Z ciekawością przeczytałem powyższe dyskusje na temat dodatkowego wyposażenia Pulsara i chcę powiedzieć, że jeśli już wydało się kilkadziesiąt tysięcy złociszy na auto, to tych kilka setek w przeciągu paru miesięcy można przeznaczyć na listwy progowe, listwy boczne na drzwi, listwę ochronną tylnego zderzaka, wykładzinę bagażnika i gumowe dywaniki na podłogę. Te wszystkie akcesoria zastosowałem w swoim autku nie dla szpanu. Listwy boczne ochraniają drzwi przed opukiwaniem lakieru przez tak zwanych "kulturalnych kierowców" na parkingach hipermarketów, listwy progowe ochraniają lakier na progach, wykładzina plastikowa w bagażniku (dokładnie dopasowana) doskonale spełnia zadanie. ochronne, a listwa zderzaka także ochrania lakier przed zarysowaniem, przy załadunku. Montaż tych listew powierzyłem serwisowi Nissana i teraz jestem spokojniejszy, że choć w pewnym stopniu, uchronię swój nowy nabytek przed powstawaniem śladów przypadkowego sąsiedztwa na parkingach, no i przyznam, że i ładniej przy tym wygląda. Przy okazji pozdrawiam wszystkich sympatyków Pulsara.
Ostatnio zmieniony 2015-04-07, 22:02 przez
wachoz, łącznie zmieniany 1 raz.
wachoz