Jako że z przyczyn osobistych porzucam projekt N15 GTI Sedan, mam do sprzedania trochę części.
*Sprężyny MTS Technik -40/-40 (nowe , nie używane) - 450zł
*Amortyzatory KYB Excel-G (nowe , nie używane) - 550zł
*Poduszki amortyzatorów KYB (nowe , nie używane) - 150 zł
*Wahacze przód, wypiaskowane, pomalowane podkładem epoksydowym, lakierem, lakierem bezbarwnym, uzbrojone w nowe sworznie TRW, nowe końcówki stabilizatora TRW, nowe poliuretany czerwone Strongflex (do zestawu gumy do stabilizatora). - 650 zł
* Stabilizator od nissana Almery N15 GTI, do pomalowania. - 80 zł
*Górne mocowania amortyzatorów od nissana Almery N15 GTI, pod rozpórkę. - 200 zł
*Zwrotnice wypiaskowane, pomalowane epoksydem i lakierem bezbarwnym, z nowymi łożyskami SNR. - 400 zł
*Rozpórka przód/tył od nissana Almery N15 GTI. 300 zł
*zaciski hamulcowe od Nissana Almery N15 GTI. Zaciski zostały wypiaskowane i pomalowane.Założone nowe tłoczki, uszczelki, gumki. - 800 zł
*Klocki i blaszki montażowe. - 200zł
Mogę też sprzedać wszystko razem z karoserią, podłoga wypiaskowana , pomalowana epoksydem i zabezpieczona barankiem.
SR20 nie wystawiam ponieważ będzie go można wyciągnąć z garażu dopiero wtedy gdy buda z niego wyjedzie.
Preferuję odbiór osobisty, mogę też dowieźć części dla chętnej osoby.
Chętnie też odkupię używane zawieszenie, najlepiej zużyte, potrzebne do wywiezienia karoserii na złom.
[S] Części Nowe/Używane Almera N15/N15 GTI.
Moderatorzy: janusz, Zielkq, mimier
-
- nowy na forum
Re: [S] Części Nowe/Używane Almera N15/N15 GTI.
Górny przewód chlodnicy masz może?
Aktualne? Zwrotnice mnie interesują
-
- nowy na forum
https://www.olx.pl/oferta/almera-n15-gt ... Eqz30.html
Wracam z częściami , niestety nie mam pojęcia jak to wycenić, więc proszę też o pomoc w wycenie.
Wracam z częściami , niestety nie mam pojęcia jak to wycenić, więc proszę też o pomoc w wycenie.