[N15] Pompa Paliwa
Moderatorzy: Seba WWA, sergiej
[N15] Pompa Paliwa
Witam mam banzyne 1.6 i pod kanapa odkrecilem wszystko, wyciagnelem plywak z przekaznikiem jednak nie wiem jak wypiac pompe przytwierdzona do zbiornika, a nie chce jej wylamac. Ktos podpowie gdzie nacisnac gdzie przycisnac ? 

Dzieks. Juz zrobilem
[ Dodano: 2013-01-13, 17:11 ]
Dobra wiec tak
Wyciagnelem ten koszyczek rozebralem i to siteczko na pompie bylo cale zapieprzone jakims szlamem (troszke widzialem plywa jeszcze tego w zbiorniku) wiec wyczyscilem to zlozylem z powrotem i alma chodzla elegancko. Przejechalem moze z 10km i znow zaczelo sie szarpanie.
Czyzby znow to siteczko przed pompa sie ubrudzilo i sa takie objawy ? Na luzie auto chodzi ok, jednak jak trzeba ruszyc z 1dynki (to samo na kazdym innym biegu) to od razu ja zmula + 0 albo minimalna reakcja na gaz i po chwili gasnie. Potem juz problem z ponownym odpalenie trzesie calym autem ...
Dodam jeszcze ze zrobilem juz:
Przeplywomierz - wyczyszczony
Kopulka - chyba ok
Co moze jeszcze byc bo nie moge sobie z tym poradzic
Prosze o pomoc.

[ Dodano: 2013-01-13, 17:11 ]
Dobra wiec tak

Wyciagnelem ten koszyczek rozebralem i to siteczko na pompie bylo cale zapieprzone jakims szlamem (troszke widzialem plywa jeszcze tego w zbiorniku) wiec wyczyscilem to zlozylem z powrotem i alma chodzla elegancko. Przejechalem moze z 10km i znow zaczelo sie szarpanie.
Czyzby znow to siteczko przed pompa sie ubrudzilo i sa takie objawy ? Na luzie auto chodzi ok, jednak jak trzeba ruszyc z 1dynki (to samo na kazdym innym biegu) to od razu ja zmula + 0 albo minimalna reakcja na gaz i po chwili gasnie. Potem juz problem z ponownym odpalenie trzesie calym autem ...
Dodam jeszcze ze zrobilem juz:
Przeplywomierz - wyczyszczony
Kopulka - chyba ok
Co moze jeszcze byc bo nie moge sobie z tym poradzic

Prosze o pomoc.