teraz pytanie czy to wina amortyzatorów,jesli je wymienie bedzie oki czy mam szukac cos innego,moze ktos miał taki przypadek? bede wdzieczny za odpowiedzi.
![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol
ja mam GA16DS,no i pewnie poducha od twojej 2.0 nie podejdzie,niedaleko mam szrot i mam nadzieje ze stoi tam jeszce ta p10,ale dzieki don za wiadomosc jak cos bede z Tobą w kontakcie,i apropo pocieszyłes mnie ze to ponoc troche kosztuje.no zobaczymy na razie model odstawiam na ponad 2 tygodnie bo mam małe i duze wyjazdy,pozniej sie zobaczy i jak bedzie przypływ gotówki odrazu biore sie za to,a tak apropo,gdzie z tyłu ustawia sie geomertie?donn_primerra pisze:Wysłany: Wczoraj 19:00
wybiło poduche tak jak kiedyś u mnie jeżeli amor jest na sztywno to musiało sie cos poddać.. te poduszki są ponoć diabelnie drogie ja kupilem jakieś używki .. wymontujesz to bedziesz wiedział.. jak byś chciał to jakąś powinienem jeszcze miec w zapasie.. tylko musisz podać jaki silnik bo 1.6 i 2.0 diesel miały mniejsze a 2.o benzyna większą .. po całej akcji koniecznie geometria
Mike u mnie naprawde jest widoczne,w szczególnosci od strony kierowcy,tamto mniej,no i jak mówiłem i sprawdzałem mam cholerny luz u góry ,i dlatego skosuje koło,mozliwe ze u Ciebie jest wszystko ok ale niewiem bo niewidze tego.pozdroMike_83 pisze:Wysłany: Wczoraj 21:42
Koledzy,to pochylenie to duże jest?Bo u mnie też jest ale chyba w granicach normy bo w żadnym innym aucie nie zauważyłem żeby koła były idealnie prosto