Heh głupi nick na forum niezawsze jest mądrym posunięciembombel pisze:Będą holdery z nickami
Zlot 2013
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
...hahahhaa... Uleńka zawsze rozbawiuleńka pisze:- dzień dobry, jak nazywa się osoba która wynajmuje ten domek?
- Maniek
- nazwisko proszę
- -ol
-=MY GREEN HORNET=-
______
...nie golę klaty - nie znam się na tym...
"Zwykle nie pijam na trzeźwo..."
______
...nie golę klaty - nie znam się na tym...
"Zwykle nie pijam na trzeźwo..."
viewtopic.php?p=277191#277191
Zapisujemy się. Prawdopodobnie w tym roku nie będzie możliwości dopisania się na samym lotnisku, więc nie zapisanie się wyklucza z zawodów
P.S. Zostały 2 tygodnie na wpłaty składek
Zapisujemy się. Prawdopodobnie w tym roku nie będzie możliwości dopisania się na samym lotnisku, więc nie zapisanie się wyklucza z zawodów
P.S. Zostały 2 tygodnie na wpłaty składek
Pytanie mam, będzie jakiś regulamin odnośnie wyścigów na 1/4
bo nie wiem czy mogę zostawić wszelkie zbędne KG w domu czy muszę wszystko targać ze sobą
mianowicie chodzi mi o wnętrze czy musi być kanapa itp, czy po prostu freestajl ?:P
viewtopic.php?t=4676 - Moja Ruda <3 "Kiedyś będę piękna"
- sergiej
- fanatyk nissana
regulamin na cwiartke bedzie ...ale jesli chodzi o przerobki w aucie nie bedzie ograniczen ...najpierw robimy liste chetnych do brania udzialu w konkurencji ...potem podzielimy to na klasy i opiszemy jak bedzie wygladala konkurencja ...
jedno co moge zdradzic to prawdopodobnie ...bedzie fajna zabawa
[ Dodano: 2013-03-26, 13:54 ]
no i probuje wynegocjowac zeby auto gosc do nas zawitalo ...moze byc ciekawie ...no i zastanawiam sie czy ktores z klubowych aut go objedzie
jedno co moge zdradzic to prawdopodobnie ...bedzie fajna zabawa
[ Dodano: 2013-03-26, 13:54 ]
no i probuje wynegocjowac zeby auto gosc do nas zawitalo ...moze byc ciekawie ...no i zastanawiam sie czy ktores z klubowych aut go objedzie
sergiej mówisz o tej małej czarnej syrence co na północnym była 
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
Jak myślicie kawałek z linku poniżej byłby odpowiedni na rozpoczęcie piątkowych zabaw na Górze Kamińsksergiej pisze: jedno co moge zdradzic to prawdopodobnie ...bedzie fajna zabawa![]()
![]()
Link
└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
- Tomek g35c
- fanatyk nissana
Ta na "szczycie góry" - Kamieńsk - "spotkamy się" - lotnisko... i 1/4 mili...
Dobre Szalony... podoba się... każdy zarzuca w drodze na lotnisko muzę...
Dobre Szalony... podoba się... każdy zarzuca w drodze na lotnisko muzę...
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany
...
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
Ehhh .... widzę, że nie możesz się już doczekać tej ustawki ze mnąTomek g35c pisze:Ta na "szczycie góry" - Kamieńsk - "spotkamy się" - lotnisko... i 1/4 mili...![]()
- Tomek g35c
- fanatyk nissana
EEE tam... ja nie tak bardzo się emocjonuję... nie mam takiego doświadczenia jak WY...
Będzie fajna zabawa i tak to odbieram...
Ale walka psychologiczna jest dozwolona... niektórzy wygrywają już przed zawodami...
Dla mnie sama obecność będzie frajdą...
A wygra ten co wytrzyma te napięcie... przed zlotowe... i będzie miał najlepiej przygotowany samochód...
Ja w zasadzie nie robię nic w tym kierunku... jeszcze nie teraz...
Mój pierwszy zlot...
Choć nie ukrywam swoich emocji...
Będzie fajna zabawa i tak to odbieram...
Ale walka psychologiczna jest dozwolona... niektórzy wygrywają już przed zawodami...
Dla mnie sama obecność będzie frajdą...
A wygra ten co wytrzyma te napięcie... przed zlotowe... i będzie miał najlepiej przygotowany samochód...
Ja w zasadzie nie robię nic w tym kierunku... jeszcze nie teraz...
Mój pierwszy zlot...
Choć nie ukrywam swoich emocji...
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany
...
Zabawa będzie na pewno bardzo fajna, bo po to tam jedziemy. Mimo iż nie ścigamy się o złote kalesony, to emocję zawsze są 
VQ35 w Twoim wozie już w serii dysponuję fajną mocą i momentem do tego przy A/T wciśniesz gaz i się już nie masz czym martwić
Oczywiście walka psychologiczna może być...... chociaż to raczej nie w moim stylu
Kończymy na tym OT jak coś to możemy kontynuować wątek w Twoim temacie
VQ35 w Twoim wozie już w serii dysponuję fajną mocą i momentem do tego przy A/T wciśniesz gaz i się już nie masz czym martwić
Oczywiście walka psychologiczna może być...... chociaż to raczej nie w moim stylu
Kończymy na tym OT jak coś to możemy kontynuować wątek w Twoim temacie
- Tomek g35c
- fanatyk nissana
- Tomek g35c
- fanatyk nissana
To jeszcze dużo czasu... na mody do 1/4... 
Kto nie wytrzyma
ten stawia browara...
A widzę że rywalizacja będzie bardzo ciekawa...
Maxim jest tyle że szok
Fajowa imprezka się szykuje... nie mogę się doczekać...
Kto nie wytrzyma
A widzę że rywalizacja będzie bardzo ciekawa...
Maxim jest tyle że szok
Fajowa imprezka się szykuje... nie mogę się doczekać...
...
tylko 2 miesiące
!
nie mogę się doczekać imprezy 
viewtopic.php?t=4676 - Moja Ruda <3 "Kiedyś będę piękna"
- komorokoro
- fanatyk nissana
- Kontakt: