Nissan almera n15 z 1997. 1,4 z gazem sekwencyjnym kolo wisniowy metalik, ma spelniac role ekonomicznego auta na dojazdy do pracy i stwierdzam ze to super auto, wygodniejsze od mojego drugiego auta seat cordoba vario2001 Almerka troszke zaniedbana m.in. wylane tylne amorki, opadniete dzwi, spryskwacze nie dzialajace, pomalowana zdeka amatorsko brak Vbiegu . Z plusow nowe progi, brak dziur w podlodze, gaz sekwencja, niska cena

Auto docelowo mialo spalac 8l gazu po trasie dzieki braku ostatniego biegu pali 10, wiec albo naprawa skrzyni, albo mam do zakupu swap silnik 1.6 ze skrzynia i sprzeglem

Powoli ja ogarniam, tylne amory juz wymienione, dzwi dostaly podkladki i chodza jak nowe, spryskiwacze tez juz dzialaja, jutro filtery gazu i powietrza, power rura do seryjnego dolotu doprowadzona

moze jakis dolot ze stozkiem wystrugam bo to niskie koszta i malo roboty, zaplonu nie moglem ruszyc takze wd-40 bedzie w uzyciu i zaslepie egr. Bardzo mi sie podoba n15 super mile zaskoczenie autem ktore kupilem wcenie instalacji gazowej, takze na wiosne n15gti bedzie szukane raczej

Super fajne autko przy ktorym nawet sam moge pogrzebac niebojac sie ze cos popsuje
[ Dodano: 2012-05-03, 21:08 ]
Foty wrzuce na jakis serwer fotosik to zapodam
[ Dodano: 2012-05-03, 21:22 ]