Witam chciałbym zaprezentować moją primerke

Jest to zwykłe SLX z 1997r lecz troszke doinwestowane
Silnik: Seria 131km na gazie hehe

W planach jakieś modyfikacje ale za bardzo się na tym nie znam i niewiem od czego zacząć, więc czekam może na jakieś pomocne propozycje
Karoseria: Dołożony spojler oraz progi od GT do tego przyciemnione szybki na czarne lustro(przód musiałem zrywać

) a tak to seria. Zderzaki od GT . A i ostatnio pełną profesjonalną polerke zrobiłem
Wnętrze: Oj tu to się podziało troszke jak go kupiłem to była seria ale .... troszke się zmieniło

mianowicie wrzuciłem skórke z P11-144.Cała tapicera była z angola ale zrobiłem tak że mam pełną regulacje fotela kierowcy. A co śmieszne to więcej problemów i przeróbek było z tylną kanapą ponieważ są całkowicie inne w wszystko troche przeróbek wymagało ale jak widać dla chcącego niema nic trudnego. Jak by ktoś potrzebował pomocy jak to wsio zrobić chętnie służę pomocą

Oprócz skóry dołożyłem jeszcze aluminiową obwódke wokół lewarka i pasażera na gape (zdjęcia wkrótce) a i jeszcze wyprowadziłem aux z radia do zapalniczki fajna sprawa bo nic nie widać gdzie jest;]
Zawieszenie: Seria chodź może już niedługo będzie gleba
Kółka: Fele BBS 16" oponki goodyear eagle 195/55
Wydech: Seria chodź myśle coś zmienić może przelot lecz także czekam na jakąś pomoc w tej kwestii
tutaj jest link do zdjęć mojej primerki oglądać i oceniać

:
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nis ... mera/96001