Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
To moj nowy nabytek 370Z PACK 1 automat. Chwilowo tylko takie zdjęcia z tytułu braku czasu. Postaram się zrobic więcej jak tylko znajdę chwilkę w weekend który u mnie ma miejsce tylko w niedziele.
Wiosną w towarzystwie zimowego białego VW
A teraz tak sobie razem odpoczywają w nocy
Ostatnio zmieniony 2014-01-25, 17:21 przez wOOx, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardziej podoba mi sie 350z ale 370z przypomina sylwetką starego Datsuna Fajna fura jakies plany co dozmian w aucie wizualno-mechanicznych
Nissan w jednym garażu z VW ? Uważaj zeby sie nie pobiły jak bd spał hehe
Zmiany wizulane owszem. Felgi 19 cali z PACK2. Szyby przyciemnić wydech końcowy MG i raczej tyle bo ja jeżdzę autami z reguł ok 6-8 miesięcy VW jest łagodny dzielił już garaż z RCZtem i też sie nic nie stało poza tym mało pali i służy do jazdy na co dzień
Gratki 370Z fajny furacz ... jak dla mnie...
Poza tym to takie moje marzenie motoryzacyjne 350Z tylko z większym pazurem... Gratki zakupu i powodzenia w Visual Tuningu...
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany ...
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
Nic więcej grzebac nie ma sensu bo srednio rozwojowy samochód. Prędzej sprzedam go za rok i kupię M3 E92 na razie zrobiłem nim 300 km w niecały tydzień i jestem bardzo zaodowolony spalanie na poziomie 12.5 litra to nie jest zły wynik na miasto z odrobiną szaleństwa
No w mieście o ile to prawda te 12,5 nawet 13 to jest nic jak na ponad 300 KM i 3,5L.
Chodzi mi taki po głowie tylko ma jeden minus nie ma tylnej kanapy, jak się ma dzieciaka to już nie ma mowy . W Z32 2+2 zawsze przewiozę kogoś okazyjnie ale spalanie po mieście już nie takie jak u ciebie bo 16-17 /100
wOOx pisze:Nic więcej grzebac nie ma sensu bo srednio rozwojowy samochód. Prędzej sprzedam go za rok i kupię M3 E92 na razie zrobiłem nim 300 km w niecały tydzień i jestem bardzo zaodowolony spalanie na poziomie 12.5 litra to nie jest zły wynik na miasto z odrobiną szaleństwa
o kurczę chciałbym mieć takie spalanie w moim sxie. Mega oszczędny jest ten silnik jak na tą pojemność