Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Już widzę, że będzie idealnie. Felga 17''/7,5'' i opona 215/40 wypełnią lukę po obniżeniu zawieszenia -30P i -15T do granic kompromisu między komfortem a sportem.
Zdjęcie nie oddaje realnego wyglądu auta bo przód na jakimś piasku stoi i wydaje się wysoko. W realu wygląda o sporo lepiej.
BOCA MOTORS Serwis i Modyfikacje Samochodów Osobowych i Terenowych. Naprawy szybkie i bardziej zaawansowane, Tuning, Off Road. 512 995 765 fb Bocamotors Zapraszam!
"Czarnulka" odebrana i po 500km przelotu przez Polskę z czego połowa po autostradach stwierdzam, że VE zapodaje jak szalone. Trzeba coś pomyśleć nad półosiami bo seryjne nie wytrwają długo coś mi się wydaje. Zawieszenie zestrojone tak jak teraz jest mega. Na dużych balonach komfort i sztywność. Zajebisty kompromis. Na alu będzie sztywny na maksa. Póki co banan na twarzy.
Super, cieszę się, że jesteś zadowolony
Zawieszenie masz regulowane więc na pewno po zmianie kół pobawisz się nim jeszcze.
Ciekawe czy próbowałeś zamknąć szafę?
BOCA MOTORS Serwis i Modyfikacje Samochodów Osobowych i Terenowych. Naprawy szybkie i bardziej zaawansowane, Tuning, Off Road. 512 995 765 fb Bocamotors Zapraszam!
jak on nie probowal to ja to zrobie a zawias ustawimy tak zeby bylo tak twardo jak u mnie a narzeczona i dziecko napewno sie przyzwyczaja do tego ze plomby wypadaja z zebow
Szafy nie próbowałem zamknąć bo wracałem na oponie zimowej z atestem do 190km/h więc doleciałem do 200 na 4 biegu i odpuściłem. Do tego popadał deszcz a tylko na polskich autostradach stoi woda w co trudno było uwierzyć a jednak prawdziwe.
A po założeniu felg 17'' tak zesztywniał, że aż zgubiłem dziś zaślepkę ze zderzaka. Musiała wypaść od wstrząsów chyba na poniemieckiej autostradzie z płyt.
Zdjęcia wrzucę jak przygotuję ale to dopiero po świętach.
Aż tak twardo nie jest tylko, że ta frajerska zaślepka trzyma się na słowo honoru. Nie trzeba wiele aby wypadła.
lordkain pisze: że ta frajerska zaślepka trzyma się na słowo honoru.
Dlatego moje sa na trytytkach
P.S. Daj znać jakie trunki preferujesz
na pół
[ Dodano: 2012-04-06, 19:59 ]
spotkanie po drodze ze szczecina do swidwina ...fura oceniona na 6+ na felunku mega wyglada a pod maska bajka ...nie wspomnie juz o dzwieku czekam na test drive juz we wtorek
Wczoraj powrót ze Świąt Wielkanocnych i test spalania. Na pokładzie ja + Owca + Remiś + ponad 3/4 bagażnika gratów. Pełen bak et98 ze Statoil, prędkość przelotowa 120-140 km/h z butem w podłodze tylko momentami i..... miłe zaskoczenie:
Wychodzi na to, że jest 60KM więcej a spalanie na poziomie SR20DE.
Zgadzam się, chciałbym przy takich prędkościach mieć takie spalanie u siebie. Auto super, gratulacje. Wrzuć jeszcze zdjęcia jak się prezentuje na dużych kołach i nowych springach, bo tu kilka osób zainteresowanych pewnie jest