Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Może nie widać ale koła są w bieli + wszedł body kit stage II. Od razu inne autko.
Poza tym wizyta u lakiernika. Od linii drzwi w dół mam nowy lakier. Jeszcze tyko muszę ponownie przepolerować całość. Może uda mi się zrobić kilka fotek. Zaproponuję ALĘ do kalendarza.
I mały detal. Pomalowałem klamki w kolor. Prawdą jest że diabeł tkwi w szczegółach.
Primera P11 GT do kupienia w dobrych pieniądzach. Info na PW
body kit widać i jest ładny, jak sie nie myle to wersja UK. Fajnie ona wygląd w nim. ale grila za pierwszym razem nie zauważyłem o felgach nie wspomnę. Ale ładną masz to Almerkę.
MacGayver pisze:Czy czasem to nie Ty zakupiłeś odemnie ten body? bo ost go sprzedałem a widzę że u Ciebie jest identyczny ostatnio
Nie. U Ciebie był ten przedni zderzak z dokładką z wersji europejskiej. Body zakupiłem u kolegi Melo. Auto robi z tym setupem na sobie o wiele większe wrażenie.
I teraz problem. Zaciski mam srebrne. Średnio się z bielą komponują. Może je prysnąć na czarno?
rewelacyjne fotki nie chcesz się zamienić furkami
Super wygląda na fotach ten Twój furex... chociaż przedni zderzak mógłby kończyć się nieco wyżej. Ja ze swoim mam problemy w krawężnikami
bombel pisze:Nice, ale czemu takie brzydkie podkładki??
Się czepił. Spełniają swoją rolę tzn trzymają tablice.
PumaRST pisze:powiedz mi jaki ty masz zawias bo wygląda na dobrze zglebioną
Przód jakieś -30 zakupione od jednego naszego kolegi. Tył jeszcze seria. Ale już niedługo wlecą niższe także na tył. (lunęło w weekend i nie miałem jak pod domem wyjmować siedzeń itd.) A i body daje spore efekty obniżenia.
Do tego na koniec pewnie jeszcze zbieżność trzeba będzie ustawić.
Piotrek dałeś czadu.
Gratki
Tak jak napisał Sajmooon fotki do kalendarza.
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Fura mistrz foty są mega ! kurde ori fele w bieli robią mega robotę jeszcze z czarną budą wygląda to przekozak, Podoba mi się strasznie Twoja alma rób power up bo auto kocur straszny
Odświeżam kotleta bo w sumie czemu nie:
Znalazło się troszkę czasu w weekend na woskowanie:
No i wymiana tłoczków tylnych zacisków:
Generalnie jeszcze czeka mnie trochę pracy. Jak czas pozwoli mały porting + polerka kolektora. Zobaczymy czy dojdzie do skutku. Uszczelka zakupiona na wypadek wszelki.
Pozdrawiam
p'xxl pisze:Generalnie jeszcze czeka mnie trochę pracy.
Przede wszystkim wymiana podkładek pod tablicami rejestracyjnymi
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha uwielbiam czytać o tych podkładkach. Może na zlocie zanabędę. Albo będę tak długo Was męczył aż mi ktoś je sprezentuje. Co Wy na to?