Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
hehehe, mimer a ja pamiętam jak złamałeś mi suwak od nawiewówmimier pisze:bodek gratulacje za zapał i umiejętności...dla mnie to auto już w tym momencie jest ideałem (pamiętam jeszcze jak mnie przewiozłeś na C) ale z ideału zrobisz jeszcze coś lepszego...
Drapię się po głowie z pięć minut ale za cholerę sobie tego nie przypominambodek pisze: [ Dodano: 2010-01-31, 19:56 ]hehehe, mimer a ja pamiętam jak złamałeś mi suwak od nawiewówmimier pisze:bodek gratulacje za zapał i umiejętności...dla mnie to auto już w tym momencie jest ideałem (pamiętam jeszcze jak mnie przewiozłeś na C) ale z ideału zrobisz jeszcze coś lepszego...
Oj Tomek nie śpij ... viewtopic.php?t=2107xtomek pisze:A jak się miewa Sentra, kiedy zasłuży na swój temacik? Sorry za malutkie OT.
szkoda troszke ze czasowo nie wyrobisz się na ZLOT-brak czasu w wielu momentach i mnie dopada--GRATKI KOLEJNEGO SUNNY VEbodek pisze:Auto stoi w takim stanie jak na ostatnim zdjęciu. Zupełnie nie mam czasu. Przychodzę o 18 z pracy i do 22 robię kolejne wozy. Na zlot uderzam z Osą jego Almerą. Ale spokojnie, na pewno projekt zostanie ukończony