Rz mam gdzieś silikon Dirko - trzyma jak powalony, więc na spocie możemy przykleić blende na silikon
[Sunny] Nissan Sunny GTI 1992 by rz
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
A tam klej do szyb - silikon
. My mieliśmy duży problem, żeby rozdzielić dwa bloczki granitowe sklejone silikonem.
Rz mam gdzieś silikon Dirko - trzyma jak powalony, więc na spocie możemy przykleić blende na silikon
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Folia? Idzie to gdzies kupic we Wro za rozsadne pieniadze?
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Rz jak będzie na wrocławskich blachach, to już nie będzie się tak wyróżniał jak na KTA..... Trzeba było go zostawić na KTA 
Co do folii na światłach całkiem ładnie to wyszło, zobaczę live to może przekonam się i rzucę sobie na kierunki z przodu.
Wrocław pojechał na Zlot ogólnopolski - blachy KTA, DZL, DB, LU no i jedyny Risto, który ratował honor mając blachy DW
Co do folii na światłach całkiem ładnie to wyszło, zobaczę live to może przekonam się i rzucę sobie na kierunki z przodu.
Wrocław pojechał na Zlot ogólnopolski - blachy KTA, DZL, DB, LU no i jedyny Risto, który ratował honor mając blachy DW
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Musiałem go w końcu przerejestrowac bo ciągłe teledony od SPOKOjnego "rz jakiś mandat przyszedł" przestały być zabawne 
Z tego co wiem przyszła dzisiaj paczuszka z małym, tycim modem i jak czas pozwoli to wleci do chruposława może już dzisiaj
12/07/2013:
Chrup w końcu z nowymi blachami i z nowym, "kwadratowym" front lookiem
rz
Z tego co wiem przyszła dzisiaj paczuszka z małym, tycim modem i jak czas pozwoli to wleci do chruposława może już dzisiaj
12/07/2013:
Chrup w końcu z nowymi blachami i z nowym, "kwadratowym" front lookiem
rz
Nie wiem czy wiesz, ale tablica kwadratowa moze byc montowana tylko z tylu i podczas kontroli moga sie o to dowalic 
Sprzedam 200sx s13
viewtopic.php?p=396678#396678
viewtopic.php?p=396678#396678
Z tyłu będzie kwadratowa. Co do przodu to wszystko kwestia czasu, sprawdzam różne opcje więc koniec końców może być zupełnie inaczej ale dziekuje za uwagi
Jest jeszcze jedna opcja forntu i po uwadze foo sprawdze ja na dniach
Kasa sie sklada na planowane mody wiec na obecna chwile kasiory jest tylko na male mody w wygladzie
Edit: trwa nierowna walka z blacharka ale powoli wychodze na prowadzenie. Dzisiaj zrobilem konserwacje podwozia i porządnie oczyscilem i zabezpieczylem nadkola od wewnatrz. Od poniedzialku zaczynam zabawe z progami a pozniej nadkola i malowanie.
Przy okazji wizyty w zaprzyjaznionym warsztacie dokonalem plukanki silnika Millersem Engine Flush i zalalem swiezego Shella HX7 + filtr Knecht. Zobaczymy ile to cudo dalo
rz
Jest jeszcze jedna opcja forntu i po uwadze foo sprawdze ja na dniach
Kasa sie sklada na planowane mody wiec na obecna chwile kasiory jest tylko na male mody w wygladzie
Edit: trwa nierowna walka z blacharka ale powoli wychodze na prowadzenie. Dzisiaj zrobilem konserwacje podwozia i porządnie oczyscilem i zabezpieczylem nadkola od wewnatrz. Od poniedzialku zaczynam zabawe z progami a pozniej nadkola i malowanie.
Przy okazji wizyty w zaprzyjaznionym warsztacie dokonalem plukanki silnika Millersem Engine Flush i zalalem swiezego Shella HX7 + filtr Knecht. Zobaczymy ile to cudo dalo
rz
za kazda taka blache powinni mi placic tantiemy 
Nastał czas na wymiane oleum w serduchu więc tym razem w ramach testu w obieg wleciał Liqui Moly 10W40 Super Leichtlauf + ori filtr oleju Nissan z pieknymi japońskimi znaczkami na pudełeczku
Przy okazji wymiany oleju przeglądnąłem i poczyściłem kopułkę, palec rozdzielacza i wsie wtyczki.
Nastał czas na wymiane oleum w serduchu więc tym razem w ramach testu w obieg wleciał Liqui Moly 10W40 Super Leichtlauf + ori filtr oleju Nissan z pieknymi japońskimi znaczkami na pudełeczku
Przy okazji wymiany oleju przeglądnąłem i poczyściłem kopułkę, palec rozdzielacza i wsie wtyczki.
- killer2000
- fanatyk nissana
killer2000, albo przerabiamy na diesla? 
hm... ktos tu mial taki fajny obrazek w czesci dodawanej do postow.
hm... ktos tu mial taki fajny obrazek w czesci dodawanej do postow.
Podróże małe i duże
Po tygodniowym przymusowym postoju chrupek znowu drze ryja na ulicach Wro 
Pech chciał, że koło pasowe na wale po prostu rozpękło się na pół. Bieżnia po której chodzi pasek od alternatora wylądowała na ulicy a pasek gdzieś pod maską
Tydzień bez auta i nawet 150 konny chrup daje takiego rogala na ryjku, że głowa mała
pzdr
rz
Pech chciał, że koło pasowe na wale po prostu rozpękło się na pół. Bieżnia po której chodzi pasek od alternatora wylądowała na ulicy a pasek gdzieś pod maską
Tydzień bez auta i nawet 150 konny chrup daje takiego rogala na ryjku, że głowa mała
pzdr
rz
- killer2000
- fanatyk nissana