Mam już skrupulatną listę rzeczy do ogarnięcia przez zimę aby na sezon 2013 sunny było gotowy full profi !

ps. Dzisiaj jade zobaczyć co się dzieje u Maca bo na razie dalej działamy przy wozie

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Smiej się smiej !Oktan pisze:czemu mnie to nie dziwiArbuz pisze: na Poznaniu nie udało mi się pojawić![]()
więcej w tym roku imprez objeździłem niż Ty w swoim całym życiuArbuz pisze:Smiej się smiej ! na Wyrazów cwaniaczku masz 150 m a jakoś na dalsze imprezy nie jeździsz ....mnie sie pokomplikowały sprawy rodzinne i niestety nie dałem rady
W zimę jak coś podjadęOktan pisze: a tak swoją drogą cwaniaczku, przyjechałbyś kiedyś na ustawkę
Może nie podnoś mi cisnienia !MacGayver pisze:biedny Owoc pojechał na mecz, który się nie odbył, dobrze że chociaż nie wróci z pustymi rękamiW wawie jesteś to wpadaj po frukty
był czas przywyknąćArbuz pisze:Może nie podnoś mi cisnienia !
A tak serio to jest skandal, mamy wybranych debili jako ludzi którzy "niby coś mogą". Przedstawiają nasz kraj jako bandę idiotów i upośledzonych umysłowo! Przyjeżdża 55tys ludzi a oni nie zamykają dachu na krytym stadionie za 2 miliardy złotych ? Wstyd być polakiem w tym kraju, śmieją się z nas wszyscy....
Mamy minister sportu która nie wie jak wygląda piłka, księży pedałów, Tuska co nas okrada,morderczynie dziecka na wolności i celebrytkę, żłobki do których nie można dać dzieci bo Ci powiążą i zakneblują, emerytury niedługo po 90 roku życia, podatki jak w Norwegii, mega bezrobocie, fotoradarów jak mrówek... itd...itp...i te sre...Jest to państwo wyzysku NAS OBYWATELI....o niczym innym nie marzę jak o tym by ludzie wyszli na ulice i zrobili porządek na ul. Wiejskiej !
Wcale się nie dziwię Hitlerowi ze zaatakował nasz kraj bo my nie potrafimy sobie sami we własnym kraju poradzić.......niestety.....życzę kolejnego....
DokładnieLimon pisze:Wałki hybryda, zobaczymy co to dajeKurde wpadaj odrazu na montaż, z hamownią coby sprawdzić przyrosty