a to czemu??Pawel18PL pisze:On też był spoko, ale mojego nic nie pobije

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
N1 to gwarancja tego że z dołu będzie dobrze iść nie wiem jak będize na tych 184-C sam się na nie wiele razy nastawiałem ale pozostałem przy swoich dotychczasowych N1.Pawel18PL pisze:Nic się nie ukryje
postanowiłem iść drogą N/A i nie mieć obaw że zaraz wyjdzie jakiś fuck up... Na pewno wlecą sprężynki BC, lekki zamach, lekkie pasowe, zastanawiam się nad wrzuceniem wałeczków Kelforda ale chciałbym usłyszec opinię Coobcia na ich temat, a jak nie to przynajmniej N1. Reszta to taki standardzik, mod rozrządu, dolot, wydech...
Absolutnie się nie zgadzam, zrobiłem sobie sam mały bilansfoo pisze:Hyhy, jak dla mnie to patrząc na dotychczasowe jakby nie było przecieranie szlaków, VE to krok w tył. Miałem nadzieję, że apetyt wzrośnie w miarę jedzenia i będzie na grubo po kompresorze...
Pierwszym modem w 100nxie ma być zakup micry 1.3 żeby można było kompleksowo podejść do tematu, może nawet odpuszczę jeden zlot i przyjadę micrą żeby z należytą starannością zrobić 100nx mint - malowanie całego auta i wygląd full seria*Kazik* pisze:motorownia ok a co z blacharką![]()
czy po prostu to ma być wyłącznie mega power
![]()
Ślicznie dziękujęNissanDreams pisze:Kolejne VEale nam się ich roi na forum
Gratki Pawel18PL
Może jeszcze mnie nie znasz tak dobrze, ale ci którzy mieli okazję mnie poznać mam nadzieję potwierdzą, że nie jestem człowiekiem który podchodzi z pośpiechem... Jak się na coś zawezmę to choćby i 3-4 lata miało trwać to dopnę swegoTomek g35c pisze:Gratki zakupu... wyglada dobrze...
Uważam że N/A to bardzo dobry pomysł... i większe mozliwości pozamiatania klasy...
Najwyzej jak będzie mało to mu sie coś tam dorzuci... ale na to zawsze bedzie czas...
Wyszykuj wóz tak zeby przetrwał pare lat a i reszta jakoś tam przyjdzie...
"Tylko przemyślane projekty" bez zbędnego pośpiechu...
a ile jest VE, ile DE? DE jest od groma więc nie dziwota, że słychać, że oddają.Pawel18PL pisze:+awaryjność (komuś oddało VE w N/A??)
Deczko źle mnie zrozumiałeś... widząc twe płonne nadzieje na lepszy wynik o 0.6s na innym sprzęcie pomiarowym (Zlot), miałem głęboką nadzieję, że w końcu zobaczę jakiegoś naprawdę mocnego 100NX w kraju i będzie DET na młodej jurnej turbince, osobiście tylko ten silnik uznaję jako godny turbienia. W tym kontekście - krok wstecz. Wiesz, znamy się lata i młody gniewny, sobie myślę, zrobi skurczybyk K+T i 3, może 4 z przodu pęknie, a tu n/a z VE... też dobrze hehe, będzie weselej w klasiePawel18PL pisze:Absolutnie się nie zgadzam, zrobiłem sobie sam mały bilansfoo pisze:Hyhy, jak dla mnie to patrząc na dotychczasowe jakby nie było przecieranie szlaków, VE to krok w tył. Miałem nadzieję, że apetyt wzrośnie w miarę jedzenia i będzie na grubo po kompresorze...
SR20DE+K:
...
VE
ps. 100NX na stan "mint" - o ile ktoś parał się poważnym kolekcjonerstwem, to proszę ja ciebie Twój egzemplarz to na starcie się nie nadaje... zresztą jak i większość w kraju. Możemy co najwyżej tymczasowo odrudzić i odmalować nasze furki, czego każdemu życzęDubSon pisze:... kurde, myślałem, że będzie gruby projekt.