[ Sunny GTI-R] SUNNY N14 GTI-R
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Z tego wnoiskuję, że hondy nie naprawili
. Dobrze, że ktoś od Nas pojechał.
A tak nastepnym razem jeśli się pojawisz na spocie to poproszę o jazdę .. obiecuję, że założę pampersa i wezmę woreczek
Na zlocie w zeszłym roku Bonzo mnie przewiózł swoim ... mega jazda takim 4-ro łapem.

A tak nastepnym razem jeśli się pojawisz na spocie to poproszę o jazdę .. obiecuję, że założę pampersa i wezmę woreczek

Na zlocie w zeszłym roku Bonzo mnie przewiózł swoim ... mega jazda takim 4-ro łapem.
Z nissanem od 2005 roku

- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Wyobraźcie sobie w latach świetlności tak podkręconego GTI-Ra 
Początek lat 90, rok powiedzmy 91 start w mistrzostwach świata i moc 335KM oraz 390Nm ale by to kosiło wszystko na tej planecie
A mody jaki w nim są spokojnie można by odtworzyć w tamtej epoce

Początek lat 90, rok powiedzmy 91 start w mistrzostwach świata i moc 335KM oraz 390Nm ale by to kosiło wszystko na tej planecie

WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
W pełni uliczne GA16DE 128KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Nissanowe 2.0 Turbo 407KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
- PumaRST
- fanatyk nissana
- Kontakt:
jeśli sadzisz że oni nie umieli to jesteś w błedzie. Sądze że oni znacznie wiecej umieli niż nam wszystkim sie wydaje. nadal Celica miał większy roztaw osi i mogła więcej. to samo sierra Coswotrh itd/Coobcio pisze:Wyobraźcie sobie w latach świetlności tak podkręconego GTI-Ra
Nissan Almera GTi RACING 172KM 215Nm
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Na linie do domu już wróciłeś czy piszesz z fona 
Opcji jest kilka:
1) GT2871r - pnp wydajność 400KM
2) Turbo + kolekotr i DP po EVO X także wydajność 400KM
To są moje faworytki.

Opcji jest kilka:
1) GT2871r - pnp wydajność 400KM
2) Turbo + kolekotr i DP po EVO X także wydajność 400KM
To są moje faworytki.
WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
zamieszczam link do filmu na którym udało mi się nagrać moment awarii turbo w moim nissanie.
Może ktoś ma pomysł co mogło być przyczyną? ( pod koniec ewidentnie słychać "jęki" turbo)
http://www.youtube.com/watch?v=mxXmkR2I ... BhnC0xLo0=
Może ktoś ma pomysł co mogło być przyczyną? ( pod koniec ewidentnie słychać "jęki" turbo)

http://www.youtube.com/watch?v=mxXmkR2I ... BhnC0xLo0=
NISSAN PULSAR GTI-R
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
NA 3 minucie widać trochę Cię sponiewierało ale trawki nie było 
Co do turbo to będzie wiadomo jak się ściek zdejmie czy olej do niej prawidłowo dochodził czy padła ze zmęczenia

Co do turbo to będzie wiadomo jak się ściek zdejmie czy olej do niej prawidłowo dochodził czy padła ze zmęczenia

WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Z tego co wyczytalem w generalce to BANIAK 25 miejsce, a TYSKI 29.
Wstydu nie ma. Dobra robota chlopaki
Ile chcesz mocy i jaki budzet? Moze byc pw.
Trzeba zachowac pewien umiar zeby to w zakretach przyspieszalo i mialo spool do wyjezdzania bokami za szczytem
Wstydu nie ma. Dobra robota chlopaki

Ile chcesz mocy i jaki budzet? Moze byc pw.
Trzeba zachowac pewien umiar zeby to w zakretach przyspieszalo i mialo spool do wyjezdzania bokami za szczytem

viewtopic.php?t=15336 - bluzy NISSANZONE.pl w sprzedaży
Coobcio czekam na weryfikację usterki.
Arbuz jak robisz fure do tego typu imprezy to nie oszczędzaj na niczym, podstawa twardy zawias i męski hebel ( minimum ferodo ds ). Lap Race szybko weryfikuje kto uczciwie wydał pieniądze a kto kupił pseudo sportowe fruty! 30 km upalania non-stop daje w kość nawet najlepiej przygotowanym fura! Zapytaj się Tyskiego jaka tam jest zabawa.
Yapko co do wyników to się nie wypowiadam bo zrobiłem 2 okrążenia, natomiast jeżeli chodzi o moc to tyle co teraz jest ok, przespalem się z tematem i chyba idę w kierunku chłodnicy oleju, redukcji masy, lekkich felg, może gwint. Wydaje mi się ze wiecej mocy = wiecej problemów = mniej jazdy!
Arbuz jak robisz fure do tego typu imprezy to nie oszczędzaj na niczym, podstawa twardy zawias i męski hebel ( minimum ferodo ds ). Lap Race szybko weryfikuje kto uczciwie wydał pieniądze a kto kupił pseudo sportowe fruty! 30 km upalania non-stop daje w kość nawet najlepiej przygotowanym fura! Zapytaj się Tyskiego jaka tam jest zabawa.
Yapko co do wyników to się nie wypowiadam bo zrobiłem 2 okrążenia, natomiast jeżeli chodzi o moc to tyle co teraz jest ok, przespalem się z tematem i chyba idę w kierunku chłodnicy oleju, redukcji masy, lekkich felg, może gwint. Wydaje mi się ze wiecej mocy = wiecej problemów = mniej jazdy!
NISSAN PULSAR GTI-R
No niestety wiem.... ciężko mam z zawiasem bo jest choro drogiBANIAK pisze: Arbuz jak robisz fure do tego typu imprezy to nie oszczędzaj na niczym, podstawa twardy zawias i męski hebel ( minimum ferodo ds ). Lap Race szybko weryfikuje kto uczciwie wydał pieniądze a kto kupił pseudo sportowe fruty!

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą ....
SPRZEDAM WAŁKI DO SR20DE PODNOSZĄCE MOC....
SPRZEDAM WAŁKI DO SR20DE PODNOSZĄCE MOC....
Arbuz najlepszy i najtańszy zawias do sunnego to springi h&r ( ok. 900 zł ) + amorki z krótkim skokiem od p. Blonskiego ( 600 zł ) + ew. zestaw żółtych poliuretanow od strongflexa ( 850 zł )
Mega zestaw na każde warunki torowe. Taki zestawik jest w ve Tyskiego i uwierz mi ze robi max robotę. Zreszta będzie można zobaczyć jak to smiga w operacji tuning w maju.
Mega zestaw na każde warunki torowe. Taki zestawik jest w ve Tyskiego i uwierz mi ze robi max robotę. Zreszta będzie można zobaczyć jak to smiga w operacji tuning w maju.
NISSAN PULSAR GTI-R
Podobno są duże szanse, że w sobotę moja "czarna wdowa" będzie już latać!
Wlatuje nowe turbo GT2871R + osprzęt, chłodnica oleju + oliwa i może trochę nowych koników mechanicznych i niutonków... heheheeh lubie to!!!
Kto leci w niedzielę na SSS na bemowo???
Yapko wiem że Ty na 100%
P.S
Na allegro pojawiło się kilka N14 gti czy któraś jest z klubu???
Mój kolega napalił się na zakup a nie chce kupić padliny.
Wlatuje nowe turbo GT2871R + osprzęt, chłodnica oleju + oliwa i może trochę nowych koników mechanicznych i niutonków... heheheeh lubie to!!!
Kto leci w niedzielę na SSS na bemowo???
Yapko wiem że Ty na 100%
P.S
Na allegro pojawiło się kilka N14 gti czy któraś jest z klubu???
Mój kolega napalił się na zakup a nie chce kupić padliny.
NISSAN PULSAR GTI-R
że 100% to nikt nie powiedział
wiecej w moim temacie zaraz naskrobie, ale powinienem być
Jaka goraca strona gt2871 ?

Jaka goraca strona gt2871 ?
viewtopic.php?t=15336 - bluzy NISSANZONE.pl w sprzedaży