ps chopie weź no w tym garage trzymaj jakiś aparat a nie telefonem pykasz, nie dajesz się nacieszyć w pełni tymi modami...a na żywo najszybciej na zlocie...
[ Maxima] Maxima Szalonego
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Nie dość że kółko dużo mniejsze to i pewnie połowę wagi. Odizolować grodź, pozbyć się przepływki podstroić i ma być konkret wynik 
ps chopie weź no w tym garage trzymaj jakiś aparat a nie telefonem pykasz, nie dajesz się nacieszyć w pełni tymi modami...a na żywo najszybciej na zlocie...
100nx - sprzedany
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Panie Szalony fajny kompresor bede miec, z 420konnego Jaguara V8, mysle ze by sie tu nadal 
WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
W pełni uliczne GA16DE 128KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Nissanowe 2.0 Turbo 407KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Co nie zmienia faktu że to właściciel musi chcieć doładowania
Też jestem za kompresorem ale czy sam właściciel tego naprawde chce? i czy w ogóle 
~~->Usługi Transportowe<-~~
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju
Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!
Tico turbo soooooon
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju
Tico turbo soooooon
I tak zwija asfalt
kto jechał ten wie, zawsze mi się wydawało że moja A32 już się ładnie odpychała ...zawsze do spotkania z Szalonym
Trochę rozumiem podejście z tym N/A, to nie jest fura na tor, ani na 1/4... na zlocie można się pobawić , trochę poganiać gdzieś pod domem ale wydmuszki z tego nie będzie, promień skrętu ma jak przegubowy autobus i z masy dużo się już nie zejdzie. Do ganiania się trzeba mieć coś mniejszego. A tak jest luksusowa limuzyna która się zdrowo odpycha i nie jedną szybszą furę zawstydzi no i ten komfort
ps Chyba Szalonego ciężko sobie wyobrazić w czymś mniejszym
Trochę rozumiem podejście z tym N/A, to nie jest fura na tor, ani na 1/4... na zlocie można się pobawić , trochę poganiać gdzieś pod domem ale wydmuszki z tego nie będzie, promień skrętu ma jak przegubowy autobus i z masy dużo się już nie zejdzie. Do ganiania się trzeba mieć coś mniejszego. A tak jest luksusowa limuzyna która się zdrowo odpycha i nie jedną szybszą furę zawstydzi no i ten komfort
ps Chyba Szalonego ciężko sobie wyobrazić w czymś mniejszym
100nx - sprzedany
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
Przecież matiza jeszcze maGRZECHu pisze:ps Chyba Szalonego ciężko sobie wyobrazić w czymś mniejszym
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
O kompresorze to sobie pogadamy wszyscy za 4 dni
więc jak coś to bierz go Coobcio ze sobą, albo pstryknij jakieś fotki aby zobaczyć czy się zmieści 
Wracając do fury Arbuza, to jedzie naprawdę zdrowo
Na piątkowym spocie narobiliśmy trochę hałasu w Częstochowie. Fajnie było się poganiać w kilka wozów.
Jeśli chodzi o Matiza, to jego miejsce zajęła Sierra
Wracając do fury Arbuza, to jedzie naprawdę zdrowo
Jeśli chodzi o Matiza, to jego miejsce zajęła Sierra
└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
Ale tam chyba kompresora nie ma
Turbiny i nitro jeśli wierzyć opisowi również... Auto jest w pełni N/A
Ale to nie jest droga na jaką zasługuje Maxima Szalonego... Zbrodnią było by z niej zrobić taką wydmuszkę co waży niewiele ponad tone...
Btw. warto zauważyć że ta maxima z filmu wyżej to automat o.O
Mam nadzieje Szalony że będzie czas na zlocie w piątek pooglądać sobie twoje Car-PC
Btw. warto zauważyć że ta maxima z filmu wyżej to automat o.O
Mam nadzieje Szalony że będzie czas na zlocie w piątek pooglądać sobie twoje Car-PC
Właśnie o to mi chodziłogenonef pisze:Ale tam chyba kompresora nie ma
NWP Engineering
przepraszam za OT, ale w temacie pojawił się motyw 1/4 mili 
Bez sensu tyle modzić, swapować, wywalać pieniędzi w błoto co Ci Panowie z NWP. Tylko po to żeby zrobić 12.03 przy marnej prędkości na mecie ? Ten czas jest głównie z kleju na starcie.
Co innego Maxi Szalonego
Bez sensu tyle modzić, swapować, wywalać pieniędzi w błoto co Ci Panowie z NWP. Tylko po to żeby zrobić 12.03 przy marnej prędkości na mecie ? Ten czas jest głównie z kleju na starcie.
Co innego Maxi Szalonego
viewtopic.php?t=15336 - bluzy NISSANZONE.pl w sprzedaży
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Szalony chwalil mi sie trzasnal 14,4 bodajrze tak wiec 0,3sek poprawy wzgledem poprzedniego sezonu, na trakcje cos narzekal, na wiatr w twarz i ze pod gore bylo tak wiec szalonego szalenca trzeba na jakies oficjalne zaowdy wyrwac, wydaje mi sie ze wysoka 13 jest w zasiegu reki i to jeszcze przed zamontowaniem kompresora 
WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
- stefino
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Dajcie już chłopakowi spokój z tym kompresorem, sam przyznał nie dalej jak w czwartek że nie ma w ogóle o tym mowy.
Szalony mimo tego że nie udało mi się w tym roku z Tobą przejechać na niższym zawiasie i tak uważam Ciebie jako mega mega pasjonata, a to co wyprawiasz z Maxi jest po prostu piękne. SZACUN
A na przejażdżkę poczekam do następnego zlotu, będę miał jeszcze większą radochę
Pozdro
Szalony mimo tego że nie udało mi się w tym roku z Tobą przejechać na niższym zawiasie i tak uważam Ciebie jako mega mega pasjonata, a to co wyprawiasz z Maxi jest po prostu piękne. SZACUN
A na przejażdżkę poczekam do następnego zlotu, będę miał jeszcze większą radochę
Pozdro
Prezentacja beżowego Bluebirda: viewtopic.php?t=939 Prezentacja czerwonego Bluebirda: viewtopic.php?t=946
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Tak jak zaczalem drazyc temat rozwoju silnika VQ35 to i do 3.0 jest jeszcze sporo ubgradow, jakis kolekotry ssace fajniejsze, walki rozrzadu i tak suma sumarum jakies 280KM mysle ze by bylo do osiagniecia przed wsadzeniem kompresora 
WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Dzięki WSZYSTKIM za miłe słowa..... przepraszam, ze nie udało mi się przewieść osób którym to obiecałem. Obiecuje jednak, że w przyszłym roku zanim odkręcę kanapy będą jazdy pokazowe 
Co do czasu jaki wykręciła moja Maxi, to najlepszy czas 14,348
..... Przed Zlotem stawiałem na 14,2. Wynik, który jednak uzyskałem jest dla mnie satysfakcjonujący, gdyż warunki w których startowaliśmy były trochę niekorzystne...... jazda pod górkę i mocny wiatr. Dodatkowo dodam, iż opony na których startowałem odpowiednią szorstkość uzyskały dopiero po przejechaniu OESu
Myślę, że teraz na pierwszym biegu powinna być lepsza trakcja, nie będzie konieczności odpuszczania nogi z gazu na starcie oraz w końcu wykorzystam procedurę startu. Być, może to co teraz napiszę niektórzy uznają jako szaleństwo, ale spróbuję moją Maximą osiągnąć czas poniżej 14s
bez doładowania oraz agresywnych wałków.
Pomimo, iż auto nie ma szans w zawodach na 1/4mili( Bemowo, Ułęż itp) postaram się w tym roku pojechać na jakieś zawody i odnotować jakiś oficjalny wynik..... miejmy nadzieję, że dopuszczą do startów limuzynę
Co do czasu jaki wykręciła moja Maxi, to najlepszy czas 14,348
Pomimo, iż auto nie ma szans w zawodach na 1/4mili( Bemowo, Ułęż itp) postaram się w tym roku pojechać na jakieś zawody i odnotować jakiś oficjalny wynik..... miejmy nadzieję, że dopuszczą do startów limuzynę
└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Jak nie kompresor to VQ40 z Frontier-a, Pathfinder-a lub Xterry 2005+.
i do tego walki JWT S2, cos pod 350KM by bylo na tkaim seciku i to bez doladowanka
Hehe prawde mowiac dopiescic to co masz i przy dobrych wiatrach wysoka 13 bedzie - trzymam kciuki i do zobaczenia
i do tego walki JWT S2, cos pod 350KM by bylo na tkaim seciku i to bez doladowanka
Hehe prawde mowiac dopiescic to co masz i przy dobrych wiatrach wysoka 13 bedzie - trzymam kciuki i do zobaczenia
WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
Dla mnie Szalony to jest dziki jeździec na osiołku !
....gość naprawdę tą Maxi pieści bardziej niż chyba własną żone
. Jak szykowaliśmy się na pożegnanie zlotu to Szalony jak zawsze minutka minutka ( u niego minutka to 15 naszych minut ) więc gdy brakło mi już słów wyszedłem i wróciłem po 10 sekundach do jego domku i powiedziałem : " eee ptak Ci sie zesrał na tylną szybę " no i Szalony odrazu opuścił domek ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
Co do wozu to naprawdę dopieszczona fura, ale z tego co wiem to nie koniec modów
, coś wspominał o dywanikach z Tesco 

Co do wozu to naprawdę dopieszczona fura, ale z tego co wiem to nie koniec modów
hahaha - LangustaPawel18PL pisze:http://youtu.be/ef5dpvLxgkc
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą ....
SPRZEDAM WAŁKI DO SR20DE PODNOSZĄCE MOC....
SPRZEDAM WAŁKI DO SR20DE PODNOSZĄCE MOC....
Tu fajnie widać jak Szalonemu chodzi jego maximka, start poza konkursem był z maximą MacGayvera ktróry też ma autko ładnie zmotane.
http://youtu.be/PaOQs6l-iR0
http://youtu.be/PaOQs6l-iR0
100nx - sprzedany
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--