[ 300ZX] Nissan 300ZX Z31 Turbo 0,9B
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Fer kiedy przyjedziesz czerwonym do Wrocławia?
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Może w przyszłym roku, chyba że porzucę na jakiś czas projekt Laurela V6 Turbo i silnik z poprzedniej Zet'ki trafi do tej... ale wolałbym by wolnossak z zielonego został uruchomiony i tymczasowo wsadzimy go do czerwonego. A Zetki dziś przejeżdżały przez Wrocławjanusz pisze:Fer kiedy przyjedziesz czerwonym do Wrocławia?

Fer, to trzeba bylo na spota poczekac 

Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Za około miesiąc. Muszę zobaczyć czego pod maską brakuje, zmienić olej i spróbować odpalić, zobaczyć auto od spodu jak z rdzą i może jeszcze się nada do czegoś.
Dziś mnie zetka zdziwiła. Wsadziłem akumulator sprawny i spróbowałem odpalić. Od pierwszego praktycznie zagadała. Na szczęście silnik chodzi, ale coś jest nie tak. Po podpięciu przepływki wchodzi normalnie na wysokie obroty ale potrafi go zdusić na niskich. Z filterka odmy leci dym, być może silnik stracił trochę kompresji bo jak się zagrzał i zgasiłem go to nie chciał już ponownie odpalić
Ale przynajmniej to nie panewka, pogięta korba czy pęknięty wał od za dużego doładowania. Także po zrobieniu Laurela Turbo ten silnik trafia na stół i patrzymy co jest nie tak 
I akutko dostało pierzynkę

Dziś mnie zetka zdziwiła. Wsadziłem akumulator sprawny i spróbowałem odpalić. Od pierwszego praktycznie zagadała. Na szczęście silnik chodzi, ale coś jest nie tak. Po podpięciu przepływki wchodzi normalnie na wysokie obroty ale potrafi go zdusić na niskich. Z filterka odmy leci dym, być może silnik stracił trochę kompresji bo jak się zagrzał i zgasiłem go to nie chciał już ponownie odpalić

I akutko dostało pierzynkę