tesh podświetlasz Alme???Saffira pisze:otóż to...tak samo ja szykuję niespodziankę...kamil12 pisze:niech moc będzie z Tobą

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Jak kolega przeczyta większość projektów to przerazi się jaka ilość mamony za tym idzie i będzie dalej brnął w to co zacząłkamil12 pisze:No dajcie spokój kolega ma od niedawna prawko,chce mieć konkretnie doinwestowaną furę... ...moim zdaniem nie zrealizujesz kolego tych modyfikacji bo braknie Ci zapału lepiej ukierunkuj się w inną stronę tą poprawną.Tak jak pisze Arbuz przejrzyj projekty na tym forum i niech moc będzie z Tobą
Noo kłóciłbym sięDubSon pisze:Te "gadżety" jakos specjalnie taniej nie wyjdą pewnieSeboo991 pisze:przerazi się jaka ilość mamony za tym idzie i będzie dalej brnął w to co zaczął
Koledzy tylko chcą Ci pokazać, że droga, którą chcesz iśc nie jest powszechnie uważana za poprawną.lestant pisze:szczerze ludzie nie rozumiem o co wam wszystkim chodzi
Uwierz, że nikt tu nikogo nie wyśmiewa. Wyobraź sobie, że napisałeś, że od jutra będziesz nosił sukienki. Wolisz, żeby Ci powiedzieli, że super będziesz wyglądał, czy to, że skoro jestes facetem to masz nosić spodnie?lestant pisze:każdy widzę że się czepia i chce mnie "wyśmiać" na forum
I tego sie trzymajlestant pisze:więc pozostanę "chyba" tylko przy wymianie silnika na gti 2.0 dla poprawy osiągów
x2bombel pisze:lestant napisał/a:
więc pozostanę "chyba" tylko przy wymianie silnika na gti 2.0 dla poprawy osiągów
I tego sie trzymaj
Broń boże ,nie chce być nie miły, ale bierzesz za wzór najbardziej żałosny sposób na modyfikacje, kojarzony z golfem i cali...lestant pisze:Każdy przerabia swoje auto jak chce. Zresztą dużo też ludzi tuninguje/przerabia optycznie i to właśnie z nich biorę koncepcje dla swojego auta. I to by było na tyle, pewnie znów nie mam w niczym racji - prawda ?
nie chce tu robić więcej offtop wiec skoro masz tak pisać to nie pisz wcale. będę robić na co mam ochotę z tym autem, nie robię żadnej wiochy bo nie oglądają się za mną ludzie ani tym bardziej nie wyśmiewają się z mojego auta (tak jak niektórzy na forum) to co robią inni to niech sobie robią. myślisz że ja tylko w optykę pakuje kasę ? wymieniłem całe zawieszenie przód i tył (amory, stabilizatory, drążki etc.) co może mam paragony pokazać skoro mi nie wierzysz ? z mechaniki będzie tak jak pisałem "chyba" przekładka silnika od gti 2.0 i stożek i na tym zakończę, no i pewnie wymaluję całą komorę silnika bo strasznie wygląda. A co do wydechu już się pozbyłem katalizatorów i to w taki sposób że teraz auto stoi na podwórku dopóki nie wstawię znów bo policja chciała mi dowód zabrać bo za głośno chodzi - a chciałem żeby tylko sobie "buczało" autko.Arbuz pisze:Chłopaku ! zobacz co Ty piszesz ?! Masz ślicznego nissana a chcesz zrobić z niego jeżdżącą reklamę sklepu z choinkami na święta ?
Piszesz o tym że nie masz kasy na przerabianie wozu ? Pokazać Ci nissany 1.4 od chłopaków co musieli gaz wkładać bo nie mieli za co jezdzić ? I zobaczysz jakie mają auta. Nikt tam nie ma ryflowanej blachy pod nogami, choinki o zapachu kokosowym do malucha czy oczojebnych neonów niczym Gwiezdne wojny...
Podlicz sobie to swoje " tuningi " i zobaczy ile musisz w to wpakować kasy a ile bys musiał żeby autko miało ładny dźwięk i fajnie się prowadziło.
Nikt Ci nie każe wsadzać RB26DETT czy robić auta do rajdów. Nawet ten SR20DE jest zbędny. Ładnie zrobić pod maska, ogarnąć wydech ( sam wydech bez kolektora ) do tego stożek i masz podstawowo fajnie zrobiony wóz... a Ty masz wizje auta jakbyś sprzedawał watę cukrową na wesołym miasteczku albo goframi nad Bałtykiem !
Jeśli chcesz poświęcę swój czas i w weekend zrobię Ci kalkulacje Twoich fantastycznych tunerskich zachcianek a tego co by każdy zrobił gdyby miał Sunnego !
Ja nie krytykuje że robisz ! mam wrażenie że nie czytasz ze zrozumieniem. Nikt nie każe Ci robić 400 koni, dla mnie możesz mieć 10 koni ale ze smakiem. Cenie to co robisz i trzymam kciuki, wymiany amorków, eksploatacyjne graty itp...technicznie dbasz o auto i za to Ci brawo ( ogólnie na fotkach wygląda na bardzo zadbanego ) ale po co Ci te ryflowane dywaniki ? Neonki ? i kij wie jeszcze co ?lestant pisze:
i zamiast się cieszyć ze znów ktoś robi coś przy aucie to negatywnie oceniasz moją pracę, najlepiej żeby każdy w mechanikę wkładał i żeby miał po 400 km tak ?
I pewnie będzie dalej offtopic więc najlepiej będzie jak temat ten zostanie usunięty tak ?
Co Ty gadasz? W Audi? Też sobie kupie!lestant pisze: takie coś montują ludzie w audi
Jeeezu, jakbym ja miał robić przy aucie co mi koledzy podpowiadają, to on by wyglądał jak kupa - zlepek golfów, astr, civiców i kij wie czego jeszczelestant pisze:kolega mi o tym powiedział