Dodatkowo udalo mi sie dostac do linki gazu od strony kabiny i ja nasmarowac - poki co niespodzianek brak
[ Primera] Cichociemna, czyli WP11.144 by VILQ
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Chwal się chwal.No chyba, że pod maską są jeszcze jakieś tajemne rozwiązania 
Polska Jazda http://www.polskajazda.pl/Profil,Fiat,P ... mera/25888
Mój BLACK BOX: viewtopic.php?t=3262
Ojtam ojtam - nie ma co pokazywac
Coobcio zrobił "zdjęcie" poczatkowego elementu dolotu, ktore ma mniejsza srednice wlotu i przechodzi przez tlumik szmerow. Zdjecie zrobie jesli uda mi się wykonać to co sam zaplanowałem
[ Dodano: 2012-06-03, 13:55 ]
Moze malo 'modowo', ale wciaz prezentacjnie ...
Myslalem, ze box 198cm bedzie dluzszy

[ Dodano: 2012-06-03, 13:55 ]
Moze malo 'modowo', ale wciaz prezentacjnie ...
Myslalem, ze box 198cm bedzie dluzszy

Haha. A ja go w 100% rozumiem.Może to i kombii ale bagażnik malutki.W liftbacku już jest większy.bombel pisze:Mało Ci bagażnika w kombi??
Polska Jazda http://www.polskajazda.pl/Profil,Fiat,P ... mera/25888
Auto oblukane dokładnie na zlocie i wygląda naprawdę przyjemnie
dźwięk z wydechu słodziutki
i w sumie to co najważniejsze to kombi jedzie do przodu bardzo sympatycznie 
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
VILQ, furka się prezentuje elegancko..... co prawda oglądaliśmy ją w deszczu, ale i tak widać, że wkładasz w nią serducho........ w zeszłym roku była to zupełna seria.
Na Oesie, również nieźle ujarzmiłeś swojego rumaka.... jak na gabaryt i skręt auta czas elegancki. Coś mi się wydaje, że przepisowo się po mieście nie poruszasz
Ciekaw jestem czy Twoja kobitka ma jakąś fotkę z moim przejazdem..... ponoć też koło szło do góry
Na Oesie, również nieźle ujarzmiłeś swojego rumaka.... jak na gabaryt i skręt auta czas elegancki. Coś mi się wydaje, że przepisowo się po mieście nie poruszasz
Ciekaw jestem czy Twoja kobitka ma jakąś fotkę z moim przejazdem..... ponoć też koło szło do góry
└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
-
Mariusz.b86
- fanatyk nissana
Tez to zdiecie przyciagnelo moja uwage, ale to wina poprostu seryjnego zawieszenia. Ale ja najwyzej pokusil bym sie o jakies twartsze amortyzatorki, bo obnizenie nada jej charakteru i juz nie bedzie cichociemna
. Albo zostawic tak jak jest, ale najwaznisze zycze dobicia do 200Nm bo 160KM juz osiagniete
. Z zainteresowaniem obserwuje watek. Powodzenia 
co do zawiechy to ciekawe czy masz z tyłu podwójne sprężyny tak jak to być powinno. Dodatkowo w kombi są wewnątrz takie niebieskie springi żeby dodatkowo utwardzić z z racji wagi tyłu. Zerknij jak będziesz miał możliwość bo ciekaw jestem. A co do jazdy to i kierowca i auto zdało egzamin na zlocie wzorowo 
"Troche" zaniedbalem temat ... czas troche nadrobic 
wod2u czy samo wywalenie tlumika szmerow cos dalo - nie potrafie odpowiedziec - wywalilem tez ten lacznik, ktory szedl od obudowy filtra, a to dlatego, ze wlot do puchy ma wieksza srednice niz koncowka tego lacznika.
W chwili obecnej jestem w trakcie kilku prac przy autku, m.in. nowy dolot (szczegoly w krotce) i zabawa z pokrywa:

Czyszczenie: before & after stage 1
wod2u czy samo wywalenie tlumika szmerow cos dalo - nie potrafie odpowiedziec - wywalilem tez ten lacznik, ktory szedl od obudowy filtra, a to dlatego, ze wlot do puchy ma wieksza srednice niz koncowka tego lacznika.
W chwili obecnej jestem w trakcie kilku prac przy autku, m.in. nowy dolot (szczegoly w krotce) i zabawa z pokrywa:

Czyszczenie: before & after stage 1
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Zawias z przodu za miekki i dlatego tył na belce odrywa kołaVILQ pisze:Przyznam szczerze... nie spodziewałem się, że 'Cichociemna' jest zdolna do takich ewolucji:
Obrazek
![]()
![]()
WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
W pełni uliczne GA16DE 128KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Nissanowe 2.0 Turbo 407KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
W pełni uliczne GA16DE 128KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Nissanowe 2.0 Turbo 407KM
przy tym autku odwalana jest bardzo dobra robota-brawo!!
dobrze polozyc vht to sztuka, magicy wygrzewaja nagrzewaja i cuduja zeby byla odpowidnia chropowatosc powierzchni, u ciebie widze ze jest idealna struktura-bardzo mi sie podoba!!
no mocy silnika tez nie brakuje:) tak jak Qoobcio pisze, zawias trza by usztuwnic/ obnizyc i moze jakies ciekawsze kolo
i bedzie NMP!! 
dobrze polozyc vht to sztuka, magicy wygrzewaja nagrzewaja i cuduja zeby byla odpowidnia chropowatosc powierzchni, u ciebie widze ze jest idealna struktura-bardzo mi sie podoba!!
no mocy silnika tez nie brakuje:) tak jak Qoobcio pisze, zawias trza by usztuwnic/ obnizyc i moze jakies ciekawsze kolo
Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka
450zł-info w giełdzie i na PW
450zł-info w giełdzie i na PW