[Sunny] Gokart N14 - nismojoe
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Czas na zmiany
Do zlotu niewiele udało mi się zrobić , mnóstwo innych zmartwień ale teraz jest trochę czasu i czas na zmiany 
Stylistyka
/b]
Niebawem wpadną 15 na lekkim rancie firmy rial z oponkami michelin 195/50
rant będzie spolerowany a środkowa gwiazdka pójdzie w złoto jak niżej :

-Przy okazji zaciski pójdą w czerwień
-Raszki w grillu pomalowałem na czarno i wydaję mi się , że lepiej teraz wygląda.
-W planach dokładka pod zderzak od laguny 1
-Odświeżyłem progi i stalówki na czarno
-Podłoga pospawana gdzie trzeba i pomalowana
Kilka fot auta :

Mechanika:
Wykres z hamowni:

Jak widać niezbyt ciekawy...moc wyszła ok 99KM i 122,5 Nm powinny mnie zadowolić, ale przebieg momentu wypadł fatalnie...
Powiem Wam , że zapłon to naprawdę jest temat rzeka fajnie jakby mieć hamownię i cały czas sprawdzać postępy bo kręcę i kręcę i różne rzeczy mi wychodza albo jest fajny doł i odcinka w granicach 5800... albo dziura w środkowej fazie obrotów...jak tu na wykresie.
Ze względu na zbyt wczesną odcinkę chyba zmienię pompę paliwa bo widać , że auto by jeszcze ciągnęło-to była tez bolączka na zlocie ruszałem równo z Kozą, ale jak zapinałem 3 to on jeszcze jechał na 2 i miałem pozamiatane...
Jeśli macie jakies sugestię chętnie wysłucham
W tym miesiącu zakupie ecumastera i będę sie uczył na sunnym
Wielkich modyfikacji nie chce przeprowadzac bo z 1,4 i tak wiele nie ugram w planach jest seryjnie mocniejszy wóz a wydmuch będzie oesową zabawką.
Tyle z mojej strony chętnie poznam wasze zdanie co do pomysłu na felgi i co tu zrobić z tą mechaniką:)

Stylistyka

Niebawem wpadną 15 na lekkim rancie firmy rial z oponkami michelin 195/50
rant będzie spolerowany a środkowa gwiazdka pójdzie w złoto jak niżej :

-Przy okazji zaciski pójdą w czerwień
-Raszki w grillu pomalowałem na czarno i wydaję mi się , że lepiej teraz wygląda.
-W planach dokładka pod zderzak od laguny 1
-Odświeżyłem progi i stalówki na czarno
-Podłoga pospawana gdzie trzeba i pomalowana
Kilka fot auta :

Mechanika:
Wykres z hamowni:

Jak widać niezbyt ciekawy...moc wyszła ok 99KM i 122,5 Nm powinny mnie zadowolić, ale przebieg momentu wypadł fatalnie...
Powiem Wam , że zapłon to naprawdę jest temat rzeka fajnie jakby mieć hamownię i cały czas sprawdzać postępy bo kręcę i kręcę i różne rzeczy mi wychodza albo jest fajny doł i odcinka w granicach 5800... albo dziura w środkowej fazie obrotów...jak tu na wykresie.
Ze względu na zbyt wczesną odcinkę chyba zmienię pompę paliwa bo widać , że auto by jeszcze ciągnęło-to była tez bolączka na zlocie ruszałem równo z Kozą, ale jak zapinałem 3 to on jeszcze jechał na 2 i miałem pozamiatane...
Jeśli macie jakies sugestię chętnie wysłucham
W tym miesiącu zakupie ecumastera i będę sie uczył na sunnym

Wielkich modyfikacji nie chce przeprowadzac bo z 1,4 i tak wiele nie ugram w planach jest seryjnie mocniejszy wóz a wydmuch będzie oesową zabawką.
Tyle z mojej strony chętnie poznam wasze zdanie co do pomysłu na felgi i co tu zrobić z tą mechaniką:)
Project: Midnight puprle Twin Turbo Z32 EU
Daily: Black g35 sedan US
Family car: Black Z50 EU
dylson, faktycznie to kwestia kompa
W silniku na szczęscie juz nic nie stuka była to kwestia łożyska alternatora temat ogarnięty
Auto na sprzedaż mnie już nacieszyło kolej na kogoś innego
[ Dodano: 2011-09-13, 13:58 ]
Autko idzie na części ...
W silniku na szczęscie juz nic nie stuka była to kwestia łożyska alternatora temat ogarnięty
Auto na sprzedaż mnie już nacieszyło kolej na kogoś innego

[ Dodano: 2011-09-13, 13:58 ]
Autko idzie na części ...
Project: Midnight puprle Twin Turbo Z32 EU