GRZECHu pisze:Dżejkob, sorki za offtopa ale jak Ci się to G35x odpycha? Strasznie mi się furka podoba, trochę się boję tylko awaryjności tego napędu , nie ma z tym problemu? Na bank masz jakiś wykres i czasu na ćwiartkę?
Z G35x awaria

nie ma takiego slowa zeby mozna bylo mu przypisac to auto sie nie psuje tylko zapi***ala po drogach jak glupie, w zimie na dobrych oponkach nie ma miejsca zebys nie przejechal jest jak czolg no chyba ze sniegu bedzie wiecej jak pol metra.
Wracajac do problemow z tym autem wystapil tylko jeden problem tak zwane banany w polsce w zawieszeniu tam gumy sa felerne z fabryki po wymianie na nowe wszystko gra jak nalezy. Naped AWD

rewelacyjna sprawa auto smiga 50-50 jesli mu to potrzeba przy normalnej jezdzie na autostradach calkowita sila jest przenoszona na tyl wiec masz tylnio napedowke
Wykresy nie bylem nigdy na DYNO zeby sprawdzic ile naprawde mam koni po tych wszystkich modach ale za to wiem tyle ze do 100 nie sprawia mu to problemu idzie do 5,54s seryjnie 6.0 do 100 przy 298 HP. Ja mysle ze kolo 330 HP mam spokojnie
Wiem tylko tyle nigdy nie kupie juz innej marki zostane przy Nissanie/INFINITI mialem juz 3 auta ze stajni Nissana i nie zawiodlo mnie ani jedno.