Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
lukasgt ten gril to nie tuning, tylko jak by to rzec "rare thing" - oryginał. Jeden z najrzadszych spotykanych w almerach, bardzo poszukiwany np w Autralii (sam taki mam )
Dlatego dziwne że masz go w tej wersji przed lift (ph1), ogólnie nie powinieneś mieć tego grila, bocznych listew, reszta się zgadza (tylne światła, licznik z szarym tłem i przedni zderzak, antena z przodu przy słupku, kierunki i światła przednie bez czarnego wypełnienia).
Czekam na mody i efekty pozdrawiam
Masz pękniętą lub zerwaną poduszkę skrzyni biegów w Almerze GTi, napisz a dowiesz się jak naprawić.
Fajna Almerka, najszybszy kolor I grill faktycznie super jest, ze Skylinem R33 się kojarzy Bezawaryjności i powodzenia z modami
[ Dodano: 2014-10-15, 22:46 ]
Ja mam w P11 springi FK, niby -40. Poszło max 30, mają o 2 zwoje więcej i są twarde, moje GT na nich nie przechyla się wcale i po najechaniu na bardzo wysoki krawężnik, za sprawą odboju jedne tylne kolo potrafi lewitować.
"Wieczorami na ulicy szukam chętnych do.....zabawy w berka..." Moje GT
eibah pro kit do almery juz od dawna jest niedostepny (chyba ze uzywka). Miałem H&R no to faktycznie beton, obecnie mam z niemiec sciągnięte vogtlandy i sobie chwalę
Rudego zobacz, tylne nadkola od strony koła i od wewnątrz bagażnika. Dodatkowo tyne kielichy gdzie mocowana jest rozpórka plus w koło wzmocnienia (trzeba troche rozebrać). Końcówki progów oraz na środku łączenie, od wewnątrz pod tapicerką są otwory technologiczne, można zobaczyć co się dzieje. Sprawdz rurę wlewu paliwa i obok drugą do odpowietrzania zbiornika.
Masz pękniętą lub zerwaną poduszkę skrzyni biegów w Almerze GTi, napisz a dowiesz się jak naprawić.
Weitec 30/30 i jest w połowie beton vs. komfort. Mialem w mojej ex Almerze. Nowka sztuka ok 400zl. Gdzies jest na forum user który ma ta almere - zapytaj.
rz
O na was zawsze można liczyć -cosik ciekawego podrzucicie
Ps toio .poprzedni właściciel miał auto. 1.5 roku -i sam je sprowadził z Holandii _wiec wcale krótko nim nie jeździł, a ja puki co zrobiłem 350km i zdrady żadnej w tym aucie nie widze -wszystko jak należy oprócz wspomnianych wysokich sprężyn
Ad@mus pisze:zastanów się czy chcesz iść w VE
za podobną kasę można zrobić de dorównujące VE
jak cos to PW
Powiem, że raczej de mnie nie interesuje, w poprzednich projektach miałem zwykle ok170km200nm
,co prawda. nie miałem nigdy almery gti (niska masa),ale vvl jeszcze nie montowalem, a to kusi straszliwie
Znowu zaczyna się walka DE vs, VE - bez sensu.
Modyfikuj tam Almerixa bo to fajne, wdzięczne auto. Kolor deczka nie mój ale ogólnie fura spox
Powodzenia w modach i klep te hundy paskudne
E tam hundy,ja lubię leszczy w drogich furach klepac B-)
Jeśli pod maskę wiecie vvl to napewno seryjne nie zostanie -strasznie podoba mi się ogrom roboty naszego kolegi "goago",i to z osiągnął z ve w n14 250km
Tak czy siak organizuje fundusze inwestycyjne, na dniach powinienem też mieć ecumajstra i podostawcze mody w swoim Deh -dolot,zapłon, montaż shortshifter a
7 dodatkowych tysi czy z kupnem silnika, wlozeniem, odpaleniem? Bo jesli dodatkowo to robią się konkretne pieniądze a gdzie jeszcze zawias, trakcja? No ale kto powiedzial, ze tuning jest tani?
boro to tylko taki odnośnik-215-220km dużo taniej wyjdzie, a w sumie jeździł będę tym na codzień, ok 3000 km miesięcznie -to taki wozik na dojazdy do pracy i po bułki do sklepu, hehe
Turbo wsadzisz w podobnej kasie , jezdzac bez doladowania jest oszczedne a jak chcesz przycisnac i wstanie to wszytskie te VE moga jechac dalej po bułki