Mi zależało jak robiłem ta rozpórkę by spełniała swoje zadanie i była solidna, jednym może dopracowanie się nie podobac ale tu bardziej na jakość niż na wygląd robiłem od tamtego czasu gdy ja zamontowałem jazda samochodem sie poprawiła znacznie jak w moim przypadku
Ad@mus, tak była cięta i spawana, spawy były solidnie robione by wyglądało na jednolitą i mocną a taki styl musiałem wybrać gdyż musiałem ominąć rurki które są po jednej stronie
masz racie cięta rozpórka może nie spełniac 100% swojej wartości ale nie zawsze jest tak po patrząć na inne rozpórki z tych tańszych ( po nie kiedy nie stac na lepszą nas ) a nawet i z tych droszych czasami to bał bym sie zakładać sa z cieńszego materiału i czasami producenci ida w wygląd zamiast w wytrzymałość takich rozpórek i co powoduje mijanie się z celem
Ryba, nad budową tej rozpórki zeszedł mi prawie dzień gdyż chciałem by wyglądała solidnie, by wszystkie kąty były zachowane i łączenia pasowały do siebie jak i mocowania a zdj przedstawiają po koleji etap jej tworzenia
Czemu by nie, podjął bym sie budowy takiej rozpórki, ale do jakiego samochodu bys chciał taka montować ?
ForesteR, nie myślałem jeszcze nad kosztem takiej rozpórki ale na pewno cena była by rozsądna w zależności jak miała by wyglądać rozpórka
Dzięki za wasze zdanie na temat rozpórki i że wam sie podoba
tak wiec jak ktos by chciał by mu zrobić to pisać na ( pw )
po aktualnie robię rozpórkę wzmacniającą tynie dolne zawieszenie