Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Na 1.4 to się nikt nie nabierze, mówcie prawie prawdę że macie pod maską 2.0 GTI o mocy 143KM + strumienica zamiast kata i sportowy końcowy tłumik i że jest pewno ze 150KM...
Coobcio pisze:mówcie prawie prawdę że macie pod maską 2.0 GTI o mocy 143KM + strumienica zamiast kata i sportowy końcowy tłumik i że jest pewno ze 150KM...
Ja bardzo często tak mówię
Tylko szkoda, że później wyjawiając prawdę kolesiom o VE - w ogóle nie wiedzą o co chodzi
scubzik pisze: i obowiązkowo gumowe wkładki w sprężyny .. na dobrą zawiechę
się nie śmiej bo ja mam to w Micrze i sprawuje się idealnie. W sam raz na póki co lokalne pojeżdżawki, zresztą sam spróbuj to będziesz wiedział o czym mówie
Aluta popierdziela jak trza nie spodziewałam się że ta bestia z "pedalską" mocą ma takiego powera miny facetów niedowierzające że za kier siedzi laska coś zajefajnego.... teraz pozostało mi tylko nauczyć się śmigać z kreski takie małe a jak cieszy
No Kazik nabiera wprawy wczoraj w nocy za pomocą moich wzkazówek objechaliśmy A4 na klapie był znaczek 3.0 ale się panowie zdenerwowali jak zobaczyli za kierą babsztyla
no cóż Aluta zapitala nie ukrywam że mimo wszystkiego " złego" co niektórzy mówią spawia wiele frajdy...niestety zaczyna mi brakować mocy... CHCĘ WIĘCEJ no to teraz nadeszło nowe wyzwanie co zrobić by mocy przybyło a nad wyglądem popracuję wiosną
No gdyby jeszcze zapodać do VVL wałki z N1 to zupełnie inna historia niż przy turbo, nie ma kłopotu że turbo ciągnie do 5000 a wałki przy tych obrotach dopiero zaczynają żyć, tutaj przez cały czas ciągnie Biorę ten temat na swoje barki
Łep z VE zapodać no no albo cały silniczek pasuje
pewno na tym 0,4 bara ze 230-250KM by było więcej pewno nie dało by rady bo kompresor obecny by nie wyrabiał...
Kurcze nie wiem co to za gumy są.
Dziś powinienem odebrać auto ciekaw jestem jak to będzie teraz jeździło ale i tak brakuje obniżenia wozu, mam nadzieje że niebawem coś wpdnie zwłaszcza na przód bo jest masakrycznie wysoki
No jest wysoka Ostatnio przed domem jak spojrzałem to nie wiem w ogóle dlaczego tak seryjnie wychodziło.
Sztywna zawiecha i kilka cm w dół poprawi przyspieszenie zwłaszcza od 3-ki w zwyż Czuć różnicę bo opory powietrza się znacznie zmniejszają. Jeszcze odcinkę bym na 8 wrzucił co by jedynka się nie kończyła za szybko But i 1-8000, 2-7500, 3-7000 myślę że na ćwiartkę by ciut lepiej było bo power cały czas rośnie na kompresorze.