Leży sobie grzecznie na półce w garażu i czeka na swoją kolej
 Leży sobie grzecznie na półce w garażu i czeka na swoją kolej  Najpierw sprawy mechaniczne, potem wizual, a trochę do poprawienia jest, więc muszę się brać do roboty jak najprędzej
 Najpierw sprawy mechaniczne, potem wizual, a trochę do poprawienia jest, więc muszę się brać do roboty jak najprędzej 
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
 Leży sobie grzecznie na półce w garażu i czeka na swoją kolej
 Leży sobie grzecznie na półce w garażu i czeka na swoją kolej  Najpierw sprawy mechaniczne, potem wizual, a trochę do poprawienia jest, więc muszę się brać do roboty jak najprędzej
 Najpierw sprawy mechaniczne, potem wizual, a trochę do poprawienia jest, więc muszę się brać do roboty jak najprędzej 

Od czego by tu zacząć ? Kiedy go kupiłem była rozkmina " Skąd jak wezme graty do niego, primera to jeszcze jakieś tam w miare popularne auto, ale słoneczko ? Będzie lipa.."
 Od czego by tu zacząć ? Kiedy go kupiłem była rozkmina " Skąd jak wezme graty do niego, primera to jeszcze jakieś tam w miare popularne auto, ale słoneczko ? Będzie lipa.."  I tak najpierw udało się dorwać całego kompletnego swapa SR20DE z łapami, półośkami, wiązkami, stab tył z GTI itp itd etc.. w bonusie zderzak z poliftowego GTI/SR , polibusze na cały zawias i jeszcze pare gratów
 I tak najpierw udało się dorwać całego kompletnego swapa SR20DE z łapami, półośkami, wiązkami, stab tył z GTI itp itd etc.. w bonusie zderzak z poliftowego GTI/SR , polibusze na cały zawias i jeszcze pare gratów  Także początek był całkiem obiecujący, ale to był dopiero początek. W takiej oto formie odwiedziłem Najpierw Zakopane , następnie Wrocław..
 Także początek był całkiem obiecujący, ale to był dopiero początek. W takiej oto formie odwiedziłem Najpierw Zakopane , następnie Wrocław..

) , w miedzyczasie dołapane po taniości OEM GTI felgi , zderzak z GTI przedliftowego z halogenami. Zmieniony zawias, przód Monroe gazówki + H&R -35 , tył KYB olejowe + seria springi nówki.
 ) , w miedzyczasie dołapane po taniości OEM GTI felgi , zderzak z GTI przedliftowego z halogenami. Zmieniony zawias, przód Monroe gazówki + H&R -35 , tył KYB olejowe + seria springi nówki. 

Po wymianie napinacza nastała cisza
 Po wymianie napinacza nastała cisza 

A gdzie fotki ze wspólnego małego spota?
 A gdzie fotki ze wspólnego małego spota?  Dawaj posta z Czarnym!!
 Dawaj posta z Czarnym!! 

Sporo się działo i czekam na kolejne upy. Kiedy będzie na sprzedaż?
 Sporo się działo i czekam na kolejne upy. Kiedy będzie na sprzedaż?  
 Nie planuje się go pozbywać bo to najbardziej wdzięczny tyłkowóz świata
 Nie planuje się go pozbywać bo to najbardziej wdzięczny tyłkowóz świata 

. Śmieszna, walcowa butla zajmująca 1/3 bagażnika wyleciała a na jej miejsce wskoczył toroidalny zbiornik w koło zapasowe o dużo większej realnej pojemności tankowania - zamiast 28 l teraz tankuje 40 l biedapaliwa co znacznie zmniejszyło ilość odwiedzin na stacji w ciągu miesiąca. Teraz na samym gazie jestem spokojnie w stanie w trasie pokonac dystans ponad 550 km na jednym tankowaniu
. Śmieszna, walcowa butla zajmująca 1/3 bagażnika wyleciała a na jej miejsce wskoczył toroidalny zbiornik w koło zapasowe o dużo większej realnej pojemności tankowania - zamiast 28 l teraz tankuje 40 l biedapaliwa co znacznie zmniejszyło ilość odwiedzin na stacji w ciągu miesiąca. Teraz na samym gazie jestem spokojnie w stanie w trasie pokonac dystans ponad 550 km na jednym tankowaniu  Zamontowałem inne amortyzatory ze skróconym skokiem i sprężynami H&R z przodu, tył jeszcze przede mną. Na półce w garażu czeka kompletny zestaw poliuretanów na cały zawias. Jak widać do zrobienia sporo, ale w miare możliwości działam
 Zamontowałem inne amortyzatory ze skróconym skokiem i sprężynami H&R z przodu, tył jeszcze przede mną. Na półce w garażu czeka kompletny zestaw poliuretanów na cały zawias. Jak widać do zrobienia sporo, ale w miare możliwości działam  Niestety będę musiał powrócić do tematu blacharki, bo .. no wiecie jak to jest w tych autach to co będę pisał
 Niestety będę musiał powrócić do tematu blacharki, bo .. no wiecie jak to jest w tych autach to co będę pisał  W miedzyczasie udało mi się jedynie ogarnć temat zapiankowanej podłogi z tyłu.
 W miedzyczasie udało mi się jedynie ogarnć temat zapiankowanej podłogi z tyłu.

Tymczasem dzielny dziadkowóz bez zająknięcia przeszedł przegląd przykuwając uwagę pana ze stacji diagnostycznej, oc śmieszne, awarii brak. No czego chcieć więcej? No.. może w lecie klima by się przydała
 Tymczasem dzielny dziadkowóz bez zająknięcia przeszedł przegląd przykuwając uwagę pana ze stacji diagnostycznej, oc śmieszne, awarii brak. No czego chcieć więcej? No.. może w lecie klima by się przydała 

Milicja widziała ten wydech?
 Milicja widziała ten wydech?  
 Zarówno panowie niebiescy jak i diagnosta - nikt sie nie czepiał
 Zarówno panowie niebiescy jak i diagnosta - nikt sie nie czepiał 
 Jako, że bezpieczeństwo najważniejsze postanowiłem pierwszy raz w życiu pobawić się w naciąg
 Jako, że bezpieczeństwo najważniejsze postanowiłem pierwszy raz w życiu pobawić się w naciąg  Sunny dostał na zime nowe felgi 14 cali: przód 7J ET25, tył 8J ET15 i do tego opony 185/60. Bałem się tego setup-u, ale praktycznie żadnej różnicy nie odczuwam, ale w kwestii wyglądu.. no poprostu podoba mi się
 Sunny dostał na zime nowe felgi 14 cali: przód 7J ET25, tył 8J ET15 i do tego opony 185/60. Bałem się tego setup-u, ale praktycznie żadnej różnicy nie odczuwam, ale w kwestii wyglądu.. no poprostu podoba mi się  Takie trochę watanabe wanna be
 Takie trochę watanabe wanna be