Nadszedł czas żeby przedstawić moją furkę

MODEL: K10
SILNIK: MA10S
MOC: 54 KM
UKŁAD DOLOTOWY: seria
UKŁAD WYDECHOWY: seria
ELEKTRONIKA: seria
UKŁAD NAPĘDOWY: seria
ZAWIESZENIE: seria
UKŁAD HAMULCOWY: seria
BODY-KIT: 13 z jakiegoś Nissana, spojler z Super S (jeszcze nie zamontowany), pomarańczowe postojówki
ŚRODEK: seria
CAR-AUDIO: ALPINE CDE-9846R
PLANY: Dopieszczenie do stanu idealnego, kubełki z Super S, ciemne szybki,przeciwmgłowe z epoki, przelotowy wydech, może stożek, delikatna gleba, rozpórka przód i tył, audio, znaczek Nissana z przodu

Auto kupione od znajomego rodziny, przebieg 57 kkm jak najbardziej realny. Auto w moich rękach od roku powoli odżywa co widać (chyba

Fotki (w miarę chronologicznie)

Trochę już się przy niej się narobiłem, środek jak widać był wywalony na chwilę żeby sprawdzić w jakim stanie jest podłoga, jak widać na fotkach stan jej jest nienaganny. Wygłuszyłem podłogę, drzwi i klapę matami Apama. We wnęki poszedł Noxudol 700, w nadkola po wyczyszczeniu i tam gdzie schodziło już przez kogoś nałożone zabezpieczenie Noxudol autoplastone. Zaciski rozruszane i przejrzane podobnie bębny. Komora silnika jest w trakcie mycia 25letniego syfu

Pozdr
Mikołaj
----------------------------------------------------------------
Stan na 17.06.16
Porządnie zmatowiłem przednie błotniki i prawe drzwi. Na felgi założyłem opony. Przykleiłem listwę drzwi lewych, wymieniłem filtr powietrza, przyciemniłem boczne szybki i popastwiłem się opalarką nad zderzakami.

Aktualny stan