[ Maxima] A33 3.0 v6 manual---by lukasgt
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
No raptem poswiecilem 15minut na wszystko,efekt widać--dziś wieczorem sprawdze po zmroku--i tak nie było źle, bo zarniki nie wypalone, ale lekko zmatowiale szybki miałem
Jednak jak samemu się coś zrobi to jakoś bardziej cieszy
Jednak jak samemu się coś zrobi to jakoś bardziej cieszy
Robimy PSSST,195km300nm program by Coobcio
Saab znajdzie nowego wasciciela,zapraszam na Pw
A czym te lampy się lakieruje?
Dziś Maxi dostała upgrade w postaci nowej przedniej beleczki pod silnik-stara dosłownie rozpadła się w palcach, ta jest znacznie mocniejsza (zabezpieczona antykorozyjnie)
Wreszcie czuje że buda jest sztywniejsza
Dziś Maxi dostała upgrade w postaci nowej przedniej beleczki pod silnik-stara dosłownie rozpadła się w palcach, ta jest znacznie mocniejsza (zabezpieczona antykorozyjnie)
Wreszcie czuje że buda jest sztywniejsza
Dostępne tylko chińskie w Polcarze, ale po pierwsze trzeba by wszystko rozspawac i przemontowac każdy element(belka sama nie występuje, tylko cały pas przedni),a po drugie zwykle ten element jest już krzywo złożony w fabryce...Ad@mus pisze:skąd i za ile dostaleś?
do p11.144 bedzie tam tez do kupienia??
Kolegą jest blacharzem i wyspawal mi nową belkę ,i złożył do kupy--napewno dużo mocniejsze to jest niż chińczyk
Ad@mus napisał/a:
czyli custom
A jak !
Teraz to co najmniej +1gwiazdka w testach zderzeniowych by była
Tak wam powiem że niby drobne sprawy się ogarnia i autko naprawdę fajne się robi,dziś doszły nowe żarniki D2R ,jeden popekal, drugi ledwo święcił--teraz jest zacnie
Do ogarnięcia z poważnych spraw pozostała tylko wymiana tulei tylnej belki --co niebawem zrobię
Kolejny właściciel będzie miał spokój...
Okazuje się że mam spore problemy z parkowaniem tych 5metrow zarówno pod domem jak i pracą --powolutku czas poszukać mniejszego autka
czyli custom
A jak !
Teraz to co najmniej +1gwiazdka w testach zderzeniowych by była
Tak wam powiem że niby drobne sprawy się ogarnia i autko naprawdę fajne się robi,dziś doszły nowe żarniki D2R ,jeden popekal, drugi ledwo święcił--teraz jest zacnie
Do ogarnięcia z poważnych spraw pozostała tylko wymiana tulei tylnej belki --co niebawem zrobię
Kolejny właściciel będzie miał spokój...
Okazuje się że mam spore problemy z parkowaniem tych 5metrow zarówno pod domem jak i pracą --powolutku czas poszukać mniejszego autka
Czas sie rozstać z maxi,znalazlem pieknego saaba
Maxima zrobila 30 tys km bez przymusowego postoju od maja zeszłego roku,wiec będzie dalej bez problemów
Zapraszam na Pw jeśli ktoś szuka zadbanego 3.0 manuala,fajnie by było żeby pozostala w klubie
Maxima zrobila 30 tys km bez przymusowego postoju od maja zeszłego roku,wiec będzie dalej bez problemów
Zapraszam na Pw jeśli ktoś szuka zadbanego 3.0 manuala,fajnie by było żeby pozostala w klubie
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Haha znowu powrocik do Saaba
Zdradź jaki model
Zdradź jaki model
WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
W pełni uliczne GA16DE 128KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Nissanowe 2.0 Turbo 407KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
W pełni uliczne GA16DE 128KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Nissanowe 2.0 Turbo 407KM
Puki.co maxi jeszcze jest u mnie i ma sie bardzo dobrze
Dostala letnie ogumienie.
A dzisiaj zalałem swiezutki olej Total5w40,filterek UFI,oraz klocki Ashika--taki mały wiosenny przegląd,przed przyszlotygodniowym wyjazdem w dalszą podróż
Na chwilę obecną 192 300 km stuknelo
Maxima dalej na sprzedaż
Dostala letnie ogumienie.
A dzisiaj zalałem swiezutki olej Total5w40,filterek UFI,oraz klocki Ashika--taki mały wiosenny przegląd,przed przyszlotygodniowym wyjazdem w dalszą podróż
Na chwilę obecną 192 300 km stuknelo
Maxima dalej na sprzedaż
Tylko Łukasz Pewnie tam się nie pojawi
Sunny 1.6 16V - był
Uno 1.0 gaz - był
Vento 1.9 TD - był
Primera 2.0 TD - była
Almera GTI - JEST ":D
viewtopic.php?t=18922&postdays=0&postor ... &start=120
Uno 1.0 gaz - był
Vento 1.9 TD - był
Primera 2.0 TD - była
mmm,fajnie by było sprawdzić elektronikę ,dla rutynowej kontroli,chociaz żadnych problemów z Maxi nie ma😃
A na Zlot jeszcze nie zdecydowałem,czy zalecę,musze brać pod uwagę resztę familii
A na Zlot jeszcze nie zdecydowałem,czy zalecę,musze brać pod uwagę resztę familii
Zloty zlotami, są za daleko dlatego brać zdrowy mocny sprzęt
Sunny 1.6 16V - był
Uno 1.0 gaz - był
Vento 1.9 TD - był
Primera 2.0 TD - była
Uno 1.0 gaz - był
Vento 1.9 TD - był
Primera 2.0 TD - była
Ze względu na to ,ze dalej nie znalazlem nabywcy na MAXI, zrobilem sobie kolejny przegląd olejowy,zamiast stożka wlecial seryjny dolocik z nowym filterkiem panelowym,przejżalem tez zawieszenie I hamulce,bo po prostu lubie jak wszystko jest sprawne ,a tu tuz,tuz 202 tys km pęknie