M!R@S, wydruk 3D drugiego, czy jak?
[ 300ZX] Fairlady z32 Twin Turbo
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Zawsze mnie to ciekawiło, jak zrobić lustrzane odbicie czegoś, co powinno być lustrzanym odbiciem. Zwłaszcza z mat i żywicy, gdzie wszystko jest ręczną pracą. 
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Aktualnie czekam na odbicie progu i jak pojawi się już możliwość skanowania to polecę z tematem
.
Kminię też nad większymi heblami bo jakoś ubogo tak, na wizję przychodzi mi plan adapterów bo tarcze od 350z pasują 335mm, a że kolega ma to mu zajumam jeden też do przekopiowania dla potomnych ;P
Kolejnym partem w życiu zeda są poszukiwania rantu płaskiego o szerokości około 5" (akttualnie 3,25") Wtedy tył by zastąpił 2,75" z przodu
Taki tam spasik

No i na dniach wleci Remus

Kminię też nad większymi heblami bo jakoś ubogo tak, na wizję przychodzi mi plan adapterów bo tarcze od 350z pasują 335mm, a że kolega ma to mu zajumam jeden też do przekopiowania dla potomnych ;P
Kolejnym partem w życiu zeda są poszukiwania rantu płaskiego o szerokości około 5" (akttualnie 3,25") Wtedy tył by zastąpił 2,75" z przodu
Taki tam spasik

No i na dniach wleci Remus

M!R@S, wiesz, co no jakość jest ok, ale odgłos mi osobiście nie podchodził, choć u Ciebie jest pssst wiec będzie pewnie inaczej!
Kwit dobry wiec warto
Co do zawiasu, 300 ma bardzo sztywny tył generalnie, u mnie są grubsze stabilizatory, jak polecę bokiem to fajnie, prosto auto wyprowadzić, ale na nierównościach skacze dupka
Kwit dobry wiec warto
Co do zawiasu, 300 ma bardzo sztywny tył generalnie, u mnie są grubsze stabilizatory, jak polecę bokiem to fajnie, prosto auto wyprowadzić, ale na nierównościach skacze dupka
Project: Midnight puprle Twin Turbo Z32 EU
Daily: Black g35 sedan US
Family car: Black Z50 EU
Daily: Black g35 sedan US
Family car: Black Z50 EU
takie tam ufajdanym zedem przed rozebraniem felg 
Dłuższy czas szperałem skąd te felgi się biorą... wiedziałem, że kute, ale 19" 10,5 i 8,5" ceny mnie zniszczyły
http://www.braidusa.com/comp_3pc.htm
No więc się opłacało haha

Dłuższy czas szperałem skąd te felgi się biorą... wiedziałem, że kute, ale 19" 10,5 i 8,5" ceny mnie zniszczyły
http://www.braidusa.com/comp_3pc.htm

Nissan cały czas się zmienia, ale jeszcze się nie chwalę zbyt mocno bo nie ma czym... ciąglę brnę do mojego celu.
Mała zapowiedź tego co robiłem w ostatnim czasie... masakra
Skręcanie 55śrub, potem na 30NM robi swoje haha
8warstw lakieru bezbarwnego po czym szlifowanie papierem i polerka
rotory w czarnym macie, a fotki niebawem, może jutro ![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)

no dobra.. nie będę taki... photoshop na żywo
dojdą detale takie jak czerwony napis na rotorze, heble też czerwone, a na aucie w czarnym macie będą wlepki... generalnie cel jest prosty - dzieci mają spier$#lać z ulicy jak i kapelusznicy jak to zobaczą
Mała zapowiedź tego co robiłem w ostatnim czasie... masakra
8warstw lakieru bezbarwnego po czym szlifowanie papierem i polerka

no dobra.. nie będę taki... photoshop na żywo
dojdą detale takie jak czerwony napis na rotorze, heble też czerwone, a na aucie w czarnym macie będą wlepki... generalnie cel jest prosty - dzieci mają spier$#lać z ulicy jak i kapelusznicy jak to zobaczą
już podobny pomysł na fele widziałem 
0:11s->
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_i_qxQztHRI[/youtube]
0:11s->
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_i_qxQztHRI[/youtube]
Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka
450zł-info w giełdzie i na PW
450zł-info w giełdzie i na PW
DubSon, mam dystanse, wystarczy je stoczyć bo to 2cm, a aktualnie nie chce mi się przekładać szpilek
Tak czy siak to co się pojawi do sezonu to dokładka z przodu, progi i te dystanse... no i gleba bo nadal pieje
Co najlepsze to 8,5 na przodzie, ale muszę wahacze zmienić i wyprostować koła, a z tyłu 10,5" mam 275/30 i jest japa jak cholera 

[/img]
[/img]