[ Almera] Black Almera N15 GTi wannabe VZR czyli chrup nr.2
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
- killer2000
 - fanatyk nissana

- Modzelitto
 - fanatyk nissana

Killer bo moje półosie to składaki jakieś,wymieniłem przeguby od strony koła jak się okazało to jeden jest z n16 drugi od sunny gti,teraz czekam na wewnętrzny przegub 
 żeby był święty spokój z napędem.
Modzelitto co do skrzyni to miałem z głównym 4.176 a obecnie mam P11 GT 4.437
 ,na vzr-a mnie niestety na razie nie stać,na sezon wpadnie PhantomGrip  
 bo myślę polatać coś w KJS,ewentualnie tor jastrząb  

Modzelitto co do skrzyni to miałem z głównym 4.176 a obecnie mam P11 GT 4.437
Jakby ktoś coś chciał to na 99% alma bedzie do sprzedania na części,wczoraj mi pani na A4 rysnęła drzwi od kierowcy,tylny błotnik i coś w tylnym i przednim zawiasie bo mi sie delikatny camber zrobił z tył a z przodu na 99% drążek ugięło od krawężnika bo jedno koło jest delikatnie skręcone... bedzie pewnie i tak szkoda całkowita .... więc mogę powoli zaklepywać graty dla chętnych  
 bo nie mam zamiaru naprawiać  

- Modzelitto
 - fanatyk nissana

- radziejwwl
 - fanatyk nissana

Radziejwwl z tymi miłośnikami marki to już wiesz, wyleczyłem się ze złudzeń, że są, bo tel. i PW miałem od groma w przypadku OLa, zamykaj temat, biorę na 100% i co, z 3 kupujących ani jednego. Każdy w temacie się spuszczał och, ech, a żaden z deklarowanych nawet nie przyjechał się karnąć...  tacy ko$%^rwa hehe miłośnicy marki nissan w klubie nissanzone są 
 Przyjdzie sprzedać auto w które wsadziłeś 18 kafla za pół roku, to za 8 nie ma komu kupić. I będziesz tu reanimował coś czego tym bardziej nie sprzedasz bo gawiedź szuka mintu za 3 kloce itd. 
 Żenadią...

W takim przypadku to jedynie kwestia kupienia czegoś z utrzymaną budą i przekładka gratów. No albo pozbyć się złudzeń i Pulsar 

P11 Turbo Diesel Intercooler  <-- klik