[ Micra] Micra K11 1.6 X1R Project
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
ITB, nice  dobrze, że micra na zlot będzie jechała powoli, to chociaż będę miał wtedy jakieś szanse
 dobrze, że micra na zlot będzie jechała powoli, to chociaż będę miał wtedy jakieś szanse 
z linką myślę, że też byłoby mniej problemów, ale potencjometr mógłbyś wtedy uwzględnić przy strojeniu w programie, tak samo i przepustnice.

dobrze, że micra na zlot będzie jechała powoli, to chociaż będę miał wtedy jakieś szanse
z linką myślę, że też byłoby mniej problemów, ale potencjometr mógłbyś wtedy uwzględnić przy strojeniu w programie, tak samo i przepustnice.
P11 Turbo Diesel Intercooler  <-- klik
						MacGayver, jak przetestujesz tego Phantom Gripa to daj znać, może się skuszę ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)

![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
						pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
- 
				primeraP10
- fanatyk nissana
nagrałem jeszcze mały onboard dla sprawdzenia obrotów na poszczególnych biegach przed modami, później będzie po modach i będę miał co porównywać. A do tego mogę wrzucić 70-140, nie dało rady od zera z racji bardzo mokrej nawierzchni   wydaje mi się że jest ok
  wydaje mi się że jest ok   

https://www.youtube.com/watch?v=OSRxNuV ... e=youtu.be
EDIT
Z kilku skrzyń i paru przeróbek udało się złożyć mega krótką skrzynie, nawet krótszą od oryginalnej 1.0. Dzięki temu :
-drugi bieg kończy się na 80km/h (wcześniej 100km/h)
-trzeci bieg kończy się na 120km/h (wcześniej 140km/h)
-czwarty bieg kończy się na 170km/h
A tu film po tych zabiegach do porównania z wcześniejszym
https://www.youtube.com/watch?v=0NK78bE ... e=youtu.be
Podsumowując jest SUPER 

Gdyby ktoś chciał to złożyłem również długą skrzynię do Micry w sam raz pod turbo 

wydaje mi się że jest ok
  wydaje mi się że jest ok   
 https://www.youtube.com/watch?v=OSRxNuV ... e=youtu.be
EDIT
Z kilku skrzyń i paru przeróbek udało się złożyć mega krótką skrzynie, nawet krótszą od oryginalnej 1.0. Dzięki temu :
-drugi bieg kończy się na 80km/h (wcześniej 100km/h)
-trzeci bieg kończy się na 120km/h (wcześniej 140km/h)
-czwarty bieg kończy się na 170km/h
A tu film po tych zabiegach do porównania z wcześniejszym
https://www.youtube.com/watch?v=0NK78bE ... e=youtu.be
Podsumowując jest SUPER

Gdyby ktoś chciał to złożyłem również długą skrzynię do Micry w sam raz pod turbo

- killer2000
- fanatyk nissana
kiedy sie zalozy rodzine wtedy juz swieta spedza sie tak jak wypada 
jeden dzien mama karmi drugi dzien tesciowa i czlowiek ma taka mase po ze ostatnia rzecz to zgiecie sie pod maske ja grzebie od jutra
 ja grzebie od jutra 

jeden dzien mama karmi drugi dzien tesciowa i czlowiek ma taka mase po ze ostatnia rzecz to zgiecie sie pod maske
 ja grzebie od jutra
 ja grzebie od jutra 
Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka 
450zł-info w giełdzie i na PW
						450zł-info w giełdzie i na PW
Jak nie będzie okazji to po prostu okazję się stworzy  Hmm w sumie jest troche racji w tym co mówi Adamus ale Rz tez masz rację
  Hmm w sumie jest troche racji w tym co mówi Adamus ale Rz tez masz rację  mówią ze w Święta się nie pracuje,  ale to nie praca tylko przyjemność czyli mile spędzenie czasu
  mówią ze w Święta się nie pracuje,  ale to nie praca tylko przyjemność czyli mile spędzenie czasu  wszystko trzeba jakoś wyposrodkowac
  wszystko trzeba jakoś wyposrodkowac  druga sprawa ze składalem w środę rano czyli jeszcze przed, a teraz mnie tam nie ma więc gdzieś tu leży złoty środek
 druga sprawa ze składalem w środę rano czyli jeszcze przed, a teraz mnie tam nie ma więc gdzieś tu leży złoty środek  

W sezonie widzimy się na kresce, ze wszystkimi

Hmm w sumie jest troche racji w tym co mówi Adamus ale Rz tez masz rację
  Hmm w sumie jest troche racji w tym co mówi Adamus ale Rz tez masz rację  mówią ze w Święta się nie pracuje,  ale to nie praca tylko przyjemność czyli mile spędzenie czasu
  mówią ze w Święta się nie pracuje,  ale to nie praca tylko przyjemność czyli mile spędzenie czasu  wszystko trzeba jakoś wyposrodkowac
  wszystko trzeba jakoś wyposrodkowac  druga sprawa ze składalem w środę rano czyli jeszcze przed, a teraz mnie tam nie ma więc gdzieś tu leży złoty środek
 druga sprawa ze składalem w środę rano czyli jeszcze przed, a teraz mnie tam nie ma więc gdzieś tu leży złoty środek  
 W sezonie widzimy się na kresce, ze wszystkimi

jak będzie sucho któregoś dnia to musimy się zdzwonić i ustawić,  będę miał jakieś porównanie
 jak będzie sucho któregoś dnia to musimy się zdzwonić i ustawić,  będę miał jakieś porównanie