Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Moze lepiej by bylo jakby na kierunkowskazy tez nachodzilo... chociaz nie wiem czy mozna w ogole polepszyc badlook ktory sam w sobie jest IMO brzydkim zabiegiem :<
Potwierdzam, mojemu wzrokowi (zazdrosnemu) nic nie umknie, jakbym mogła Rybie wytknąc jakąś krzywiznę... , ale nie ma się do czego doczepić. Naprawde ładna, srebrna strzałka
Ryba pisze:Na kwiecień:
1. Wymiana wałka + mod rozrządu
2. Wymiana łożysk na lewym kole
3. Montowanie WEITECA
OOo wreszcie auto będzie się odpyachać Nie tylko wyglądać
Fajnie jak by udało się przed modem i wałkiem na hamke skoczyć, będzie wiadomo co i jak i się ludziom przekaże co daje taki zestaw. Będzie porównanie też dla mnie hehe
Miałam dzisiaj przyjemnośc poprowadzić owe cudo , wielki szacun dla Ciebie Ryba za to jakie to Twoje autko jest, tzn. za pracę i czas jaki jemu poświęciłeś
widzę, że mój ulubiony projekt, którego niestety nie miałem okazji zobaczyć na żywo(mam nadzieję, że nadrobię zaległości) wciąż się rozwija szacun Ryba za robotę jaką wkładasz w auto
Nie no przy Wujku trzcinie to się nazywa Profi robota
Choć to zejście 2 w 1 mogło by być nieco łagodniejsze ale podejrzewam że i tak będa gainsy w stosunku do serii...