Potrzeba była kupić auto do jeżdżenia do pracy i tak padło na sąsiada Sunny kupione za grosze.
Autko zaskoczyło mnie troszkę wyposażeniem i dynamiką... niestety tylko na Pb, bo na LPG jest tragedia na razie

Sunny N14
Rok: 08.1993
Nadwozie: Liftback
Silnik: GA16DE
Foty zaraz po kupnie:
[center]
A teraz najważniejsze - PLANY!
Plan generalnie jest taki, żeby umiarkowanie inwestować, bo niestety co jak co, ale zbieram na pewne stare autko z napędem na tył, które stanie się moim prawdziwym oczkiem w głowie

... ale dupowóz nie może być zapomniany!
- Lakier: konieczne jest pomalowanie kilku elementów, bo ktoś bardzo nieudolnie dobrał kolor - tylne błotniki, trochę dachu, trochę maski, purchel na przednim błotniku... to akurat chcę zrobić szybko, bo nie mogę patrzeć na tego ciapka

- Zawieszenie: Trafiły się już sprężyny -40mm MTS na przód - wlecą lada dzień

- Kółka: na 90% wpadną BBS 15 z BMW, które już mają rozwiercony otwór centrujący, ale jeszcze nie ma opon, które wejdą do Sunny przy ET28

- Wnętrze: Odświeżenie wnętrza, jakieś drobne mody umilające życie a zrobione z nudów

- LPG: możliwe, że wpadnie sekwencja, bo jest IIgen, przerobiona... na śrubę... nieufolnie zrobiony dolot ze zwężką i parę innych pierdół... profanacja moim zdaniem! Ma być dobrze, niezawodnie i możliwie profesjonalnie

Poza tym wszystko działa, śmiga, nie ma rdzy i trzeba tylko pilnować takiego stanu i ewentualnie szukać jakichś innych fantów lub modów jeśli się okazyjnie trafią, bo to ma być dupowóz... ale z klasą

I jeszcze bonus - Pierwsze przymiarki felg:
[center]
[/center]
i bonus of the bonus

[center]