ale i tak gratuluje zapalu januszowi

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
 Od momentu kiedy spotkałem się z Foo zaraziłem się od niego manią "świecenia się" wszystkiego co może się świecić
 Od momentu kiedy spotkałem się z Foo zaraziłem się od niego manią "świecenia się" wszystkiego co może się świecić ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
 Osobiście, to do tej pory, szukam w sobie tej cierpliwości, żeby np. zrobić polerkę auta... nie zraża mnie sklecenie wiązki z 70 kabli w pozycji na plecach pod kierownicą, czy jakieś inne tego typu rozkminki, a przy polerce białasa skończyłem swoje chęci na jednym błotniku i nie mam zamiaru więcej się za to brać - byłem wyrąbany jak koń po westernie
 Osobiście, to do tej pory, szukam w sobie tej cierpliwości, żeby np. zrobić polerkę auta... nie zraża mnie sklecenie wiązki z 70 kabli w pozycji na plecach pod kierownicą, czy jakieś inne tego typu rozkminki, a przy polerce białasa skończyłem swoje chęci na jednym błotniku i nie mam zamiaru więcej się za to brać - byłem wyrąbany jak koń po westernie 
Ta i może jeszcze napiszesz, że nogi wędrują na oparcie fotelaFoo pisze:(...) w pozycji na plecach pod kierownicą (...)
 Skąd ja znam tą pozycję - zwłaszcza przy wymianie żarówki od kontrolki ładowania, bez wyciągania zegarów czy też przy szukaniu paru wtyczek pod deską. Ogólnie pozycja bardzo dobra.
 Skąd ja znam tą pozycję - zwłaszcza przy wymianie żarówki od kontrolki ładowania, bez wyciągania zegarów czy też przy szukaniu paru wtyczek pod deską. Ogólnie pozycja bardzo dobra. Ropa schodzi dość szybko tylko z jednego garu. Z reszty powolutku
 Ropa schodzi dość szybko tylko z jednego garu. Z reszty powolutku  Tak więc muszę dorwać gdzieś flaszkę nitro i pół jutro na gary, a drugie pół do...... No właśnie
 Tak więc muszę dorwać gdzieś flaszkę nitro i pół jutro na gary, a drugie pół do...... No właśnie   . W poniedziałek mam zamiar poskładać auto, odpalić, postawić zasłonę dymną i  się przejechać
 . W poniedziałek mam zamiar poskładać auto, odpalić, postawić zasłonę dymną i  się przejechać 
![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
 na każdym garnku widzę ropę
 na każdym garnku widzę ropę  Coś tam poschodziło - wiadomo, ale nie jest tak, że 50ml schodzi w 3-5h.
 Coś tam poschodziło - wiadomo, ale nie jest tak, że 50ml schodzi w 3-5h.
![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
 )
 )

![:]](./images/smilies/kwadr.gif) . Zalałbym je tym, czym czyściłem smoka i blachę, ale boję się o tłoki i gładzie cylindrów. Tak więc nie będę tego robił. Ale spodziewam się co mogłoby wylecieć.....
 . Zalałbym je tym, czym czyściłem smoka i blachę, ale boję się o tłoki i gładzie cylindrów. Tak więc nie będę tego robił. Ale spodziewam się co mogłoby wylecieć..... Ogólnie pogoda idealna do składania czegokolwiek na silikon, bo jest wilgotno. Również założyłem już smoka. Teraz wszystko sobie grzecznie schnie. Tak więc być może pod wieczór zaleje olej, a jak nie to dopiero w środę. W końcu silikonu nie żałowałem.
 Ogólnie pogoda idealna do składania czegokolwiek na silikon, bo jest wilgotno. Również założyłem już smoka. Teraz wszystko sobie grzecznie schnie. Tak więc być może pod wieczór zaleje olej, a jak nie to dopiero w środę. W końcu silikonu nie żałowałem. 

Nie ma zamuły do 3,5krpm, zamuła jest do 2,6-2,7krpm. Ogólnie banan na ryju
 Nie ma zamuły do 3,5krpm, zamuła jest do 2,6-2,7krpm. Ogólnie banan na ryju ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)

a resztę wydechu będziesz kiedyś robił na większej średnicy?
 a resztę wydechu będziesz kiedyś robił na większej średnicy? Mod udany. Kto mam możliwość niech ładuje wydech z P10eGT/Sunny N14GTI.
 Mod udany. Kto mam możliwość niech ładuje wydech z P10eGT/Sunny N14GTI.