MICRA K11 - KOLEJNY MAŃKOWÓZ W RODZINIE
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
MICRA K11 - KOLEJNY MAŃKOWÓZ W RODZINIE
Pewnego dnia , jakiś miesiąc temu przychodzi szwagier (brat mojej Lusi) i pyta co zrobić żeby oddać micrę na złom. Myślę sobie , że szkoda mikruni , więc mówię , że 3 stówy i biorę.Tak oto stałem się właścicielem K11. Będzie dla Lusi , bo primera już dobrze się sypie. Micra jest w lepszym stanie.Trzeba wyspawać progi , podłogę z tyłu , wymienić pas przedni , bo na dole zgnił. Prawe drzwi zaatakował słupek , a lewy błotnik zgnił. Padła decyzja , że do wymiany.Kolor czerwony , niby daje 10 kucy wiecej , ale padła decyzja na zmianę koloru. Jaki jeszcze nie wiadomo. Na pewno nie czerwony , biały , zielony ( taka jest primera) czy czarny. Podłużnice , nadkola i reszta nadwozia w zajebistym stanie. Decyzja zapadła . Micra jest dla Lusi.
Foty ze stanu micry w dniu zakupu
Po naprawie będą później.....
Foty ze stanu micry w dniu zakupu
Po naprawie będą później.....
BYŁA - PRAWDOPODOBNIE NAJSTARSZA P10 W POLSCE
JEST - Saab 9-5 , 2.0t , 1997 rok , na wypasie , wydech 2,75 " na razie tylko , będzie więcej
Z Klubem Nissana od czerwca 2005 i tak zostanie
JEST - Saab 9-5 , 2.0t , 1997 rok , na wypasie , wydech 2,75 " na razie tylko , będzie więcej
Dużo rzeźby Was czeka z tą blacharką. Ale powodzenia i wytrwałości przy doprowadzaniu do stanu właściwego
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Dużo roboty Cię czeka, ale wszystko jest do ogarnięcia życzę udanej odbudowy auta...
Jakbym ja miał malować K11 to wybrał bym kolor grafitowy, ale są gusta i gusciki każdemu co innego się podoba
Jakbym ja miał malować K11 to wybrał bym kolor grafitowy, ale są gusta i gusciki każdemu co innego się podoba
Audi A4 B6 '01 automat
VW Polo 6n '98 automat - sold
Nissan Sunny n14 '95 automat - sold
Zestaw CB Teddy ASC + AT 71 &
Johnny II ASC + Omega Sirio 27 // Alan 38
VW Polo 6n '98 automat - sold
Nissan Sunny n14 '95 automat - sold
Zestaw CB Teddy ASC + AT 71 &
Johnny II ASC + Omega Sirio 27 // Alan 38
Kolor ma się podobać mojej żonie. To jest micra dla niej. Będzie zmiana koloru na jakiś łatwy do ogarnięcia w razie czego. Będzie zwykły akryl, żadnych zabaw z lakierem. Stan nie jest taki straszny. Foty z najgorszych miejsc. Podluznice, nadkola z tyłu i przodu są eleganckie, za zbiornikiem tez jest dobrze. W primerze progi nie istnieją, podluznica z tyłu zgnita, lewarek leży w bagażniku, bo strach że wyleci na ulicę. Trochę wszystko potrwa bo robię tylko w weekendy. Tak profilaktycznie będą jeszcze wymienione przewody paliwowe i hamulcowe. Plan jest taki, żeby doprowadzić micre do stanu perfekcyjnego. .
Bardzo dobrze że wreszcie powstał temat
Auto widziałem osobiście i mimo tych dziur to baza jest jak najbardziej odpowiednia sporo pracy i dużo serca Maniek włoży w to auto i będzie ładny Mikrus
Auto widziałem osobiście i mimo tych dziur to baza jest jak najbardziej odpowiednia sporo pracy i dużo serca Maniek włoży w to auto i będzie ładny Mikrus
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Jak już zacząłem to i skończę. Prace powoli idą do przodu.
[ Dodano: 2014-04-28, 17:08 ]
Jest postęp w pracy nad mikrą
Przedni pas i podłoga
[ Dodano: 2014-12-12, 23:29 ]
Micra już zrobiona prawie na gotowo. Jeszcze tylko folia na szyby i będzie OK. Kolor wybrała LUSIA, nie będzie takiej drugiej i dobrze. Na razie fota gotowej micry. Na dniach wrzucę zdjęcia z prac, muszę je pozbierać.
[ Dodano: 2014-04-28, 17:08 ]
Jest postęp w pracy nad mikrą
Przedni pas i podłoga
[ Dodano: 2014-12-12, 23:29 ]
Micra już zrobiona prawie na gotowo. Jeszcze tylko folia na szyby i będzie OK. Kolor wybrała LUSIA, nie będzie takiej drugiej i dobrze. Na razie fota gotowej micry. Na dniach wrzucę zdjęcia z prac, muszę je pozbierać.
Fotki będą ciekawe widziałem postęp prac na bieżąco także będzie co oglądać
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna: