[ Primera] Moja kolejna Primera.
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Dobra..odświeżymy kotleta. Auto trzyma się jeszcze kupy,i jeszcze jakoś wygląda   

No ale powoli czas się z Primerą pożegnać,tak samo jak i z marką,to było ciekawe 7 lat Sportline był w pewien sposób spełnieniem moich marzeń,gdy pierwszy raz zobaczyłem na spocie auto PMW,kiedyś chciałem dokładnie takie samo,minęło kilka lat,i miałem
 Sportline był w pewien sposób spełnieniem moich marzeń,gdy pierwszy raz zobaczyłem na spocie auto PMW,kiedyś chciałem dokładnie takie samo,minęło kilka lat,i miałem   Póki co,trwają poszukiwania następcy.
 Póki co,trwają poszukiwania następcy.

No ale powoli czas się z Primerą pożegnać,tak samo jak i z marką,to było ciekawe 7 lat
 Sportline był w pewien sposób spełnieniem moich marzeń,gdy pierwszy raz zobaczyłem na spocie auto PMW,kiedyś chciałem dokładnie takie samo,minęło kilka lat,i miałem
 Sportline był w pewien sposób spełnieniem moich marzeń,gdy pierwszy raz zobaczyłem na spocie auto PMW,kiedyś chciałem dokładnie takie samo,minęło kilka lat,i miałem   Póki co,trwają poszukiwania następcy.
 Póki co,trwają poszukiwania następcy.

Po kolei..N14 GA14DE,P10 SRi,P11GT SportLine ----> 

Rysiu83 why?!Rysiu83 pisze:(...) No ale powoli czas się z Primerą pożegnać,tak samo jak i z marką,to było ciekawe 7 lat(...)
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
						pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_