Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
 ) musi zrobić tuning jaki go stać, jesli w ogóle stać go na jakikolwiek tuning.
 ) musi zrobić tuning jaki go stać, jesli w ogóle stać go na jakikolwiek tuning. 

Ja na alu będe polował nie wcześniej jak lipiec - sierpień dopiero ale jedno pewno, kolr śnieżna biel
 Ja na alu będe polował nie wcześniej jak lipiec - sierpień dopiero ale jedno pewno, kolr śnieżna biel  Po zimie odłożę kasę i biorę sie za nadwozie trzeba zlikwidować wszelkie objawy rudej oraz wgniotki i narzucić jakiś ładny lakierek
 Po zimie odłożę kasę i biorę sie za nadwozie trzeba zlikwidować wszelkie objawy rudej oraz wgniotki i narzucić jakiś ładny lakierek  Jak na razie to tylko niestety plany...
 Jak na razie to tylko niestety plany...Dlaczego ?leigimas pisze:Wiem że mnie zabiją tu na forum ale strzele jeszcze czarno białe stickery na lusterka dla zwały
 Przecież to nie My tym jeździmy tylko Ty
 Przecież to nie My tym jeździmy tylko Ty  ... kazdy może podpowiedzieć Ci co masz zrobić, a jak zrobisz to Twoja sprawa
... kazdy może podpowiedzieć Ci co masz zrobić, a jak zrobisz to Twoja sprawa  ... Dla mnie możesz mieć nawet na masce talerz po obiedzie
 ... Dla mnie możesz mieć nawet na masce talerz po obiedzie 

boje się że sytuacja się powtórzy, w ogole jest taka folia na przednie szyby żeby było przepisowo i nie mogli sie doczepić? Jak zdecyduje sie na wszystkie ciemne szybki to wtedy na pewno koła przemaluje na czarno, bardzo by sie wtedy komponowało wszystko
 boje się że sytuacja się powtórzy, w ogole jest taka folia na przednie szyby żeby było przepisowo i nie mogli sie doczepić? Jak zdecyduje sie na wszystkie ciemne szybki to wtedy na pewno koła przemaluje na czarno, bardzo by sie wtedy komponowało wszystko 

Trawiła w dobre ręce
  Trawiła w dobre ręce  
heheleigimas pisze:czarno białe stickery na lusterka dla zwały
 też myślę o lustrach ,. została mi jeszcze prawie cała rolka
 też myślę o lustrach ,. została mi jeszcze prawie cała rolka  Na razie mam tylko lewy przedni błotnik
 Na razie mam tylko lewy przedni błotnik  

ee tam .. fajnieleigimas pisze:poszerzonej stali ale za mocno mi sie to kojarzy z vw, zresztą ciężko mi jest to sobie wyobrazić w japońcu

jak miałem metalową (nieco inną gałkę) to zimą zrobiłem z niej "głowę koguta" czyli założyłem na nią rękawiczkę bo tak mroziła w paluchy
 jak miałem metalową (nieco inną gałkę) to zimą zrobiłem z niej "głowę koguta" czyli założyłem na nią rękawiczkę bo tak mroziła w paluchy  
 Też mam taką sytuacjęprimeraP10 pisze:Masz identyczną sytułacje jak ja też co skończyłem szkołę. Właśnie pierwszy tyg przerobiłem to na wypłate cos wpadnie do mojego GT. Felgi bym ogolnie zmienił bo mi nie podchodzą reszta OK. Pozdrawiam
 wpisuje się do Waszego klubu
 wpisuje się do Waszego klubu   ale ja mam sporego peszka, więc floty coraz więcej w GT idzie
 ale ja mam sporego peszka, więc floty coraz więcej w GT idzie 
 co do szyb mi sie nie podobaja przyciemniane, ale jak juz sie zdecydowałeś na taki manewr to juz zainwestuj też w tylna, roleta bedzie wygladać kiepsko... co do stikerów co kto lubi, rozweselaja auto napewno sam myślałem żeby zrobić u siebie na tej niby dolnej dokładce bo zderzak mam poobijany ale jednak zainwestuje w malowanie
  co do szyb mi sie nie podobaja przyciemniane, ale jak juz sie zdecydowałeś na taki manewr to juz zainwestuj też w tylna, roleta bedzie wygladać kiepsko... co do stikerów co kto lubi, rozweselaja auto napewno sam myślałem żeby zrobić u siebie na tej niby dolnej dokładce bo zderzak mam poobijany ale jednak zainwestuje w malowanie 

Jest wgl taka folia na przednie szyby by policja sie nie doczepiła?
 Jest wgl taka folia na przednie szyby by policja sie nie doczepiła?Przyciemniałem tylne szyby w profesjonalnej firmie,GHOSTRIDER pisze: Mozliwe jest jak zrobisz to PIECOWO ale koszt takich szyb moglby dojsc do wartosci auta..........

dam sobie raczej spokój z tymi przednimi bocznymi szybami, niech zostanie tak jak jest, na tylna szybę doszła roleta i wygląda to nawet mnie źle, obawiałem się że będzie gorzej ale jak została zamontowana to wygląda to zjadliwie. Mam dużo rzeczy do zrobienie szyby uważam za temat zamknięty
 dam sobie raczej spokój z tymi przednimi bocznymi szybami, niech zostanie tak jak jest, na tylna szybę doszła roleta i wygląda to nawet mnie źle, obawiałem się że będzie gorzej ale jak została zamontowana to wygląda to zjadliwie. Mam dużo rzeczy do zrobienie szyby uważam za temat zamknięty