PS. kolor zajefajny
[Sunny] Sunny GTI Mistrz FWD Turbo 2013
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
i znalazłem archiwalny materiał z Operacji Tuning
http://tvnplayer.pl/programy-online/ope ... 17584.html
Trzeba zainstalować odtwarzacz Silver cośtam
Oglądać od 9:50
http://tvnplayer.pl/programy-online/ope ... 17584.html
Trzeba zainstalować odtwarzacz Silver cośtam
Oglądać od 9:50
dobra ludzie ! Nie owijam w bawełnę. Szukam sponsora i generalnie potrzebuje jak najwięcej lajków 
https://www.facebook.com/yapkoteam
https://www.facebook.com/yapkoteam
viewtopic.php?t=15336 - bluzy NISSANZONE.pl w sprzedaży
Zalajkowano i rozesłano po znajomych !
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
proszę wszystkich czytających o opinie na temat który za chwile przeczytacie.
W poprzedni czwartek miałem sesje zdjęciową mojego Nissana, oraz wywiad na podstawie którego miał zostać napisany artykuł o moim aucie. Serwis dość znany. Przyjechało do mnie dwóch ludzi. Jeden od artykułu, drugi fotograf.
Zostały cyknięte zdjęcia ( rozmiar zachowałem oryginalny, wymazałem w Paincie logotyp)
Co do zdjęć to razem uznaliśmy że są słabe. Co do tego się zgodziliśmy.
Proszę o ocenę napisanego materiału który opisuje moj samochód ( wysłano mi go w celu wprowadzenia poprawek, nie umieszczam pytań bo nie odnoszą się do tekstu)
W poprzedni czwartek miałem sesje zdjęciową mojego Nissana, oraz wywiad na podstawie którego miał zostać napisany artykuł o moim aucie. Serwis dość znany. Przyjechało do mnie dwóch ludzi. Jeden od artykułu, drugi fotograf.
Zostały cyknięte zdjęcia ( rozmiar zachowałem oryginalny, wymazałem w Paincie logotyp)
Co do zdjęć to razem uznaliśmy że są słabe. Co do tego się zgodziliśmy.
Proszę o ocenę napisanego materiału który opisuje moj samochód ( wysłano mi go w celu wprowadzenia poprawek, nie umieszczam pytań bo nie odnoszą się do tekstu)
Treść usunięta - autor materiałów nie wyraził zgody na ich publikację.
Ostatnio zmieniony 2013-10-19, 11:15 przez yapko, łącznie zmieniany 1 raz.
E... To co wkleiłeś to tylko tymczasowy opis, czy już właściwy artykuł? Przestałem czytać w połowie...yapko pisze:Proszę o ocenę napisanego materiału który opisuje moj samochód
Przykładowo:
- zła składniaDla porównania, spokrewniony Nissan GTR, ponad 600 konny. legitymuje się prędkością
- zła składnia i powtórzeniaSeryjna turbina miała okazję się sprawdzić przez niedługi czas, ponieważ już od dłuższego czasu na pokładzie zamontowany jest
- "na wzmocnienia"? Nie samo "potrzeby wzmocnienia"?Nie było więc potrzeby na wzmocnienia wału,
- dziwny twór - "zmiany objęły również głowicę", "również głowica nie uchroniła się od zmian"Zmianom nie uchroniła się też głowica,
Za taki artykuł (jeżeli to jest artykuł właściwy, a nie opis tymczasowy) to ja bym z sali wyleciał z jedynką na czerwono w dzienniku. I to w czasach liceum...
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Zielkq, 2 ostatnie zdania odpowiedzą Ci na pierwsze pytanie. 
yapko, fotki tandetne - fakt
Co do artykułu to nudny jak z flaki olejem i odniosłem wrażenie jakby pisał go jakiś forumowicz z RF z niskim stażem tuningowym..
yapko, fotki tandetne - fakt
Co do artykułu to nudny jak z flaki olejem i odniosłem wrażenie jakby pisał go jakiś forumowicz z RF z niskim stażem tuningowym..
~~->Usługi Transportowe<-~~
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju
Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!
Tico turbo soooooon
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju
Tico turbo soooooon
Seboo991, dla mnie 'opis tymczasowy' to opis, ktorym sa notatki z miejsca ogledzin auta. I tak powyzsza tresc wyglada z mojego punktu widzenia - tym samym kloci sie to ze zdaniem, ze jest to tekst wyslany do poprawek. Zgodnie ze sztuka wysyla sie tekst finalny i to jedynie (w przypadku opisu czegokolwiek) w celu unikniecia merytorycznych przeklaman. Cala reszta to odpowiedzialnosc piszacego i jego warsztat jezykowy 
Ale to z mojej strony tyle w temacie. Tematyka forum jest inna.
Pozdrawiam
Ale to z mojej strony tyle w temacie. Tematyka forum jest inna.
Pozdrawiam
Podróże małe i duże
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Kurczaki 12,06 na ćwiartkę, myślałem że 12,5 to rekord był, Szacun !
Ps. porównanie do GTR jest jak najbardziej w porządku
Ps. porównanie do GTR jest jak najbardziej w porządku
WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
W pełni uliczne GA16DE 128KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Nissanowe 2.0 Turbo 407KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bWWIw0Pkz5g[/youtube]
Wyścigi samochodowe to nie tylko prędkość. To nie tylko szybsze i silniejsze wciśnięcie pedału gazu. Wyścigi to nie tylko to, co rozgrywa się na samym torze. To tygodnie, niekiedy miesiące przygotowań; prób, poprawek, obserwacji. Moment samego wyścigu jest zwieńczeniem długiego okresu, w którym przygotowuję swojego Nissana Sunny. Oczywiście rywalizacja na torze nie jest wcale mniej wymagająca - o zwycięstwie decyduje zarówno jakość prowadzonej maszyny, jak i indywidualne umiejętności oraz cechy charakteru jej kierowcy. Wszystko to sprawia, że wyścigi - szczególnie wyścigi równoległe na jedną czwartą mili - to moja pasja.
Kiedyś obiecałem sobie, że zostanę mistrzem klasy Drag FWD TURBO, w ramach której się ścigam. Początki nie były łatwe. Każdy, mniejszy lub większy sukces, był efektem ogromnej pracy - tak przed samym wyścigiem, jak i w jego trakcie. Już w 2012 roku byłem blisko - zostałem wicemistrzem ulubionej przeze mnie kategorii. Rok później wyciągnąłem wnioski i doszlifowałem niedociągnięcia. To zaś zaowocowało zdobyciem I miejsca w klasyfikacji generalnej.
Szanowni Państwo - nazywam się Dawid Pietrzak, jestem mistrzem klasy Drag FWD TURBO w wyścigach na jedną czwartą mili. Kategoria oraz dystans, w jakich się specjalizuję są coraz popularniejsze; każde kolejne zawody ogląda coraz liczniejsza publiczność a rywalizacja staje się coraz bardziej zażarta. Swoje auto przed każdym startem przygotowuję własnoręcznie - angażując własny czas i fundusze. Wszystko to w imię pasji, która towarzyszy mi już od wielu lat. Bym mógł jednak dalej się rozwijać oraz bym mógł jeszcze efektowniej eksponować swój potencjał, potrzebuję partnera. Tak jak na torze współpracuję z moim Nissanem Sunny, tak poza nim - również potrzebuję współpracy. Tak, właśnie współpracy.
Ze względu na rosnącą popularność tej dziedziny sportów motoryzacyjnych oraz na coraz większą ich medialność śmiem twierdzić, że wyścigi na jedną czwartą mili stają się polem do współpracy na linii firma - kierowca o niesamowitym potencjale. Ze względu na dużą elastyczność oraz zrozumienie zasad funkcjonowania marketingu w tej branży wiem, że nasza współpraca przyniosłaby obopólne korzyści, nikogo nie pozostawiając na straconej pozycji. W tym wyścigu, już razem, możemy również zająć pierwsze miejsce. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom sponsorskim przygotowałem kilka wstępnych propozycji - będzie mi niezmiernie miło, jeżeli się z nimi Państwo zapoznacie. Gorąco zachęcam też do podzielenia się ze mną własnymi spostrzeżeniami, potrzebami lub oczekiwaniami - jestem pewien, że wspólnie znajdziemy taki model współpracy, który pozwoli stanąć na najwyższym stopniu podium nam obojgu.
Wyścigi samochodowe to nie tylko prędkość. To nie tylko szybsze i silniejsze wciśnięcie pedału gazu. Wyścigi to nie tylko to, co rozgrywa się na samym torze. To tygodnie, niekiedy miesiące przygotowań; prób, poprawek, obserwacji. Moment samego wyścigu jest zwieńczeniem długiego okresu, w którym przygotowuję swojego Nissana Sunny. Oczywiście rywalizacja na torze nie jest wcale mniej wymagająca - o zwycięstwie decyduje zarówno jakość prowadzonej maszyny, jak i indywidualne umiejętności oraz cechy charakteru jej kierowcy. Wszystko to sprawia, że wyścigi - szczególnie wyścigi równoległe na jedną czwartą mili - to moja pasja.
Kiedyś obiecałem sobie, że zostanę mistrzem klasy Drag FWD TURBO, w ramach której się ścigam. Początki nie były łatwe. Każdy, mniejszy lub większy sukces, był efektem ogromnej pracy - tak przed samym wyścigiem, jak i w jego trakcie. Już w 2012 roku byłem blisko - zostałem wicemistrzem ulubionej przeze mnie kategorii. Rok później wyciągnąłem wnioski i doszlifowałem niedociągnięcia. To zaś zaowocowało zdobyciem I miejsca w klasyfikacji generalnej.
Szanowni Państwo - nazywam się Dawid Pietrzak, jestem mistrzem klasy Drag FWD TURBO w wyścigach na jedną czwartą mili. Kategoria oraz dystans, w jakich się specjalizuję są coraz popularniejsze; każde kolejne zawody ogląda coraz liczniejsza publiczność a rywalizacja staje się coraz bardziej zażarta. Swoje auto przed każdym startem przygotowuję własnoręcznie - angażując własny czas i fundusze. Wszystko to w imię pasji, która towarzyszy mi już od wielu lat. Bym mógł jednak dalej się rozwijać oraz bym mógł jeszcze efektowniej eksponować swój potencjał, potrzebuję partnera. Tak jak na torze współpracuję z moim Nissanem Sunny, tak poza nim - również potrzebuję współpracy. Tak, właśnie współpracy.
Ze względu na rosnącą popularność tej dziedziny sportów motoryzacyjnych oraz na coraz większą ich medialność śmiem twierdzić, że wyścigi na jedną czwartą mili stają się polem do współpracy na linii firma - kierowca o niesamowitym potencjale. Ze względu na dużą elastyczność oraz zrozumienie zasad funkcjonowania marketingu w tej branży wiem, że nasza współpraca przyniosłaby obopólne korzyści, nikogo nie pozostawiając na straconej pozycji. W tym wyścigu, już razem, możemy również zająć pierwsze miejsce. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom sponsorskim przygotowałem kilka wstępnych propozycji - będzie mi niezmiernie miło, jeżeli się z nimi Państwo zapoznacie. Gorąco zachęcam też do podzielenia się ze mną własnymi spostrzeżeniami, potrzebami lub oczekiwaniami - jestem pewien, że wspólnie znajdziemy taki model współpracy, który pozwoli stanąć na najwyższym stopniu podium nam obojgu.
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Kozak prędkość jak narasta na tym filmiku - fajny bajer z tymi cyferkami...
WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
odgrzeje kotleta:
http://naobrotach.blog.pl/2014/02/21/ka ... self-made/
http://naobrotach.blog.pl/2014/02/21/ka ... self-made/
Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka
450zł-info w giełdzie i na PW
450zł-info w giełdzie i na PW
Mój Złoty Sunny wyjechał w końcu po zimowym odpoczynku. Bardzo duża zasługa w tym radziejwwl który namówił mnie do wyjazdu i pomógł przygotować auto, żeby cokolwiek wyglądało. Jeździliśmy tylko na niskim doładowaniu po drogach publicznych, a opony piszczały na 3-cim biegu. Mieszanka zaczyna chyba twardnieć, dość zimno było i nie grzałem specjalnie opon.
Auto w sobotę 19 kwietnia pojechało pod Stadion Narodowy, żeby zapoczątkować sezon
Dziękuje za zdjęcia bombla
Niestety z tamtej miejscówki przegoniła na Policja i przenieśliśmy się na Marywilską
Tam brać Nissanzonowa podpuściłą mnie żebym zrobił wstyd jakiejś Subaru Imprezie i poszła "bitwa na głosy"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yTWT5KQkxX0[/youtube]
Bardzo fajnie się poczułem widząc światła i kreskę przed moimi kołami
Noga mi się trzęsła jak na zawodach
Warto było wytargać auto i strzelić kilka popisów.
ps. Dziś Night Power udostępniło foto z moim autem z zawodów w Płocku 2012

Auto w sobotę 19 kwietnia pojechało pod Stadion Narodowy, żeby zapoczątkować sezon
Dziękuje za zdjęcia bombla
Niestety z tamtej miejscówki przegoniła na Policja i przenieśliśmy się na Marywilską
Tam brać Nissanzonowa podpuściłą mnie żebym zrobił wstyd jakiejś Subaru Imprezie i poszła "bitwa na głosy"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yTWT5KQkxX0[/youtube]
Bardzo fajnie się poczułem widząc światła i kreskę przed moimi kołami
ps. Dziś Night Power udostępniło foto z moim autem z zawodów w Płocku 2012

- radziejwwl
- fanatyk nissana
Juz zapomniałem jak to zapitala
Wiec wycieczka fajna Mam filmik on board , ale mam problemy z polaczeniem mojego tel z kompem
jak ogarne to wrzuce
viewtopic.php?p=258066#258066 - Moja turbawka