A czy u Ciebie nie widać że w miejscach gdzie były te bąble folia nie przylega tak idealnie? bo swoją drogą troche obawiałbym się czegoś takiego że po oklejeniu zostały bomble. W tym miejscu po tym czasie już chyba klej nie będzie trzymał tak dobrze, ale obym się mylił bo w tym białym to infiniti wygląda super
[ Primera] Biały Nisski lecz nie niski ! 1.6 P11
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Bąble na gładkim może i by się wciągnęły bo te folie mają jakieś mikrokanaliki żeby powietrze usuwało, ale tutaj są one na wklęsłych elementach, w dodatku podobno ich nie było podczas oklejania więc to ewidentnie nie wciągnie się bo to się poprostu folia zaczęła odklejać od spodu, a te fałdy napewno nie znikną. Jedyny ratunek to zrobić to od nowa i lepiej dogrzać folie.
A czy u Ciebie nie widać że w miejscach gdzie były te bąble folia nie przylega tak idealnie? bo swoją drogą troche obawiałbym się czegoś takiego że po oklejeniu zostały bomble. W tym miejscu po tym czasie już chyba klej nie będzie trzymał tak dobrze, ale obym się mylił bo w tym białym to infiniti wygląda super
Była Mazda, był Nissan, był Saab, było Volvo, jest BMW E61
Czyżbyś dywaników nie używał, czy to jedynie efekt porządków? 
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Właśnie to efekt porządkówZielkq pisze:Czyżbyś dywaników nie używał, czy to jedynie efekt porządków?
Gałkę mam ciekawą w garażu, ale nie pasuje mi do Niskiego. Myślałem o podświetlanej, ale stówke za kawałek pierdółki? No nie jestem przekonany.bullitt pisze: przydałaby się gałka skórzana od biegów.
Jak tam poprawki carbonu?
Deska też dostanie okleinę czy nie?
Carbon spod ręcznego zdarty. A deska zostaje w pierwotnej formie.
Jawohl! Bez tego to nie granieadrionGT pisze:Skrzynka musi być![]()
Mam pytanie. W jaki sposób zdjąć plastiki z klapy, tam gdzie są rączki do zamykania ? Musze wygłuszyć to troche, bo strasznie się trzęsie od bassu
Powoli doszedłbym sam co i jak, ale jak mam jeszcze czas to chcę się dowiedzieć wcześniej.
Ostatnio zmieniony 2013-03-01, 07:53 przez GAViii, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dreams
- fanatyk nissana
- Kontakt:
GAViii pisze:Właśnie bardziej myślałem o tych wewnętrznych, tylko nie sprecyzowałempostaram się coś ogarnąć. Dzięki
To tak jak pisałem wyciągałem ta sam nie raz i bez problemu potem przykladasz idealnie przybijasz reka w kazdym miejscu i sie trzyma znowu
A z tym basem mam to samo i też musze coś z robić bo z ulicy to śmiesznie słychać jak dam an full xD
- Tomek g35c
- fanatyk nissana
Jest już 1,5 roku i nic w tych miejscach się nie dzieje...bullitt pisze:Bąble na gładkim może i by się wciągnęły bo te folie mają jakieś mikrokanaliki żeby powietrze usuwało, ale tutaj są one na wklęsłych elementach, w dodatku podobno ich nie było podczas oklejania więc to ewidentnie nie wciągnie się bo to się poprostu folia zaczęła odklejać od spodu, a te fałdy napewno nie znikną. Jedyny ratunek to zrobić to od nowa i lepiej dogrzać folie.
Sorry za OT...
Jakby co zapraszam na mój temat...
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany
...
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
NissanDreams pisze:GAViii pisze:Właśnie bardziej myślałem o tych wewnętrznych, tylko nie sprecyzowałempostaram się coś ogarnąć. Dzięki
![]()
To tak jak pisałem wyciągałem ta sam nie raz i bez problemu potem przykladasz idealnie przybijasz reka w kazdym miejscu i sie trzyma znowu
A z tym basem mam to samo i też musze coś z robić bo z ulicy to śmiesznie słychać jak dam an full xD
A zamek zostaje w klapie przy ściąganiu blendy? czy jakoś trzeba go zdemontować?
- radziejwwl
- fanatyk nissana
lubię toGAViii pisze: I coś czuję, że zaczynam rozważać zakup alufelgtakkk, większych
viewtopic.php?p=258066#258066 - Moja turbawka 
Ja bym widział coś takiego http://moto.allegro.pl/c101-rs-gt-4x114 ... 49530.html czarne z polerowanym rantem 
Civic VI->Primera P11 GA16->Primera SR20DE->Accord VI 2.0 ES->P11.144 SR20
Ciekawe
więcej ramion by się przydało 
Nad takimi się zastanawiałem http://tablica.pl/oferta/piekne-alufelg ... 2owpf.html
ale widocznie już poszły, bo odświeżone były wczoraj, a dzisiaj już nieaktualne.
Nad takimi się zastanawiałem http://tablica.pl/oferta/piekne-alufelg ... 2owpf.html
ale widocznie już poszły, bo odświeżone były wczoraj, a dzisiaj już nieaktualne.
- radziejwwl
- fanatyk nissana
A co do wzmaka przykręć go gdzieś indziej
Bo do skrzyni się nie przykreca bo się za bardzo grzeje 
Sunny 1.6 16V - był
Uno 1.0 gaz - był
Vento 1.9 TD - był
Primera 2.0 TD - była
Almera GTI - JEST ":D
viewtopic.php?t=18922&postdays=0&postor ... &start=120
Uno 1.0 gaz - był
Vento 1.9 TD - był
Primera 2.0 TD - była
Almera GTI - JEST ":D
viewtopic.php?t=18922&postdays=0&postor ... &start=120
W większości przypadku to właśnie fundusze są ograniczeniem... 
Podróże małe i duże