Ta corsa to też chyba był diabełek.. wie ktoś ile miała kucy?
[Sunny] Sunny GTI Mistrz FWD Turbo 2013
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Corsa w kolorze miedzianym miła 360 koni przy 700kg wagi. Dobrze się znam z Arkiem z Ostrołęki
Trochę się działo...
Trochę się działo...
viewtopic.php?t=15336 - bluzy NISSANZONE.pl w sprzedaży
Ogląda się to bardzo przyjemnie tylko wczoraj dali ciała bo muzyka była stanowczo za głośno i autka było słychać tylko na starcie bo tam mieli mikrofony.... dalej to tylko było słychać gtr-y, corvett-y, viper-a oraz 3000gt i kilka innych diesli
(golf i ibiza)
tak było przynajmniej tam gdzie ja stałem
tak było przynajmniej tam gdzie ja stałem
- piotr100lica
- doświadczony forumowicz
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
No i pięknie, znowu pierwsze miejsce - nie mogło być innaczej 
Nissan Rulez
No i WD40 działa i na hamowni i na asfalcie
Nissan Rulez
No i WD40 działa i na hamowni i na asfalcie
WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
W pełni uliczne GA16DE 128KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Nissanowe 2.0 Turbo 407KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
W pełni uliczne GA16DE 128KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Nissanowe 2.0 Turbo 407KM
Pryskalismy opony przed burnoutem przed 3, 4, 5 startem. Delikatnie poprawilo starty. Bez szalu ale polecam taka operacje przed pierwszym startem zeby pozbyc sie z opon wszystkich zanieczyszczen ktore normalnie lapie sie na drogach. Opony sa troche mieksze i same szukaja przyczepnosci.
Seboo991 - słyszałem coś że jest odwołane
nie wiem czy to akurat o tych samych zawodach mówimy... Nawet jeżeli nie są anulowane to nie będzie mnie. Teraz cała kasa idzie w Golfa. Po drugie to nie mam zamiaru użerać się z jakimiś dziadami z PZMotu - tak jak to było w tamtym roku. Kładę na nich laskę i nie mam zamiaru słuchać 10sek przed finałem, że nie mogę grzać opon bo w każdej chwili mogą mnie wykluczyć. Chyba że założę jakieś opolskie blachy to wtedy będą promować mnie. Mam blachy zaczynające się na WW...... to z automatu trzeba mnie uwalić , bo jestem warszawiakiem...
btw jestem z Wołomina.
Dziękuje wszystkim gratulującym
btw jestem z Wołomina.
Dziękuje wszystkim gratulującym
Kurde musiałeś ostro balować po jak telefonu nie odbierałeśDziękuje wszystkim gratulującym
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
yapko, nie no każdej stronie i forum nie wyczytałem takiej wzmianki
ale cóż ja też nie jade bo nie mam czym
zbroje się
Możesz wyjaśnić stwierdzenie "Teraz cała kasa idzie w Golfa"? to co nie będzie sunnego dsg bo nie kumam ?
Możesz wyjaśnić stwierdzenie "Teraz cała kasa idzie w Golfa"? to co nie będzie sunnego dsg bo nie kumam ?
~~->Usługi Transportowe<-~~
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju
Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!
Tico turbo soooooon
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju
Tico turbo soooooon
Pawel18l - twój numer kończy się na 485 czy 388 ? Bez przesady, ale w poniedziałek miałem wolne w pracy 
Tony - następne zawody dla mnie to 30 maja zlot NISSANZONE i zabawy na lotnisku Góra Kamieńsk. Chwile potem 2 czerwiec to SSS Kamień Śląski.
Seboo991 - spoko. Napisałem że kasa idzie w Golfa, bo to co ma działać w Sunnym działa
Prace z DSG trwają i nie mam zamiaru ich przerywać
foo - Szatan... rozumiem że to dzięki niemu rok temu, właśnie na Bemowie, było spore opóżnienie. Chciał zrobić z silnika tłokowego obrotowy- tak wysoko zakręcił że mu korba wyszła z dwóch stron bloku
i oczywiscie zgubił cały olej na pasie startowym
Tak jeszcze w ramach tłumaczeń czym zajmowaliśmy się w sobote
Mitsu Eclipse Alexa:
W niedziele zgarnąłem dwa puchary. Za wygraną Bemowo 2013 i zaległy za Ełk 2012 3. miejsce

Tony - następne zawody dla mnie to 30 maja zlot NISSANZONE i zabawy na lotnisku Góra Kamieńsk. Chwile potem 2 czerwiec to SSS Kamień Śląski.
Seboo991 - spoko. Napisałem że kasa idzie w Golfa, bo to co ma działać w Sunnym działa
foo - Szatan... rozumiem że to dzięki niemu rok temu, właśnie na Bemowie, było spore opóżnienie. Chciał zrobić z silnika tłokowego obrotowy- tak wysoko zakręcił że mu korba wyszła z dwóch stron bloku
Tak jeszcze w ramach tłumaczeń czym zajmowaliśmy się w sobote
Mitsu Eclipse Alexa:
W niedziele zgarnąłem dwa puchary. Za wygraną Bemowo 2013 i zaległy za Ełk 2012 3. miejsce

@yapko
Dokładnie ten zawodnik. Dziwi mnie trochę Twoja wypowiedź z pretensjami, tym bardziej, że to sport gdzie ryzyko jest wpisane, tu nie pyta się czy coś się wysra - bo to wiadome, tylko kiedy się wysra hehe. Jest ryzyko, jest zabawa, regulamin chyba tego nie zabranie, że coś pójdzie nie tak...
Żale do organizatora moim zdaniem - na takie tematy powinien być równie przygotowany perfekto, jak skasowanie opłaty startowej. To tak jak mieć pretensje, że kolejny raz urywałeś półoś, a ktoś mógł w tym czasie startować, no kaman, więcej luzu.
Swoją drogą 1.5 n/a robiące średnie 13 - mówcie co chcecie, ładnie pojechał
W końcu jakieś ładniejsze wizualnie te pucharki
- graty panie jeszcze raz.
Pozdr,
foo
Dokładnie ten zawodnik. Dziwi mnie trochę Twoja wypowiedź z pretensjami, tym bardziej, że to sport gdzie ryzyko jest wpisane, tu nie pyta się czy coś się wysra - bo to wiadome, tylko kiedy się wysra hehe. Jest ryzyko, jest zabawa, regulamin chyba tego nie zabranie, że coś pójdzie nie tak...
Żale do organizatora moim zdaniem - na takie tematy powinien być równie przygotowany perfekto, jak skasowanie opłaty startowej. To tak jak mieć pretensje, że kolejny raz urywałeś półoś, a ktoś mógł w tym czasie startować, no kaman, więcej luzu.
Swoją drogą 1.5 n/a robiące średnie 13 - mówcie co chcecie, ładnie pojechał
W końcu jakieś ładniejsze wizualnie te pucharki
Pozdr,
foo
foo żadnych pretensji . Broń Boże. Ja wiem że awarie trzeba wliczać i nie ma co obwiniać Szatana. Szacun że się odbudował i klepie mega czasy !
Wypowiedź jak najbardziej pozytywna, bez ironii
Jeżeli chodzi o prezesa Opolskiego Automobilklubu to dla mnie to jakiś PRL, ormo i zacofanie. Ludzie ze Śląska których poznałem są rewelacyjni, oprócz tego Pana... Organizatorzy zawodów na których byłem w tamtym roku z Seboo991 i Szalonym zrobili MEGA FAJNE zawody z atmosferą.
OT zepchnięcie auta do tyłu trwa dużo krócej niż sprzątanie oleju i sypanie sorbentem w nieskończoność
Wypowiedź jak najbardziej pozytywna, bez ironii
Jeżeli chodzi o prezesa Opolskiego Automobilklubu to dla mnie to jakiś PRL, ormo i zacofanie. Ludzie ze Śląska których poznałem są rewelacyjni, oprócz tego Pana... Organizatorzy zawodów na których byłem w tamtym roku z Seboo991 i Szalonym zrobili MEGA FAJNE zawody z atmosferą.
OT zepchnięcie auta do tyłu trwa dużo krócej niż sprzątanie oleju i sypanie sorbentem w nieskończoność
- Modzelitto
- fanatyk nissana
Gratki podium!
Yapko sorry, że w Twoim temacie, ale Twój Patrol też tam jest
Czyje to?
Zajebisty!
Yapko sorry, że w Twoim temacie, ale Twój Patrol też tam jest
Czyje to?
Zajebisty!
Ostatnio zmieniony 2013-04-24, 20:26 przez Modzelitto, łącznie zmieniany 1 raz.
QG15+

yapko pisze:485
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
- piotr100lica
- doświadczony forumowicz
Mam pierwsze nagranie z onboardu
Będzie więcej
To jest przejazd z ET 12.7
http://www.youtube.com/watch?v=52mj79zU ... e=youtu.be
proszę się nie śmiać, że na końcu drę się jak baba
Jak się wstawia okienka YT do oglądania bez wstawiania linku ?
Ja rozumiem wszystko i przyznaje się że czas w półfinale miałem gorszy niż Jemioł i jeżeli bym przegrał z Arkiem w Corsie to zająłbym 4 miejsce
Nie mniej jednak w eliminacjach miałem lepszy czas od Ibizy. Trochę strategicznie podszedłem do tych zawodów i nie chciałem jechać z Golfem Filipa w półfinale, bo wiem że bym dostał. Robiłem dużo żeby mieć 3 miejsce w kwali i liczyłem na puchar za 3 miejsce.
W półfinale i finale wygrałem niezawodnością auta - tak powiedzieli chłopaki z Hyperformance. W sumie to mają troche racji, bo Sunnego przygotowujemy do zawodów z manierą przejętą z terenówek "musi działać, nie może się urwać"
Kenet, masz racje. Potrzeba mi lepszych opon, ale na razie mnie nie stać na drag slicki
do następnych zawodów
ps. prędkości końcowe na mecie miałem lepsze
To jest przejazd z ET 12.7
http://www.youtube.com/watch?v=52mj79zU ... e=youtu.be
proszę się nie śmiać, że na końcu drę się jak baba
Jak się wstawia okienka YT do oglądania bez wstawiania linku ?
Kenet napisał/a:
Gratulacje wyniku, ale szkoda, że los nie zestawił półfinału z Jemiołem bo mogło być ciekawie jak tak patrzę po wynikach
Ibiza na Maxsportach jak się Jemioł skupi robi 60ft w 2.072s , tutaj masz jeszcze sporo do zyskania bo w finałach było 2.2-2.3.
Pozdr
Ja rozumiem wszystko i przyznaje się że czas w półfinale miałem gorszy niż Jemioł i jeżeli bym przegrał z Arkiem w Corsie to zająłbym 4 miejsce
Nie mniej jednak w eliminacjach miałem lepszy czas od Ibizy. Trochę strategicznie podszedłem do tych zawodów i nie chciałem jechać z Golfem Filipa w półfinale, bo wiem że bym dostał. Robiłem dużo żeby mieć 3 miejsce w kwali i liczyłem na puchar za 3 miejsce.
W półfinale i finale wygrałem niezawodnością auta - tak powiedzieli chłopaki z Hyperformance. W sumie to mają troche racji, bo Sunnego przygotowujemy do zawodów z manierą przejętą z terenówek "musi działać, nie może się urwać"
Kenet, masz racje. Potrzeba mi lepszych opon, ale na razie mnie nie stać na drag slicki
do następnych zawodów
ps. prędkości końcowe na mecie miałem lepsze
Ostatnio zmieniony 2013-04-28, 19:41 przez yapko, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllleżżżż to się zbiera

-=MY GREEN HORNET=-
______
...nie golę klaty - nie znam się na tym...
"Zwykle nie pijam na trzeźwo..."
______
...nie golę klaty - nie znam się na tym...
"Zwykle nie pijam na trzeźwo..."
mimier pisze: Na tym forum nie da rady
Tak, pierwszy onboard. Kamera była pożyczona na szybko i kolega ma nadal wszystkie moje przejazdy na karcie SDmimier pisze: chyba to jest Twój pierwszy onboard w tym temacie...wstawiaj więcej dla tych, którzy nie mogą kibicować Ci na żywo
Sebo991 To nie ma trybu pracy zawieszenia KomfortBożeszty mój ale telepie na tym twoim betonowym zawiasie
wyniki z tego run'a:
....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllleżżżż to się zbiera
RT 0.465, 60ft 2.311, ET 12.644 @ 199.93 KPH
Nowości: działamy z CAN'em i napierdzielamy jak głupki bity i bajty co raz powodując błędy magistrali i blokowanie transferu
Mamy drugiego Golfa V DSG w pełni sprawnego i jeżdżącego na którym też się uczymy. Używamy dwóch analizatorów równocześnie. Jeden może nadawać, a drugi lepiej segreguje i ma wbudowany kalkulator wartości
Żeby nie być gołosłownym wrzucam screena z rozgryzionym już jednym parametrem. Jak ktoś zgadnie co to jest to stawiam flaszkę leżakowanego alkoholu na zlocie