Mam te z wrażenie, że auto się jakoś lepiej zbiera, a spalanie się nie zmieniło - 3/4 w trasie, 1/4 po mieście i spalanie z dystrybutora - 7,5l / 100km

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
ad. a)bombel pisze:Moje tez przerobiłes?VILQ pisze:a) Miały pasować ... skończyło się na dremelu i poxilinie
Jak na doświetlanie zakrętów to za długo a jak na follow me home za krótkoc) Zgodnie z obietnicą dla zainteresowanych -> link
Wcale mnie nie martwiszDodo pisze:VILQ pisze:choc bariery 200 niuta wciąż nie przekroczyłem
nie chcę Cię martwić ale niutków to ja mam więcejale pewnie nie długo
Dziekujebodek pisze:A co najfajniejsze, że auto nie posiada gloryfikowanego stożka a jedynie przemyślany układ dolotowy na seryjnej puszce
A jaka wkładka, nadal K&N?bodek pisze:Teraz sobie policzyłem i generalnie w Bocamotors Primera dostała kolejne +12KM/7Nm. A co najfajniejsze, że auto nie posiada gloryfikowanego stożka a jedynie przemyślany układ dolotowy na seryjnej puszce
Nadal K&N z CAI na seryjnej puszcewod2u pisze:A jaka wkładka, nadal K&N?bodek pisze:Teraz sobie policzyłem i generalnie w Bocamotors Primera dostała kolejne +12KM/7Nm. A co najfajniejsze, że auto nie posiada gloryfikowanego stożka a jedynie przemyślany układ dolotowy na seryjnej puszce
PS: ciekawe co tam namodziliście, dynamicznego dolotu nie widać...