.....
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
.....
Ostatnio zmieniony 2015-08-08, 18:55 przez EnDrIu, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam 200sx s13
viewtopic.php?p=396678#396678
Hmm dobre pytanie...ale mysle, ze beda cale biale, gdyz bedzie za duzo kolorow na aucie. Jesli chodzi o wyglad to jeszcze moze sie to zmienic. Jesli ktos potrafilby zrobic VT bylbym wdzieczny:)
a te podejda pod 13'? Średnica tarczy w Sunny 1.4 jest większa? Pasuje to bez specjalnych przerobek?Jarzyn pisze:Zaciski z Almery GTi nie wejdą pod felgę 13. Jakbyś chciał mam zaciski z Sunny 1,4
Sprzedam 200sx s13
BaSsGrU, wychodziły, ale nigdy nie wiadomo, np stalówki od Almery GTi są dosyć charakterystyczne żeby hamulce weszły.
Endriu a micra 1.0 ma te same hamulce co 1.3 ? Kiedy mogę liczyć na przejażdżkę tym potworem??!!??!!
Endriu a micra 1.0 ma te same hamulce co 1.3 ? Kiedy mogę liczyć na przejażdżkę tym potworem??!!??!!
169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
Własnie nie wiem...hamulce z 1.0 są takie same jak 1.3?
A co do przejażdzki to zależy czy Pszczólka pozwoli . Ale w weekend myślę, że nie będzie problemu, wyslemy dziewczyny na zakupy i niby poczekamy na parkingu
A co do przejażdzki to zależy czy Pszczólka pozwoli . Ale w weekend myślę, że nie będzie problemu, wyslemy dziewczyny na zakupy i niby poczekamy na parkingu
Sprzedam 200sx s13
EnDrIu, ok, przetestujemy Micrę pod kątem eco-drivingu.
P.S. Brać kask???
P.S. Brać kask???
169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
EnDrIu, przede wszystkim miło było poznać Fajnie że zadowolony jesteś, bo tak jak mówiłem różnica między 1.0 a 1.3 jest bardzo odczuwalna - może to nie to co moja Micra, ale przynajmniej teraz można się sprawnie przemieszczać
A jako relację ze swapa mam kilka fotek. EnDrIu zajechał o 9:00 i do pracy przystąpiłem około 9:15. Po około godzinie Micra była w takim oto stanie
chwila przerwy na kawkę i po kolejnych 20 minutach serce było już na zewnątrz. Wysłałem EnDrIu mms'a i fajnie było odczytać: "Już tak szybko?" godz 10:50
Potem przezbrojenie kolektora, przerzucenie katalizatora, wężyków, mocowania napinacza, sprzęgło, skrzynia i można było składać spowrotem. godz 12:00
W drugą stronę już tak szybko nie było, ale mimo wszystko szło sprawnie. Godz: 13:30[/b
Silnik zagadał około godz 15:00, tylko pozakładać osłony, koła itp i można jechać
A tu mały bonus. W oczekiwaniu na właścicieli
EnDrIu, teraz można zacząć modzić tak żeby właścicielka nie widziała
są takie same mam od 1.3 jak coś (może ktoś będzie chciał), ale tak czy inaczej: zamienił stryjek...EnDrIu pisze:Własnie nie wiem...hamulce z 1.0 są takie same jak 1.3?
A jako relację ze swapa mam kilka fotek. EnDrIu zajechał o 9:00 i do pracy przystąpiłem około 9:15. Po około godzinie Micra była w takim oto stanie
chwila przerwy na kawkę i po kolejnych 20 minutach serce było już na zewnątrz. Wysłałem EnDrIu mms'a i fajnie było odczytać: "Już tak szybko?" godz 10:50
Potem przezbrojenie kolektora, przerzucenie katalizatora, wężyków, mocowania napinacza, sprzęgło, skrzynia i można było składać spowrotem. godz 12:00
W drugą stronę już tak szybko nie było, ale mimo wszystko szło sprawnie. Godz: 13:30[/b
Silnik zagadał około godz 15:00, tylko pozakładać osłony, koła itp i można jechać
A tu mały bonus. W oczekiwaniu na właścicieli
EnDrIu, teraz można zacząć modzić tak żeby właścicielka nie widziała
Ostatnio zmieniony 2015-08-08, 19:32 przez MacGayver, łącznie zmieniany 1 raz.
Misiek, ja Ci dam eco-driving, juz ja znam to wasze "eco"
MacGyver, jeszcze raz dzieki
Grzechu, 1,6 to chyba juz byloby male przegiecie jak dla mnie
musze przyznac ze Micrusia teraz jezdzi o niebo lepiej, az rwie sie do jazdy fajnie patrzec na miny innych kierowcow jak widza takie malenstwo na tak duzych kolach
MacGyver, jeszcze raz dzieki
Grzechu, 1,6 to chyba juz byloby male przegiecie jak dla mnie
musze przyznac ze Micrusia teraz jezdzi o niebo lepiej, az rwie sie do jazdy fajnie patrzec na miny innych kierowcow jak widza takie malenstwo na tak duzych kolach
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
...ciekawy pomysł ze stylizacją na Mini... może fajnie wyglądać...
...kojarzę taki projekt z uturbionym 1,0 - wygląda spoko!
http://www.micra.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=2624
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-=MY GREEN HORNET=-
______
...nie golę klaty - nie znam się na tym...
"Zwykle nie pijam na trzeźwo..."
______
Też jestem zaHahkuh pisze:...ciekawy pomysł ze stylizacją na Mini... może fajnie wyglądać...
Lepsze miny są jak z tyłu mam założone stalowe 13, a z przodu felgi od Miśka i różowe akcenty wnętrza W końcu to auto mojej żonyPszczółka pisze: fajnie patrzec na miny innych kierowcow jak widza takie malenstwo na tak duzych kolach
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
- Niewinna
- fanatyk nissana
Ja też poproszę przejażdżkę, i nie idę na żadne zakupyEnDrIu pisze:A co do przejażdzki to zależy czy Pszczólka pozwoli . Ale w weekend myślę, że nie będzie problemu, wyslemy dziewczyny na zakupy i niby poczekamy na parkingu
Już nie mogę się doczekać
AGNIESZKA-imię pochodzenia greckiego: hagne, agne "czysta, NIEWINNA" !
viewtopic.php?p=149915#149915 , viewtopic.php?t=9836
viewtopic.php?p=149915#149915 , viewtopic.php?t=9836
Ech liczylem, ze jeszcze takiego projektu nie bylo No nic bedzie blizniakHahkuh pisze:...ciekawy pomysł ze stylizacją na Mini... może fajnie wyglądać...
Pozdrawiam!
To moze od razu Roza Cie przewiezie?:) Ostatnio trenowala starty i idzie jej b. dobrzeNiewinna pisze:Ja też poproszę przejażdżkę, i nie idę na żadne zakupyEnDrIu pisze:A co do przejażdzki to zależy czy Pszczólka pozwoli . Ale w weekend myślę, że nie będzie problemu, wyslemy dziewczyny na zakupy i niby poczekamy na parkingu
Już nie mogę się doczekać
A co do hamulców...czy te zaciski cos daja? Gosciu na zagranicznym forum napisal mi, ze nie sa mocniejsze tylko ich zaleta jest to ze sa wentylowane...to prawda?
Sprzedam 200sx s13
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
...tylko pokazałem, że ktoś miał podobną wizję, to, że nie jesteś pierwszy nie znaczy,EnDrIu pisze:Ech liczylem, ze jeszcze takiego projektu nie bylo No nic bedzie blizniakHahkuh pisze:...ciekawy pomysł ze stylizacją na Mini... może fajnie wyglądać...
Pozdrawiam!
że nie możesz być lepszy ...działaj!
...ogarnij na początek wymianę płynu na coś w stylu Motul RBF 600EnDrIu pisze:
A co do hamulców...czy te zaciski cos daja? Gosciu na zagranicznym forum napisal mi, ze nie sa mocniejsze tylko ich zaleta jest to ze sa wentylowane...to prawda?
...jak już będziesz myślał o swapie, to przy okazji zmiany feli atakuj od razu na kit od GTI
[ Dodano: 2012-09-13, 22:22 ]
PS: Gratulacje SWAPA!!!
-=MY GREEN HORNET=-
______
______
Ale tak czy inaczej EnDrIu musi zmienić tarcze i klocki więc można już pójść dalej żeby chociaż był krok w przód. Jak nie set z GTi bo muszą być 14" felgi to chociaż te z Almery 1.4 1.6.
Często po mojej ulicy jeździ K11 pomalowana żywy pomarańcz od dołu aż po koniec drzwi, a ramki i dach ma pomalowane na czarno. Wygląda to moim zdaniem całkiem nieźle, może coś tego typu
Często po mojej ulicy jeździ K11 pomalowana żywy pomarańcz od dołu aż po koniec drzwi, a ramki i dach ma pomalowane na czarno. Wygląda to moim zdaniem całkiem nieźle, może coś tego typu
........
Ostatnio zmieniony 2015-08-08, 18:56 przez EnDrIu, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam 200sx s13
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
MacGayver pisze:Często po mojej ulicy jeździ K11 pomalowana żywy pomarańcz od dołu aż po koniec drzwi, a ramki i dach ma pomalowane na czarno. Wygląda to moim zdaniem całkiem nieźle, może coś tego typu
EnDrIu mam zaciski od Sunnego na sprzedaż - sprawdź priv
-=MY GREEN HORNET=-
______
______