[ Dodano: 2011-12-22, 02:56 ]
Miałem nie wychodzić, ale byłem parę razy na fajku i po browar także zajrzałem do komórki czyt. pracowni

![:]](./images/smilies/kwadr.gif)

P.S. Coobcio, kiedyś Ci pisałem o tym tłumiku, ale pewnie nie pamiętasz

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Właśnie myślałem nad tym jak to zrobić. Nie będę go montował bez nacinania, bo to będzie wyglądało jakbym coś ciągnął za sobą. U Ciebie jest to ładnie zrobione, więc zdradź tajemnicę czym to robiłeś, bo raczej nie wyrzynarką
No może troszkę, przyda się jakiś fajny basik, mam nadzieję, że to tak zagrazuru82 pisze:Hehe, widzę, że za ciche auto jednak się zrobiło?
No głupie pytanie szwagier, jakbyś nie wiedziałBaSsGrU pisze:to ta armata którą miałes montować do czerwonej almy ?
według przepisów, wydech nie może być skierowany w prawa stronę... więc pozostaje ci opcja dół, lewo, góranossbuk pisze:No fajnie, zastanawiam się jeszcze nad tym w jaki sposób go założyć. Czy ma być pionowo i końcówka w dół, czy będzie leżeć i końcówka będzie w prawą stronę
A czy według przepisów może być taki wydech w samochodzie ?WWA83 pisze:według przepisów, wydech nie może być skierowany w prawa stronę... więc pozostaje ci opcja dół, lewo, góranossbuk pisze:No fajnie, zastanawiam się jeszcze nad tym w jaki sposób go założyć. Czy ma być pionowo i końcówka w dół, czy będzie leżeć i końcówka będzie w prawą stronę
myślę że wersja dół dobrze wygląda
myślę że tak, oby był i nie przekraczał poziomu hałasu, norma dla samochodu, to 93 dB dla motocykli 96 dBnossbuk pisze:A czy według przepisów może być taki wydech w samochodzie ?WWA83 pisze:według przepisów, wydech nie może być skierowany w prawa stronę... więc pozostaje ci opcja dół, lewo, góranossbuk pisze:No fajnie, zastanawiam się jeszcze nad tym w jaki sposób go założyć. Czy ma być pionowo i końcówka w dół, czy będzie leżeć i końcówka będzie w prawą stronę
myślę że wersja dół dobrze wygląda![]()
Jak siedział na motorze nie było głośno, było słychać, ale jak jeździłem w miarę spokojnie to słyszałem lekki basik, wiadomo, że jak go wkręcałem, to było głośniej.
No nic, nie ma co gadać i gdybać, jak go złożę i założę to się zrobi filmik i tyle.
Jak będzie strasznie to wtedy będę się zastanawiał
Ja osobiście też bym akurat nie ruszał tłumika, bo wszystko ładnie zrobione przez Eltec+MotoWydech zostałoLimon pisze:Nie kur.... prosze nie to, nie psuj wozu, jakos nie podchodząmi takie tematy...
moge wam powiedzieć co usłyszycieBaSsGrU pisze:jakie psucie ?
ma chłopak plan niech działa, a co z tego wyjdzie to sie zobaczy i usłyszy
Wkładkę wyciszającą do takiego wydechu? Proszę Cię...SiwoL pisze:Masz wkładke wyciszającą do tego wydechu??? Bo śmiem twierdzić że będziesz miał problem z hałasem. Ale to się okaże po montażu:)
http://www.youtube.com/watch?v=LKdgrudp ... re=related
Wiesz co, potrafisz tylko krytykować innych, z tego co już zdążyłem zauważyć w innych tematach, a sam u siebie nic nie robisz.KTR pisze:moge wam powiedzieć co usłyszycie znajomy miał tłumik z motocykla u siebie w H, darło sie to niemiłosiernie, nie buczało, nic z przyjemnych doznań słuchowych tylko darcie:-P
Jest coś w tym złego, że wyraziłem swoje zdanienossbuk pisze:Wiesz co, potrafisz tylko krytykować innych, z tego co już zdążyłem zauważyć w innych tematach, a sam u siebie nic nie robisz.KTR pisze:moge wam powiedzieć co usłyszycie znajomy miał tłumik z motocykla u siebie w H, darło sie to niemiłosiernie, nie buczało, nic z przyjemnych doznań słuchowych tylko darcie:-P
Ja próbuję coś robić, a czy to wyjdzie na + się okaże![]()
![]()
To by było na tyle.