Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Dokładnie tak było mówione że początek panewki sprawa była prosta.Kruczek pisze:Oboje sprawdzaliśmy z lesiemDodo pisze:Kruczek, a to nie Ty sprawdzałeś ciśnienie w tym GTi u lesia
Osa fajnie że jednak tragedii nie ma i że odżyje autko
Jak mówiłem to jest początek panewki więc można powiedzieć że się potwierdziło jak pamiętasz naszą rozmowę
Z jakiegoś doświadczenia wiem że nie są to proste sprawyOsa pisze:Dokładnie tak było mówione że początek panewki sprawa była prosta.
Zawsze tak jest i tego właśnie chciał uniknąć lesio.Nie każdy zarabia duże pieniądze i kiedyś przychodzi czas że mówi się nie więcej naprawiał nie będę jak było w tym przypadkuOsa pisze: prawda jest taka ze troche to wszystko kosztować będzie,
ładna mi podkładka, miedzy skrzynia a silnikiemPawel18PL pisze:Podkładkę założyłeś o której coś tam wspominałeś
nie to moje drugie sunny przez los poszkodowane zresztą widziałeś pewnie sam.Marcin pisze:To ta sztuka co dzisiaj pod blokiem stała?
Oj tam taka podkładeczkaOsa pisze:Pawel18PL napisał/a:
Podkładkę założyłeś o której coś tam wspominałeś
ładna mi podkładka, miedzy skrzynia a silnikiem
W bialej n15 cos tam sie dzieje ale auto na razie czeka na rozwoj sytuacji i troche wolnego czasu... jeszcze na droge wroci...foo pisze:A ja wiem, czy taki odkop, może coś tu słychać, jak i w białej N15Zdaje się, że ostatnio pamiętam, że wystawiony na sprzedaż był słonecznik.