Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
...jest od wersji Super S (leży w piwnicy od ubiegłego roku).Tołek pisze:...jest jakiś ori zderzak bardziej sportowy żeby fajnie pasował do charakteru auta
...na pewno jakiś wściekły kolor, ale jaki - mega niewiadoma jak na raziecoyot pisze:to juz bardziej zielony lambo kolor
...cały czas na seriicoyot pisze:ejjj... a co on tak wysoko na tych fotkach stoi??
uuuu... prawda! Drogi u nas bajeczne...BaSsGrU pisze:uwielbiam mazurskie winkle, jak by sie na nartach jechało
...na żywca, to ja byłem niewąsko WKU%$#ONYbullitt pisze:No wygląda to niewąsko na filmiku. Na żywca pewnie też były wrażenia.
..sprzęgło od 1.0 czyli 54KM, a teraz jest 90KM i 117Nm - miało prawobullitt pisze:Widać że mocy przybyło sporo skoro sprzęgło się poddaje
...niestety nie mam. Z mushroomem było ciężko, bo pod koniec zacząłJastrząb pisze:masz filmiki jak objeżdżasz Rayana i mushrooma) ?
jak się ułoży będzie lepićHahkuh pisze:wideo relacja z porażki mojego Exedyhttp://www.youtube.com/watch?v=GEFvHjNkFyg
...chyba jednak czas na jakiegoś spieka...
...może jak się ułoży... później w sumie było już spoko...Mas pisze:jak się ułoży będzie lepićprzypiekło się, zeszkliło a jednak później trzymało już chyba dobrze.
daj mu szanse
...tutaj w Doda filmiku (w tle) objeżdżam RayanaJastrząb pisze:masz filmiki jak objeżdżasz Rayana i mushrooma) ?
ehh... i już może nie być okazjiSzymeq pisze:Szkoda, ze później nie stanęliśmy
...jakiś czas temu myślałem o NISMO, ale na razie zostawię bez znaczkówvimek999 pisze:Klapa zostaje NO EMBLEM czy też chcesz MARCH na tył?Mogę poszperać na irlandzkich szrotach.Pozdrawiam.
...może w przyszłym roku...toio pisze:na glebę z nią
Sajmooon pisze:A i pytanko używasz haka holowniczego? Bo wg mnie psuje on trochę wygląd auta
hahahahaa.... aż tak to nie... hak jest (niestety) konieczny do targaniaSzymeq pisze:Ciągnie przyczepy ze sprzętem DJ ... winyle małe nie sąSajmooon pisze: używasz haka holowniczego?
Hym, Micruska ladna jak kazdaHahkuh pisze:.....teraz jeszcze tylko ogarnąć klamoty, wyskoczyć do Bodka na strojenie
i mam nadzieję, że hamownia wypluje wreszcie jedynkę z przodu