[ Dodano: 2010-11-13, 11:06 ]

[ Dodano: 2010-11-13, 11:21 ]
Jesienna aura troche studzi zapał do projektu le zeby posmigac po syfie ochota zawsze sie znajdzie:P Auto praktycznie bez zmian,tylko wymieniłem prawy swozen w wachaczu i osłone przegubu coby zalu nie bylo mokrym.Zawody to znane wszystkim chyba TTJ na csp w Legionowie.Niestety organizator zrobił próbe na tzw.plycie poslizgowej gdzie jest wyryp straszny i na moim zawiasie przyczepnosc była zerowa....
 tor jak zwykle mały,waski ale ma swój urok.Po 3ciej próbie beszczelnie wskoczyłem na 8 w generalce na seryjnej oponie ale zaraz potem zlisilem sie i nie trafilem w punkt chamowania do szykany...pachoły strzelały w powietrze a ja spadlem na 14te...
 tor jak zwykle mały,waski ale ma swój urok.Po 3ciej próbie beszczelnie wskoczyłem na 8 w generalce na seryjnej oponie ale zaraz potem zlisilem sie i nie trafilem w punkt chamowania do szykany...pachoły strzelały w powietrze a ja spadlem na 14te...  tak wiec nauka idzie pełna para bo nic tak nie eliminuje błedów jak nawijane km oesowe
  tak wiec nauka idzie pełna para bo nic tak nie eliminuje błedów jak nawijane km oesowe  21ego koncze sezon juz pewnie z kubłem,na kyb z przodu i powalczymy o pierwsza dziesiatke
 21ego koncze sezon juz pewnie z kubłem,na kyb z przodu i powalczymy o pierwsza dziesiatke 

. O 1/4 nie wspomnę, bo to podstawa. Czy się komuś podoba, czy nie
 . O 1/4 nie wspomnę, bo to podstawa. Czy się komuś podoba, czy nie   Pozdro od rudzielca
 Pozdro od rudzielca  
 A na razie kazde wyzwanie traktuje jak nowe potrzebne doswiadczenia wiec nie ma wstydu,moge sie łapac z kazdym
  A na razie kazde wyzwanie traktuje jak nowe potrzebne doswiadczenia wiec nie ma wstydu,moge sie łapac z kazdym 

Z pozyczonym kublem nareszcie dało sie po ludzku celowac w zakret(dzieki JacobQ)no i z kazdym startem troche wyzej.Tym razem udało sie zakończyc na 12 pozycji z 38 startujacych wiec nie ma zalu :DPełna galeria i wyniki w linkach wyzej.
 Z pozyczonym kublem nareszcie dało sie po ludzku celowac w zakret(dzieki JacobQ)no i z kazdym startem troche wyzej.Tym razem udało sie zakończyc na 12 pozycji z 38 startujacych wiec nie ma zalu :DPełna galeria i wyniki w linkach wyzej. 

jestem mega ciekawy co tam zbudujecie
  jestem mega ciekawy co tam zbudujecie