Oczywiscie ze takie biale ladne jak miales na swoim GTI a zgadnij skad wzialem rozporkiMacGayver pisze:jeszcze powiedz że białe takie jak były u mnie w GTilukasz84 pisze:oczywiscie chodzi o oz superturismo![]()
[Sunny] Sunny--N14--SR20VE+T--Stage2
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Mysle ze na majowke jak dobrze pojdzie bedzie juz mocno przetestowanepodj pisze:Kiedy planujesz pierwsze przejazdy VTI-R`em??
[ Dodano: 2011-04-14, 20:57 ]
do GTiR- brakuje tylko tyl napedu i maski i chyba nic wiecejbonzo pisze:Dojeszcze mu dużo brakujepodj pisze:-R
Ostatnio zmieniony 2011-04-15, 20:06 przez lukasz84, łącznie zmieniany 1 raz.
to Ty je wtedy ode mnie wziąłeś?lukasz84 pisze:Oczywiscie ze takie biale ladne jak miales na swoim GTI a zgadnij skad wzialem rozporkihehe pozdrawiam
A trochę zabawy było z nimi żeby je dopasować do Sunnego, ale ważne że są i cieszą właściciela
Hejka panowie w tym tygodniu ostro ruszylismy do przodu, nissan jedzie w czwartek na fundamentowa do Coobcia (w końcu)
no i wleciało pare fajnych diwajsów, a z felgami to wyszlo tak ze mam teraz dwa komplety o.z supertourismo i enkei 17'' z ktorych jestem bardzo zadowolony. Auto prezentuje sie obecnie tak jak na zdjeciach i chyba nie wiele sie zmieni jak na razie ,myśle tylko jeszcze o pomalowaniu felg enkei na biało.

Enkei ze słuszną oponą

I nowa kierownica z Personal Nardi Grinta 350mm plus naba ,..jak dla mnie idealna

[ Dodano: 2011-04-26, 21:59 ]

Enkei ze słuszną oponą

I nowa kierownica z Personal Nardi Grinta 350mm plus naba ,..jak dla mnie idealna

[ Dodano: 2011-04-26, 21:59 ]

Ożesz w morde
ładniutko 
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Porządek w garażu trzeba zrobić żeby miejsce było gdzie auto na noc zostawić 
Spoko, szykuje się fajna zabawa, tak od piątku od rana ruszamy.
WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
W pełni uliczne GA16DE 128KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Nissanowe 2.0 Turbo 407KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
A co ty masz za dekielki w tych kolach??Honda??
obiecales mi przejazdzke na prawym wiec czekam na okazje:D jest mega harpagan z tego slonecznika.pzdr.
Ostatnio zmieniony 2011-04-27, 21:54 przez pulp, łącznie zmieniany 1 raz.
mistrzów prostej pozdrawia pierwszy zakręt...
KTR pisze:kosa!! gratuluje autka teraz pozostaje czekać na dopieszczenie autka nie myślałeś o ori nakładkach na błotniki?? co z naklejkami na boku auta??
pozdro
Tak nakładki tez z czasem wlecą i progi , a co do naklejek to powiem ze z poczatku chcialem je wypier.. jak najszybciej ale teraz w tym pakiecie nawet nadaja smaku i wielu ziomków to potwierdza , zobaczymy moze polecą
tez jestem zadowolony z tego wyjazdu na fundamentowaLimon pisze:No elegancko Fajnie ze wpadasz do nas na fundamentową ;P Normalnie jak widze taki pusty środek to tylko klatki brakuje i 2 fajnych kubełków
Spoksik jak znajdzie sie miejsce w garage to bedzie super ale pewno stawie sie u ciebie na innych kolach 14'' bo z tyłu potrzebne sa dystanse i dłuzsze sruby , opony ocieraja o spręzynyCoobcio pisze:Porządek w garażu trzeba zrobić żeby miejsce było gdzie auto na noc zostawić
na razie o.z-ety leza czekaja na ogumienie ale cos czuje ze to szybko nie nastąpi, a rozporka jest jestMacGayver pisze:Teraz jeszcze tylko czekam żeby zobaczyć auto na tych białych OZ, no i gdzie rozpórka?
[ Dodano: 2011-04-27, 09:52 ]
tak tak znaczki Honda wczesniej siedzialy na mega męskiej Hondzie Turbo, oczywiste ze polecą bedzie logo nissan ... spoko przejazdzka bedzie ale najblizszy termin to czerwiec bo kur... musze jechac na biegu do rzeszy, praca wzywapulp pisze:A co ty masz za dekielki w tych kolach??Honda??obiecales mi przejazdzke na prawym wiec czekam na okazje:D jest mega harpagan z tego lonecznika.pzdr.
Generalnie to sporo jeszcze do poprawy, np. Zapieczona kontra na gwincie, łożysko z przodu do wymiany gwarancyjnej mam nadzieje, dystatnse na tył i nowe sruby bo na enkei nie polatam, kolektor siły hamowania prawdopodobnie do zwrotu ma wadę i jak na razie tyle mam nadzieje ze to wszystko ...ale i tak napewno cos wyskoczy
Dzieki wielkie, mysle ze bardziej realna jest wspolna przejazdzka nissanem niz ta 12,XXXPumaRST pisze:jest piękny, życzę ET 12,xxx oraz przekroczenia 300KM
szkoda że nigdy się nim nie przejadę
[ Dodano: 2011-04-27, 10:11 ]
zapomniałem dodać ze nie ma juz na klapie wycieraczki i zamka ale za to pojawia sie odpowiednie emblematy
Nie ma co się spinać na wyniki. Najważniejsze jest żeby wszystko ze sobą grało i jezdziło. Ile wyjdzie tyle wyjdzie.
Ja próbuje odchudzić Sunnego w ukrytych miejscach żeby nadal być w Street ale Ty idziesz po hardcorze.
Wale to wszystko- nie jade na majówke, zbieram na wiekszą turbine żeby Cie gonić
Jeżeli nie wierzysz w 12.xx na 1/4 mili to pomoge Ci to urzeczywistnić
Ja próbuje odchudzić Sunnego w ukrytych miejscach żeby nadal być w Street ale Ty idziesz po hardcorze.
Wale to wszystko- nie jade na majówke, zbieram na wiekszą turbine żeby Cie gonić
viewtopic.php?t=15336 - bluzy NISSANZONE.pl w sprzedaży
- PumaRST
- fanatyk nissana
- Kontakt:
z mojego doświadczenia ( kilka lat zabawy w street i drag) uważam że przy masie tego auta oraz mocy około 300KM ET 12,xxx jest bardzo realne, dlatego ci życzę tego.lukasz84 pisze:Dzieki wielkie, mysle ze bardziej realna jest wspolna przejazdzka nissanem niz ta 12,XXX![]()
Nissan Almera GTi RACING 172KM 215Nm
Oki doki musimy sie złapac kiedys, słyszałeem o tych twoich mega startach, biore nismo i jade do Ciebie na dokształcanieyapko pisze:Nie ma co się spinać na wyniki. Najważniejsze jest żeby wszystko ze sobą grało i jezdziło. Ile wyjdzie tyle wyjdzie.
Wale to wszystko- nie jade na majówke, zbieram na wiekszą turbine żeby Cie gonić![]()
[ Dodano: 2011-04-27, 11:03 ]
Wielkie dzieki kolego.. ostro by było 12XXXPumaRST pisze:z mojego doświadczenia ( kilka lat zabawy w street i drag) uważam że przy masie tego auta oraz mocy około 300KM ET 12,xxx jest bardzo realne, dlatego ci życzę tego.
A mozna jakis namiar na tego pana z serocka??? Jak tam listek-klapa siedzi juz na aucie?pulp pisze:Tak informacyjnie Qackob tez mial problem z zapieczona kontra w gwincie cusco s13 200sx.Pan slusaz z serocka naprawil,poprawil nitki gwintu i jest spoko za jedyne 40zl
600016787 zakład specjalizujący sie w naprawie motocykli i skuterow.Chłopak ma tokarkę i robi różne rzeczy ale poważniejsze zlecenie oddaje podwykonawcy który to robi profi takie roboty
Wjazd do Serocka od razu za cmentarzem w prawo i do końca.Niestety koncepcja sie zmieniła i klapa czeka na leprze czasy.... 
mistrzów prostej pozdrawia pierwszy zakręt...
- Coobcio
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Chłopaki spokojnie bez spinki ogarnijcie swoje co macie do pogarnięcia mi zostawnie najprzyjemniejsze czyli elektykę silnika i strojonko na hamowni w sumie im później tym lepiej Almerkę z Lublina powoli kończę...
WWW.COOBCIO.PL
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
OSIĄGNIĘCIA:
SR20VE + Turbo 342KM
Nissanowe 1.6 N/A 183KM
Nissanowe 2.0 N/A 243KM
Nissanowe 2.0 + T 319KM
Hejka.. dzieki wielkie panowie za miłe słowa, również za pomoc , kontakt napewno sie przyda
okazało sie ze z tyłu ta sama historia z gwintem co z przodu,ale damy rade
Wczoraj auto dotarło do Coobcia... troszke pogadalismy co i jak ,ale to był ciężki dzień dla mnie, Kuba tez miał sporo pracy a i Limon się zjawił miło było poznać!!! i w sumie to sie ciesze ze auto trafiło w wasze ręce ,widać ze grzebanie dla was w tego typu autach to połączenie pracy z pasją ... także oby prace nad nissanem przebiegły gładko bez zadnych awari itp..
Kilka fotek z trasy na Fundamentowa .

juz pod Coobcio Garage

I pare rzeczy które zostały ogarnięte...
Zamocowane na surowo zegary

Regulator ciśnienia paliwa

Od tyłu troche odkurzony środek i zewnętrzna pompa i filtr ,siedzenia z sunny gti ale z czasem bedą kubły.Z akumulatorem też zrobi się porządek.

Nowe emblematy

I pare fotek auta ...sunny w słońcu

Wczoraj auto dotarło do Coobcia... troszke pogadalismy co i jak ,ale to był ciężki dzień dla mnie, Kuba tez miał sporo pracy a i Limon się zjawił miło było poznać!!! i w sumie to sie ciesze ze auto trafiło w wasze ręce ,widać ze grzebanie dla was w tego typu autach to połączenie pracy z pasją ... także oby prace nad nissanem przebiegły gładko bez zadnych awari itp..
Kilka fotek z trasy na Fundamentowa .

juz pod Coobcio Garage

I pare rzeczy które zostały ogarnięte...
Zamocowane na surowo zegary

Regulator ciśnienia paliwa

Od tyłu troche odkurzony środek i zewnętrzna pompa i filtr ,siedzenia z sunny gti ale z czasem bedą kubły.Z akumulatorem też zrobi się porządek.

Nowe emblematy

I pare fotek auta ...sunny w słońcu

Ostatnio zmieniony 2011-04-29, 07:40 przez lukasz84, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej, lukasz84, powiedz mi taką rzecz, jak przerzuciłeś aku do bagażnika, jak zrobiłeś mocowanie kabla plusowego pod maską? Idzie bezpośrednio do rozrusznika? I później do wiązki głównej? Robiłeś może takie "pole" do połączenia jak np. w BMW, czy po prostu spiąłeś kabel i zaizolowałeś grubo?
Autko jest kozak swoją drogą, ja czekam na białe superturismo
pozdrawiam
Autko jest kozak swoją drogą, ja czekam na białe superturismo
pozdrawiam
Hehe Mi równieżlukasz84 pisze:Limon się zjawił miło było poznać!!!
Powiem tak, szacun za nakład pracy w tym twoim sunnym, jest piękny, i nigdy w życiu nie widziałem sunnego w takim stanie blacharskim
Kolego a ten gwincik juz wsio zrobione czy coś tam jeszcze jest do dopracowania ?