przebijasz wynik Baryly?? czy coś innego modzisz
  przebijasz wynik Baryly?? czy coś innego modzisz  
 pozdro
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
 Trzeba by było do wiosny poczekać ale już na ulicy czuć że po kolektorze jest lepiej
 Trzeba by było do wiosny poczekać ale już na ulicy czuć że po kolektorze jest lepiej 

Czy to będą sportowe wałki, silniczek VE, inst. Turbo czy kompresora okaże się oficjalnie... mam wizję  że niedługo
 Czy to będą sportowe wałki, silniczek VE, inst. Turbo czy kompresora okaże się oficjalnie... mam wizję  że niedługo  
  ano i przegląd zrobić
 ano i przegląd zrobić  
 Twój papierek z KM i NM do tego skrzynia GT i pewnie odszedł byś. No ale bywa różnie na ulicy
 Twój papierek z KM i NM do tego skrzynia GT i pewnie odszedł byś. No ale bywa różnie na ulicy  
  . Można by było jeszcze go odchudzić nie mówiąc już o większej średnicy przelotu.
 . Można by było jeszcze go odchudzić nie mówiąc już o większej średnicy przelotu. Auto już tak nie skacze
 Auto już tak nie skacze 
O to trakcjia powinna siępojawićPS. klocki, sworznie, tuleja wahacza, pasek i poduszki silnika wymienione... przegląd w poniedziałekAuto już tak nie skacze

OOO mam cichego "nie"wielbicielal3mur91 pisze:Zawsze zastanawiało mnie co mi tak ryczy pod oknami i co tam siedzi
 Fakt Primerka nieźle chodzi w porównaniu do aut podobnej klasy ale to nie jest jeszcze to czego bym oczekiwał.
 Fakt Primerka nieźle chodzi w porównaniu do aut podobnej klasy ale to nie jest jeszcze to czego bym oczekiwał.  
  W tym roku mogę bombel nie mieć podejścia do Twojej Primy ze względów finansowych i czasowych ale w następnym...
 W tym roku mogę bombel nie mieć podejścia do Twojej Primy ze względów finansowych i czasowych ale w następnym...  Pożyjemy zobaczymy
 Pożyjemy zobaczymy  

Centralka wyleciała na dobre
 Centralka wyleciała na dobre 

po 10 minutach na jałowym ten dziwny dźwięk sam zniknął. Później pojawił się jeszcze raz i po lekkim przegazowaniu w miejscu zniknął. Jak by rozleciał się pierścień to auto nie jeździło by jak trzeba i kopcił by. A tu śmiga super więc może coś jest z tym natryskiem, hydrauliką albo cuś ? Póki co nie mam pomysłu ale trzeba to ogarnąć
 po 10 minutach na jałowym ten dziwny dźwięk sam zniknął. Później pojawił się jeszcze raz i po lekkim przegazowaniu w miejscu zniknął. Jak by rozleciał się pierścień to auto nie jeździło by jak trzeba i kopcił by. A tu śmiga super więc może coś jest z tym natryskiem, hydrauliką albo cuś ? Póki co nie mam pomysłu ale trzeba to ogarnąć 
 Może to bedzie finish tej sr-ki. Dziwne że objaw ustawał i wszystko grało normalnie wkręcanie na obroty bez spadku mocy, bez kopcenia chyba że dopiero coś się rozkrusza
 Może to bedzie finish tej sr-ki. Dziwne że objaw ustawał i wszystko grało normalnie wkręcanie na obroty bez spadku mocy, bez kopcenia chyba że dopiero coś się rozkrusza  . Pożyjemy zobaczymy trzeba sprawdzić kompreche ale nie za bardzo jest gdzie w niedziele
 . Pożyjemy zobaczymy trzeba sprawdzić kompreche ale nie za bardzo jest gdzie w niedziele 
 Ale człowiek stara się jak może, tam pogrzebać, tu pokręcić i do przodu
 Ale człowiek stara się jak może, tam pogrzebać, tu pokręcić i do przodu 
 Mam teraz 15/195/60 i zdecydowanie za wysoki profil myślę nad 205/50 ale ciężko cokolwiek znaleść
 Mam teraz 15/195/60 i zdecydowanie za wysoki profil myślę nad 205/50 ale ciężko cokolwiek znaleść  Bardziej chodliwe są 205/55 ale to rozmiarem będzie podobne do tych co teraz mam.
 Bardziej chodliwe są 205/55 ale to rozmiarem będzie podobne do tych co teraz mam.
Fakt... to jak najmniej tych awariiNeptune pisze:mody, ciężka stopa i bezawaryjność nie idą w parze

no trzymamy kciukiNeptune pisze:Co do motorowni to dzisiaj pojeżdżę popołudniu i sprawdzę czy sytuacja się powtórzy mam nadzieje że to nie jest nic poważnego