zlot 2012 luźna "gadka szmatka"
Z całym szacunkiem, bo nie widziałem w zeszłym roku próby sprawnościowej, ale pamiętam dobrze rok 2009 jak nagle podczas mojej próby zobaczyłem przed maską terenówkę, następnie w kolejnym odcinku trzeba było Maximą śmigać po polu żeby się zmieścić między pachołkami. W 2010 roku miałem przyjemność jechać z Dylsonem jako pasażer i widziałem jak się chłopak musiał gimnastykować między pachołkami( ustawione niby pod szybki przejazd) Najgorsze było to, iż mimo dobrego czasu zostały mu niesłusznie doliczone punkty karne za rzekome potrącenie pachołka, które nie miało miejsca!Sajmooon pisze:
z całym szacunkiem ale na ostatnich dwóch Odcinkach Sprawnościowych Primery się mieściły a Maximy na pierwszym ( bo na drugim jakoś żadna nie przyjechała nawet na start ), z tego powodu że cały odcinek był ustawiany pod Primery które z tego co wiem mają największe promienie skrętów i chodziło na tych trasach o umiejętności a nie kto ma najmocniejsze auto
Jeśli piszesz, że na tych trasach chodzi o sprawdzenie umiejętności, a nie kto ma najmocniejsze auto, to moim zdaniem chyba trochę się mylisz. Żeby sprawdzić umiejętności, musielibyśmy jeździć samochodami o podobnych gabarytach zwinności itp.
Maxima przy swym gabarycie i specyfice zawieszenia, nie ma podejścia do almery czy sunnego przy tak ustawionych trasach.
└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
ej walczycie o złote kalesony że się tak spinacie? zobaczymy co będzie w tym roku,
ja się nei skarżę że nie mam szans w ćwiartce a i tak jeżdżę na ogół bo fajna zabawa jest
[ Dodano: 2012-04-04, 22:40 ]
i z całym szacunkiem z tego co pamiętam to Drago sam obstawiał cały oes jesli chodzi o pachołki i mimo że prosił o pomoc nikt się nei ofiarował żeby z nim wszystko sprawdzać więc nie miejcie pretensji że powiew wiatru wywalił pachołek a Drago tego nie zauważył, na prawdę łatwo się krytykuje a nikt nie pomyśli że może w tym palącym słońcu jakie wtedy było można było podejść i zaoferować pomoc chociaż na pół godziny
ja się nei skarżę że nie mam szans w ćwiartce a i tak jeżdżę na ogół bo fajna zabawa jest
i z całym szacunkiem z tego co pamiętam to Drago sam obstawiał cały oes jesli chodzi o pachołki i mimo że prosił o pomoc nikt się nei ofiarował żeby z nim wszystko sprawdzać więc nie miejcie pretensji że powiew wiatru wywalił pachołek a Drago tego nie zauważył, na prawdę łatwo się krytykuje a nikt nie pomyśli że może w tym palącym słońcu jakie wtedy było można było podejść i zaoferować pomoc chociaż na pół godziny
Szalony, następnym razem Ty organizuj i potem sędziuj przez cały dzień OS na lotnisku, ciekawe jak sobie poradzisz.
Ja to już mam głęboko w d... , nie będę się już więcej spinał, też chce mieć coś z tego zlotu a nie tylko stanie w słońcu jak słup.
Rok w rok to samo, tylko narzekać a do pomocy nikogo.
Ciekawe jak sobie w tym roku poradzicie bez pomocy grupy trójmiejskiej.
PS Ćwiartka jest dla szybkich autek, OS dla tych co potrafią jeździć
Ja to już mam głęboko w d... , nie będę się już więcej spinał, też chce mieć coś z tego zlotu a nie tylko stanie w słońcu jak słup.

- radziejwwl
- fanatyk nissana
Popatrz na ostatni stroj ser MezoSaffira pisze:uleńka pisze:złote kalesony![]()
![]()
moge je przywieźć, są na rynku... WIDZĘ JUŻ "chopaków" w takich galotach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

viewtopic.php?p=258066#258066 - Moja turbawka 

- radziejwwl
- fanatyk nissana
ainkaa, bardziej mi się jednak podobają określenia Saffi hehe zwłaszcza to z makaronem 

Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
- radziejwwl
- fanatyk nissana
[/quote][ Dodano: 2012-04-04, 23:09 ]ta tylko jak.. bo mi mózg często do pracy potrzebnyradziejwwl pisze:Jakos to naprawienie mówie, że na zlot...ale wiessz... jednak go lubiłam
Zrobie Ci restart na zlocie ;P

- radziejwwl
- fanatyk nissana
Moze cos wymysleSaffira pisze:hmmradziejwwl pisze:Zrobie Ci restart na zlocieale ja nie mam guziczkow ani pointing stick
![]()

,uleńka pisze:ej walczycie o złote kalesony że się tak spinacie? zobaczymy co będzie w tym roku,
Ja się nie spinam, nie mam pretensji, ani nie walczę o złote kalesony.... również traktuję wszelkie konkurencje jako dobra zabawę, bez względu czy maja one miejsce na lotnisku czy boisku. Zdaję sobie sprawę, że nie jest łatwo ułożyć oes na kawałku lotniska tak aby wszystkim dogodzić, wydaje mi się jednak, że o pewnych sprawach trzeba rozmawiać, aby w przyszłości było lepiej i sprawniej.
Pewnie, najlepiej się obrazić i mieć wszystko w d....Dragomir pisze:Szalony, następnym razem Ty organizuj i potem sędziuj przez cały dzień OS na lotnisku, ciekawe jak sobie poradzisz.
Nie przypominam sobie aby ktokolwiek na oficjalnym przywitaniu prosił o pomoc przy obsłudze OS
Z tego co kojarzę, to zanim skończyły się zmagania na 1/4 to OS już trwał. Wypadało by się w takim razie zastanowić czy nie rozpoczynać kolejnych konkurencji dopiero po zakończeniu wcześniejszych. Można by wtedy robić wymiany sędziujących itp.
Z wypowiedzi Twojej wynika, że zamierzacie się całkowicie odciąć od pomocy w przygotowaniach ........ w planach jest również kopanie dołków

"Zgoda buduje, a nienawiść rujnuje"...... to powinna być Nasza myśl przewodnia.
Nie mam zamiaru się z Tobą dochodzić, jedynie wyraziłem swoje spostrzeżenia.
Jeśli tą wypowiedzią "pijesz" do mnie, bo brałem udział w 1/4 a nie widziałeś mnie na "OSie" to dla Twojej wiadomości oprócz jazdy na wprost i zmiany begów, potrafię również kręcić kierownicą.Dragomir pisze: PS Ćwiartka jest dla szybkich autek, OS dla tych co potrafią jeździć
Święta idą, potem zlot a Wy się denerwujecie. W tym roku będzie po kolei. Jesli ktoś chce pomóc w organizacji to sam się zgłasza. W tym roku Arbuz chce ustawić KJS sam z siebie.
OSobiście nie mam nic do 3miasta. Chcieliście zrobić oesa i zrobiliście. Chwała Wam za to i podziękowania.Ja dałem Wam kilka wskazówek jak ja to bym widział, ale mnie nie chcieliście słuchać i zrobiliście po swojemu.
KONIEC KŁÓTNI
OSobiście nie mam nic do 3miasta. Chcieliście zrobić oesa i zrobiliście. Chwała Wam za to i podziękowania.Ja dałem Wam kilka wskazówek jak ja to bym widział, ale mnie nie chcieliście słuchać i zrobiliście po swojemu.
KONIEC KŁÓTNI
Drogi szanowny Panie DragoDragomir pisze:Szalony, następnym razem Ty organizuj i potem sędziuj przez cały dzień OS na lotnisku, ciekawe jak sobie poradzisz.

Szalony nie miał na myśli urazić organizatorów Oesu tylko po prostu był to OES za "ciasny dla maxim i primer" a na zlocie liczy się fajna zabawa a nie jakaś tam rywalizacja, jednak primery i maximy nie miały możliwości się wybawić ponieważ walczyły same ze swoimi gabarytami ( a nic tak bardziej nie denerwuje jak wiesz ze umiesz a pachołek wywracasz bo jest za ciasno ), więc w tym roku zaproponuje trase która będzie dla wszystkich i nie moc będzie tu ważna

A co do Waszej wcześniejszej organizacji była w pełni profesjonalna i tego nie podważam !
A ja nie pcham się do organizacji Oesu tylko mogę zaproponować trasę

Że tak powiem dla rozładowaniaSzalony pisze: jazdy na wprost i zmiany begów, potrafię również kręcić kierownicą.

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą ....
SPRZEDAM WAŁKI DO SR20DE PODNOSZĄCE MOC....
Hehe ..... pokręcę, pokręcę .... ktoś Ci będzie musiał czerwonego odstawićArbuz pisze: Że tak powiem dla rozładowania...nie wiem czy w tym roku pokręcisz kierownicą w swojej maxi bo ja już 3tys. naszykowałem
haha

uleńka Nie wiadomo..... może popchnę Was i będziecie mieć start jak 4łapuleńka pisze:Szalony, nam jest żal że ćwiartki nie wygramy

Niestety nie dało by rady gdyż w momencie kiedy w 2010 i 2011 roku zaczynała się ćwiartka to OS już trwał i kończył się długo po zakończeniu 1/4.Szalony pisze:Z tego co kojarzę, to zanim skończyły się zmagania na 1/4 to OS już trwał. Wypadało by się w takim razie zastanowić czy nie rozpoczynać kolejnych konkurencji dopiero po zakończeniu wcześniejszych. Można by wtedy robić wymiany sędziujących itp.
A kiedy to mówiłeś w piątek kiedy wszystko było już przygotowane? Bo w czwartek kiedy woziliśmy opony, zamiataliśmy trasę i wykonywaliśmy pozostałe czynności to nie było nikogo. W tym roku tak samo jak Dragomir, Uleńka oraz pozostałe osoby jadę na zlot. i zobaczą Ci którzy będą organizowali że choćby nie wiem jak by się starali będzie grono osób którym będzie coś nie pasowało i jak to denerwuje i zniechęca do jakiejkolwiek organizacji.bombel pisze:.Ja dałem Wam kilka wskazówek jak ja to bym widział, ale mnie nie chcieliście słuchać i zrobiliście po swojemu.
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs

Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Mówiłem już kilka miesięcy przed, że trzeba zrobić by cwiartka i oes startowała z jednego miejsca. Zreszta jak mój dyrektor mówi. Minął rok i to co w nim było się kasujeSajmooon pisze:A kiedy to mówiłeś w piątek kiedy wszystko było już przygotowane?

Mam tak co roku i się nie żalęSajmooon pisze:zobaczą Ci którzy będą organizowali że choćby nie wiem jak by się starali będzie grono osób którym będzie coś nie pasowało i jak to denerwuje i zniechęca do jakiejkolwiek organizacji.

nie no, proszę, nie róbcie mi tego, to typowe zachowanie by ainkaa, foch i odwrótDragomir pisze:Ja to już mam głęboko w d...

a tak poważnie to może jak już daliście sobie po "pysku" to nadszedł czas na zgodę

pospisuję się pod tymSzalony pisze:"Zgoda buduje, a nienawiść rujnuje"...... to powinna być Nasza myśl przewodnia.

za mocne autosłoma79 pisze:w ogóle mało ludzi się zapisuje na wszystko...na 1/4 mało

- komorokoro
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Nie no nie ma sie co spinaćSajmooon pisze: A kiedy to mówiłeś w piątek kiedy wszystko było już przygotowane? Bo w czwartek kiedy woziliśmy opony, zamiataliśmy trasę i wykonywaliśmy pozostałe czynności to nie było nikogo. W tym roku tak samo jak Dragomir, Uleńka oraz pozostałe osoby jadę na zlot. i zobaczą Ci którzy będą organizowali że choćby nie wiem jak by się starali będzie grono osób którym będzie coś nie pasowało i jak to denerwuje i zniechęca do jakiejkolwiek organizacji.

Ja z Szalonym wsiadamy w autko i chcemy zobaczyć jak wygląda to lotnisko ( bo ja w Karpicku nie byłem

I nie ma się co obrażać ani kłócić bo zlot ma pokazać jak jesteśmy wspólnie a nie osobno

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą ....
Jakby co to też mogę się zabrać i coś pomóc przy lotnisku 

Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar