Taki w tym roku planuje. Podrzuc pomysł jakisArbuz pisze:myślę że szybki OES byłby fajny...chętnie się podepnę do organizatora OESÓW i dodam cośod siebie do trasy![]()
![]()

Hah pamiętam jaka była polewka jak na ogłoszeniu werdyktów pojechałeś z tą nagrodąsergiej pisze:jakby co to moge cie wziac za pilota chyba ze znow sałata powie ze jak wygram to zrobi mi loda ...nagrody nie odebralem do dzisiejszego dnia
Hehe dobre dobre widze co poniektórych fantazja ponosiRysiu83 pisze:jestem przeciw....po co masz wygrać?Arbuz pisze:Może to kogoś zaskoczy ale pisze się na KJS![]()
Hahaha poległemsergiej pisze: chyba ze znow sałata powie ze jak wygram to zrobi mi loda ...nagrody nie odebralem do dzisiejszego dnia
no to szwagier jestesmy dogadani kto w tym roku ma wygrac ...Arbuz pisze:Hehe dobre dobre widze co poniektórych fantazja ponosiRysiu83 pisze:jestem przeciw....po co masz wygrać?Arbuz pisze:Może to kogoś zaskoczy ale pisze się na KJS![]()
... nie nastawiam się na wygranie bo umiejętności mam mizerne wiec spokojnie
A co do Oesu to postaram się przygotować trasę która nie będzie wymagała PILOTA, prosta z taśmami aby nie można bylo za bradzo pomylić trasy...np. będzie składała się z dwóch okrążeń i mety lotnej bez hamowania na mecie wtedy nie bedzie dodatkowych punktów. Oes bedzie mial na celu sprawdzic umiejętności a nie walczyć z błędami typu brak zahamowania na mecie czy pachołek nie od tej strony
Hahaha poległemsergiej pisze: chyba ze znow sałata powie ze jak wygram to zrobi mi loda ...nagrody nie odebralem do dzisiejszego dnia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- i jak tu nie kochać zlotów NZ
Powiem wam tak ...macie szanse sie wykazac juz pierwszego dnia zlotuArbuz pisze:Ejj ejj gościu ściśnijElmer pisze:Ty się zdecyduj z tym szwagremsergiej pisze:no to szwagier jestesmy dogadani kto w tym roku ma wygrac ...![]()
![]()
Szwagier jest tylko jeden
Krzesełko będą Panowie ze Sobą nosićsergiej pisze:Powiem wam tak ...macie szanse sie wykazac juz pierwszego dnia zlotu
Kto sie bedzie bardziej starał ten moze bedzie szwagier
tylko ze macie problem panowie fragniecha jest od was wyzsza
Dobrze gada dać mu bimbruArbuz pisze: A co do Oesu to postaram się przygotować trasę która nie będzie wymagała PILOTA, prosta z taśmami aby nie można bylo za bradzo pomylić trasy. Oes bedzie mial na celu sprawdzic umiejętności a nie walczyć z błędami typu brak zahamowania na mecie czy pachołek nie od tej strony
ok .. czyli "grupowi" zbieracze oddają korasy do Ciebie ?uleńka pisze:ja zbieram zakrętki plastikowe a co?