Ja również jestem "szczęśliwym ojcem" dwójki dzieci. Synek ma 2,5 roku a córa dopiero będzie miała na zlocie 4 miechy

Pozdro
~~ Qszi ~~
no ktoś musi być trzeźwy w końcuQszi pisze:Synek ma 2,5 roku a córa dopiero będzie miała na zlocie 4 miechy
Szczecin nie pozostaje w tylesłoma79 pisze:Były były, z WLKP mniejsze dzieciaki jechały
Jak widać wszystkie domki są w tej samej cenie. Taka decyzja właścicielki.Kreyzol WPR pisze:a czy domki 5 i 6 o podwyzszonym standardzie z jakiej racji maja tą samą cene co te z nie pozdwyzszonym standardzie? jakis bląd czy maja takie z dupy ceny?
Dowiem się do jakiego wieku dzieci są za free. Na pewno mają jakiś określony.Andrzej pisze:Jak wygląda odpłatność za dzieci w przypadku pokoi gdzie jest podana cena /os a nie za pokój np Kameralny?
a moze ktos byl szybszy niz ja ? i moze np domek nr X bedzie glosny w tym roku ...albo jakis pokoj w kameralnymsłoma79 pisze:nie licząc sergieja w domku nr 4uleńka pisze:wybieracie ten ośrodek troszkę na uboczu dla rodzin i nikt Wam tam spokoju nie zakłóci
W Kaszubiejawert pisze:"łócka" grupa to chyba w Kameralnym właśnie żyła
w ubiegłym roku to może nie ale w tym to moja mała kochana córeczka już swoje pokazuje ale spoko to tylko dzieci a ośrodek na uboczu ma miła rodzinną atmosferęuleńka pisze:wybieracie ten ośrodek troszkę na uboczu dla rodzin i nikt Wam tam spokoju nie zakłóci
to raczej nie przejdzie bo rok temu pytałem się osobiście to dostałem taki wykład że głowa boliAndrzej pisze:johny_fellow, poproś Panią z Kameralnego by odkręciła jedną sztachetkę z płotu w kierunku REJSU albo my sami to zrobimy - bo trochę niewygodnie się skakało...szczególnie późnym wjeczoołłeeemmmm